Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Preluați o harta a Europei și de a decide în cazul în care pentru a merge, poate fi un coșmar! da, mai ales dacă tot ce ai sunt câteva săptămâni. Pe un continent atât de diversă și bogată în cultură, două săptămâni, poate parea prea scurt! Prin urmare, este, probabil, cel mai bine să împartă și să viziteze regiuni specifice pentru fiecare călătorie. În acest fel te oferindu-le suficient timp și spațiu pentru a aprecia pe deplin ceea ce fiecare țară are de oferit. Europa de Vest cu trenul, un loc excelent pentru a începe, și ce modalitate mai bună de a călători decât cu trenul!

 

De ce merge în Europa de Vest cu trenul?

Merge la Europa de Vest cu trenul este o experiență excelentă ca conexiunea prin calea ferată este fantastic! Acest lucru este de a face Europa de Vest cu experiență trenul o alegere ieftină și convenabilă pentru a vizita în interval de două săptămâni. Acest grup de țări este bine cunoscut pentru moștenirea sa cufundat în istorie, artă, și arhitectură incredibilă! sortiment de hrana lor este atât de diversă încât veți găsi aproape imposibil de a rezista manca tot ceea ce vine drumul tau. Europa de vest e distincte de abordare a vieții moderne va lăsa fascinat ca te pierzi în viața de noapte și tendințe.

Iată câteva dintre noastre de top ponturi pentru început.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Trier la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

Belgia

Cunoscut pentru ei bere, vafe, și ciocolată, Belgia face parte din Europa de Vest noastre Prin călătorie cu trenul și este un loc nesfârșit fascinant pentru a vizita. De la pub-urile pline de viață, nenumărate muzee, excursii canal remarcabile la arhitectura complicate, această țară are atât de mult de oferit. Dacă vă decideți să vizitați doar Belgia, în loc de a merge în jurul valorii de, vizitarea țării plaje – acestea sunt fabuloase!

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Europa de Vest Cu trenul Franța

 

Franţa

Unde se începe chiar? Vinul, bucătăria sau arta? Cele mai mereu lustruite femeile franceze? Sau fermecător bărbați? cu peste 30 milioane de vizitatori străini în fiecare an, Orașul Luminilor oferă o experiență de călătorie, spre deosebire de orice alt. De ce nu petrece timpul explorând numeroase muzee, restaurante, și magazine? Sau de evacuare la țară, bucura de renumitele plaje franceze, și să ia o excursie pentru a vizita munte lor pitoresc? da! O parte bonus? Conexiunile feroviare sunt fenomenale! Îmbrățișați Europa de Vest cu trenul și veți vedea despre ce vorbim despre!

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Aeroportul Lyon către Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

 

Țara noastră de închidere pentru Europa de Vest cu trenul este Elveția

Călătorie în Elveția, este întotdeauna o idee bună. Călătorie în Elveția cu trenul este una chiar mai bine. Nu numai ca sunt trenurile elvețiene clasate ca cele mai bune din Europa, este, de asemenea, una dintre cele mai cele mai multe țări pitorești pentru a vizita cu trenul. Elveția este acasa, la unele dintre Europa cele mai lacuri frumoase, cel mai faimos vîrful muntelui, și tratează ciocolata. diversitatea sa culturală este uimitoare! cu peste 200 naționalități, acest lucru este cu siguranta un loc care va oferi o noua perspectiva si experienta pe fiecare colț.

Europa de Vest prin experiența de tren a fost în creștere în Europa de Vest în ultimul deceniu. După luarea în considerare ce doar câteva țări din această regiune trebuie să ofere, nu este foarte greu de imaginat de ce. Conexiunile frecvente și mai fiabile face călătoria mai ușoară și eficientă, într-adevăr. Asa de, este acum doar până la tine pentru a decide unde și când să meargă.

Basel Trenurile Interlaken

Berna la trenuri Interlaken

Lucerna la Interlaken Trenuri

Zurich la trenuri Interlaken

 

Utilizare Salvați un tren pentru a rezerva dvs. bilet de tren la tarife ieftine. Du-te la orice destinatie eliberat de taxe de rezervare oribile! Explorarea Europa de Vest cu trenul nu a fost niciodată mai ușoară, și noi pariu aceste două săptămâni va zbura de!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwestern-europe-train%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)