Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 13/05/2022)

Călătoria este o modalitate fantastică de a descoperi culturi, locuri, si oameni. Când călătorim, învățăm atât de multe încât uneori pare imposibil să ne amintim toate locurile și lucrurile grozave pe care le-am făcut. in orice caz, aceste 10 modalitățile de a documenta amintirile de călătorie îți vor face amintirile să trăiască pentru totdeauna, în inima ta, și acasă. De la scrapbooking la rețelele sociale, există o modalitate uimitoare pentru fiecare călător de a retrăi momentele oricând doriți.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Modalități de a documenta amintirile de călătorie: Jurnal de călătorie

Scrieți mici anecdote din dvs excursie prin Italia, sau grădina de bere din Praga, amintindu-și felul în care a strălucit soarele în acea zi, sau gustul berii pentru că lucrurile mărunte fac călătoria de neuitat. Păstrarea unui jurnal de călătorie este o modalitate excelentă de a-ți documenta amintirile de călătorie.

Scrierea de zi cu zi în jurnalul de călătorie, sau momente speciale, totul depinde de tine. Unii le place să scrie un rezumat al momentelor importante ale zilei, la sfarsitul zilei, în timp ce alții poartă cu ei un mic caiet, pentru a putea documenta totul atunci când se întâmplă dacă există tendința de a uita numele locurilor, si oameni, evenimente. Ce minunat este să parcurgeți jurnalul de călătorie acasă, sau chiar într-un alt moment al călătoriei tale, și amintiți-vă de oamenii minunați pe care i-ați întâlnit, si locurile vizitate, și vezi cu adevărat cât de departe ai călătorit.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

Document Your Travel Memories In A Travel Journal

 

2. Creați o carte de resturi de călătorie

Amestecarea fotografiilor, carduri, hărți, sau cărți poștale într-un album de însemnări este o modalitate distractivă de a documenta amintirile de călătorie. în plus, daca esti un persoană creativă, atunci, cel mai probabil, vei crea un album minunat. Intr-un mod similar, cel locuri de neuitat vizitele ne îmbogățesc viața și adaugă straturi identității noastre ca oameni, și călători, la fel și straturile pe care le adăugați la albumul de însemnări. Straturi de autocolante, bucăți de hârtie, poze, și amintiri scrise, se va adăuga la persoana care ești, și lumea ta interioară.

în plus, albumele sunt o modalitate fantastică de a vă împărtăși călătoriile cu prietenii și familia. Poveștile din călătoriile tale prind viață într-un album de însemnări, ferestre către priveliști, cultură, comunitățile, si momente, poartă o viață colorată, și poate face dintr-un album de însemnări o aventură, mister, și o carte fascinantă pentru a aduce locurile oamenilor care nu au călătorit acolo.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Veneția Trenurile Napoli

Pisa către trenuri Napoli

 

A Travel Scrap Book

 

3. Proiectează-ți albumul foto

Scrisul poate fi o provocare pentru unii oameni; găsirea cuvintelor potrivite, sau capacitatea de a face o pauză în timpul călătoriei pentru a scrie. in orice caz, a face poze este ușor, rapid, și distractiv de făcut atunci când călătorești. Prin urmare, un album foto este o modalitate grozavă de a documenta amintirile de călătorie.

Cu un singur clic surprindeți frumusețea unei plaje din Irlanda sau Toscana în apus. Apoi, poți selecta cele mai speciale fotografii, și adună-le într-un album digital, cu note mici, datele, și mici mementouri pentru a vă ajuta să împărtășiți povestea călătoriei dvs. în plus, un album foto nu ocupă prea mult spațiu pentru depozitare, și îl poți așeza pe măsuța de cafea, sau creați un raft unic pentru toate albumele dvs. foto de călătorie.

Amsterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Design Your Photo Album

 

4. Modalități de a documenta amintirile de călătorie: Ilustrații

Stând în grădinile Versailles sau bucurându-te de Vedere la Coasta Amalfi – 2 dintre cele mai neobișnuite locuri din Europa, ai un impuls brusc de a surprinde priveliștea minunată. Asa de, în momente ca acestea, poți scoate un caiet de buzunar și poți începe să mâzgăliți momentele și locurile din fața dvs.

În timp ce mâzgălitul sună ca un mod foarte creativ de a-ți documenta amintirile de călătorie, nu necesită neapărat să aveți talent pentru pictură sau ilustrație. în plus, ilustrațiile tale nu trebuie să fie la același nivel cu ale lui Monet. Deoarece cel mai important lucru despre ilustrarea amintirilor de călătorie este că acestea sunt personale, și aveți un raft plin cu propriile voastre ilustrații de călătorie pentru a vă aminti călătoriile uimitoare prin Europa.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Document Your Travel Memories In Illustrations

 

5. Colectați și afișați cărți poștale

Agățați-le la frigider, face un colaj pentru sufragerie, sau perete de inspirație, cărțile poștale sunt suveniruri grozave. în plus, cărțile poștale sunt una dintre modalitățile de top de a documenta amintirile de călătorie, sunt usor de obtinut, și necesită zero efort din partea dvs. Vândut în fiecare magazin de cadouri, si piata stradala, cărțile poștale sunt un suvenir popular, să-ți amintești călătoria.

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Collect And Display Postcards

 

6. Modalități de a documenta amintirile de călătorie: Vlogging

Păstrarea unui blog video, sau cu alte cuvinte, vlogging-ul este o modalitate minunată de a documenta amintirile de călătorie, sa dureze o viata intreaga. Luați o cameră, sau un telefon cu o cameră de top, și creează un cont YouTube pentru a încărca videoclipurile tale de călătorie, iar aventurile tale vor trăi pentru totdeauna. Vlogging-ul vă permite să alegeți cele mai bune cadre, spune poveștile, și documentează momentele – din punctul tău de vedere.

în plus, vlogging-ul este o modalitate fantastică de a împărtăși locuri cu lumea. in primul rand, vlogging-ul este personal și nu are o agendă de marketing ascunsă. În al doilea rând, vlogging-ul arată oamenilor faptele și anecdotele mai puțin cunoscute din spatele locurilor populare din întreaga lume. Asa de, vlogging-ul este un instrument excelent ecologic, permițându-vă să împărtășiți poveștile unei anumite culturi, gratuit, si agenda, cu o lume de călători.

 

 

7. Blogging

O altă formă de vlogging și forma digitală a unui jurnal de călătorie este blogging-ul. Numărul de bloguri live astăzi este remarcabil, deci poți găsi multe exemple de bloguri de călătorie online, dacă nu ești sigur cum să-ți începi propriul blog de călătorie. Pe scurt, puteți începe cu ușurință propriul blog pe WordPress, încărcați poze de călătorie, itinerarii, gânduri, și altele.

Principala diferență dintre blogging și un jurnal de călătorie este că un blog este un mediu online, și disponibil pentru întreaga lume pe web. Gândurile tale personale pot deveni virale, și au mulți adepți, cărora le va plăcea să citească și să se inspire din amintirile tale de călătorie.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

Working On Your Laptop On A train

 

8. Modalități de a documenta amintirile de călătorie: Instagram

Cea mai puternică media din lumea modernă este social media, iar dacă să fie mai precis, Instagram. Astăzi, puteți încărca orice informații doriți despre orice loc din lume, pe Instagram. în plus, bloggeri de călătorie și influenți de călătorii’ Cel mai bun mod de a documenta amintirile de călătorie este prin încărcarea poveștilor, role, și postări pe Instagram.

prin urmare, creează-ți o pagină de Instagram colorată și distractivă, pentru a vă documenta călătoriile, și amintiri prețioase. Imaginează-ți cât de frumos va fi să te uiți prin pagina colorată, urmărind toate videoclipurile scurte, și fotografiile pe care le-ați făcut în timpul călătoriei, in lunile, și chiar ani care vor urma după călătoriile tale.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Document Your Travel Memories On Instagram

 

9. Creați o cutie de amintiri

Hărți, cărți poștale, iar biletele la muzee sunt doar câteva dintre lucrurile pe care unii dintre noi le place să le păstrăm din numeroasele noastre călătorii în jurul lumii. Este uimitor cum o mică bucată de hârtie sau card te poate duce înapoi la kilometri depărtare, la o altă cultură, ori, si momente. Asa de, în loc să aibă toate aceste amintiri frumoase pierdute în rucsac, sau portofel, crearea unei cutii de amintiri este o modalitate fabuloasă de a documenta toate aceste amintiri de călătorie, și păstrați-le ferite de rău.

De exemplu, poți lua o cutie veche de pantofi, decora-l, pune toate amintirile tale de călătorie înăuntru, apoi afișează-le pe un raft. O altă idee pentru o cutie pentru amintiri este realizarea unei cutii din lemn reciclat, deci este atât ecologic, cât și creativ. Oricum, o cutie de amintiri este una dintre cele 10 modalități speciale de a documenta amintirile de călătorie.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Memories Box

 

10. Aplicația Track Tour Trip

O călătorie olandeză lansare Polarsteps este un exemplu al modului în care puteți documenta amintirile de călătorie în lumea tehnologică rapidă în care trăim. Aplicația Polarsteps vă permite să vă urmăriți pașii, gânduri, idei, locurile vizitate, și multe altele din confortul telefonului tău, cu un singur clic. Un rezultat uimitor al urmăririi călătoriei este un album foto de călătorie uimitor, la sfarsit, proiectat și realizat de tine, a momentelor tale preferate.

A concluziona, varietatea de moduri de a-ți documenta amintirile de călătorie, de la primul pas este nesfârșit. De la aplicații la vechile și bune jurnalele de călătorie, puteți alege oricare dintre acestea 10 modalități menționate mai sus, a inregistra, acțiune, și retrăiește-ți călătoriile uimitoare pe tot globul.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie de neuitat prin Europa, unde ai putea crea amintiri de-o viață.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 moduri de a documenta amintirile de călătorie”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fways-document-travel-memories%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)