Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 21/10/2022)

După ce v-ați planificat vacanța în Europa de luni de zile, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla sunt întârzierile și, în cel mai rău caz, anulări de călătorie. Grevele trenurilor, aeroporturi supraaglomerate, iar trenurile și zborurile anulate apar uneori în industria turismului. Aici, în acest articol, vă vom sfătui ce trebuie făcut în cazul unei greve a trenurilor în Europa și Regatul Unit.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

Grevele trenurilor în Europa & Regatul Unit:

Până acum, 2022 va fi amintit ca anul în care industria călătoriilor a înflorit datorită relaxării Covid-19, dar apoi au fost întotdeauna unele greve din cauza supraîncărcării din această industrie. În iulie 2022, s-a anunțat că lucrătorii și personalul feroviar au fost în grevă pentru prima dată în 25 ani. prin urmare, aceasta a afectat Eurostar, trenuri interurbane, metroul, serviciu de autobuz, și traficul în Marea Britanie.

in orice caz, Anglia nu este singură în acest haos. Lucrătorii feroviari din Țările de Jos, iar Italia a protestat în august și septembrie 2022. Prin urmare, trenuri regionale de la Amsterdam la Rotterdam, Milano, iar alte trenuri regionale și-au întrerupt serviciul între 1 zi pentru 3 zile.

 

De ce există greve cu trenuri în Europa?

Motivele grevelor de trenuri în Europa variază. in orice caz, principalele motive pentru grevele trenurilor sunt salariile mici, violență împotriva personalului feroviar, inflatia, și creșterea costului vieții. De exemplu, greve ale trenurilor au avut loc în Italia din cauza violenței împotriva personalului, așa că feroviarii au cerut protecție suplimentară de securitate. Pe de altă parte, inflaţia a fost principalul motiv pentru grevele trenurilor în Marea Britanie şi Scoţia.

 

Rămâneți la curent

Este ușor să uiți de totul în vacanță, iar verificarea știrilor nu este în planurile de vacanță ale nimănui. in orice caz, ținându-ți urechile deschise, discutând cu localnicii, sau chiar cu alți turiști poate fi foarte util și informativ. în plus. verificarea știrilor locale online în destinația dvs. de călătorie vă poate scuti de griji, și modificări neașteptate ale itinerariului dvs.

De exemplu, National Rail a postat anunturi pe site-ul sau privind actiunile industriale. Datele specifice de grevă au fost enumerate cu linii directoare pentru pasageri. Asa de, verificarea știrilor poate juca un rol important când planificarea unei călătorii europene.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

Rezervarea biletelor de tren: Citiți Literele mici

Rezervarea unui bilet de tren nu a fost niciodată mai ușoară. În plus, astazi tu rezerva online biletul de tren și nu trebuie să-l imprimați, este suficientă prezentarea biletului electronic pe mobil la urcarea în tren. in orice caz, majoritatea oamenilor nu se obosesc să citească politica feroviară sau literele mici înainte de a finaliza rezervarea. Pe aici, pasagerii ratează cu ușurință instrucțiuni speciale privind schimbările de program, întârzieri, iar în situații limită – grevele trenurilor.

în plus, dacă te bazezi să întrebi la gară, atunci s-ar putea să fii surprins. Uneori, personalul stației se alătură lucrătorilor feroviari în semn de protest, prin urmare, casele de bilete se închid și pentru greve. Prin urmare, ar trebui să citiți întotdeauna litere mici în timp ce rezervați bilete și în anunțurile online privind data grevei.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Train strikes in Europe and UK

 

Descărcați aplicații de călătorie

Descărcarea aplicații utile înainte de a călători a devenit unul dintre lucrurile esențiale de făcut pentru a avea o călătorie fantastică. Aplicația Salvați un tren pe mobilul dvs. face că călătoria cu trenul este cea mai sigură și mai confortabilă. Aplicația vă ajută să obțineți cele mai bune bilete la cele mai bune tarife și să fiți la curent cu călătoria dvs.

Cel mai bun lucru despre aplicații este că veți primi actualizări imediate cu privire la călătoria cu trenul oriunde vă aflați. De exemplu, dacă există întârzieri sau modificări ale orei de plecare a trenului, primești o notificare, ceea ce este util mai ales în cazul grevelor de trenuri în Europa.

 

FAQ: Ce să faci în caz de grevă cu trenul?

Ce să fac în cazul în care trenul meu inițial este anulat?

Consultați site-ul companiei feroviare pentru orare alternative ale trenurilor sau contactați agentul feroviar de la care ați cumpărat biletul. Cel mai adesea serviciul de tren este redus, deci poți lua un tren mai devreme sau mai târziu. Pe aici, mai calatoresti cu trenul, care este rapid și mai confortabil în comparație cu luarea autobuzului sau închirierea unei mașini.

Ce trebuie să faceți dacă ajungeți în gară și aflați despre anularea trenului?

Dacă ajungeți la gară și vă dați seama că trenul este anulat, mai întâi verificați când este următorul tren. Dacă programul de tren propus este insuficient, și s-ar putea să ajungi târziu la destinație, vă puteți gândi să luați un taxi. Puteți primi o rambursare pentru biletul de tren contactând biroul gării sau online dacă ați rezervat biletul de tren online.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Pot primi o rambursare pentru biletul meu de tren în cazul unei greve de tren?

În cazul unei greve a trenurilor, puteți primi o rambursare pentru biletul de tren după ora de plecare a trenului original. Cu alte cuvinte, nu puteți solicita o rambursare înainte de timpul de călătorie inițial. in orice caz, ar trebui să verificați la rezervarea biletului de tren pe site-ul companiei de căi ferate politica de rambursare a acestora în caz de greve de tren., întârzieri, și anulări.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Pregătirea pentru o vacanță necesită mai mult decât alegerea datei și rezervarea zborurilor, cazare, și un bilet de tren. O călătorie grozavă începe cu găsirea celor mai bune bilete de tren. Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul, găsiți cele mai bune bilete de tren la cele mai bune prețuri, și vă ghidează prin călătoria cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Ce să faceți în caz de grevă cu trenul în Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)