Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 27/03/2021)

Transport pe cale ferată este cel mai ecologic mod de a călători. Efectul de seră a emisiilor de gaze pe kilometru în transportul feroviar este 80% mai puțin decât mașinile. In unele tari, mai puțin decât 3% din transportul emisiilor de gaze provin de la trenuri. Singurele metode mai ecologice decât trenurile sunt de mers pe jos și ciclism. Acolo sunt multe motive pentru a alege să călătorească cu trenul este ecologic și ne-ar dori să împărtășească aceste cu tine!

O linie de tren tipic poate transporta 50,000 persoane pe oră. Comparați acest lucru cu o banda de autostradă, care se poate deplasa numai 2,500 persoane pe oră.

 

 

Atunci când contrastant transport auto cu șină, costuri externe, zgomot, poluarea aerului, accidente, și de deteriorare a infrastructurii, și congestia sunt mult mai mici pe trenuri decât cu ajutorul unui vehicul privat.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Poluare fonică – De ce aleg să călătorească cu trenul este ecologic

Poluarea fonică este efectul negativ al zgomotului asupra oamenilor și animale. Acesta este un rezultat direct al săraci planificare urbană. Probleme de la zgomot data poluării înapoi la Roma antică! Astăzi, poluarea sonoră de la autovehicule poate provoca daune la starea psihologică a oamenilor. Simptomele includ hipertensiune, niveluri ridicate de stres, tinitus, tulburari ale somnului, și alte efecte nocive.

În prezent, există măsuri pentru a limita impactul zgomotului carosabilului. Măsurile includ bariere de zgomot, limitarea vitezei vehiculului, schimbarea carosabilă textura, precum și controale de trafic care permit fluxul de vehicul neted. Acest lucru înseamnă că mașinile în sistemul de control al traficului va trebui să utilizeze frânele și accelerația lor mai puțin.

Trenul este ecologic și că este critică. India este de a vedea vânzările de mașini în creștere pe o bază anuală. China este prezis de a avea 300 milioane de mașini pe drum de 2030. Aviație și vaporul sunt, de asemenea, adăugarea la emisiile globale de CO2. Se pare că din toate modurile de transport, numai trenurile mențin emisiile scăzute și durabil pentru viitor.

Mașinile electrice și hibride sunt în mod evident mai bine pentru mediu decât mașinile tradiționale, dar problema de azi este că aceste mașini sunt prea scumpe pentru a fi vândute la un nivel care va echilibra consecințele negative ale automobilelor.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Florența la trenuri Roma

Veneția Trenurile Florența

 

 

trenuri diesel și trenuri electrice

Există o diferență între diesel trenuri și electric trenuri. trenuri electrice emite 20-35% mai puțin carbon decât trenurile diesel. Un tren este deosebit de trenuri electrice ecologice, care sunt alimentate cu energie din surse regenerabile și de oferta călătorii fără carbon. Emisiile din trenuri în Europa va reduce cu încă 50% de 2030. Aceste cifre sunt foarte bune deoarece trenurile reprezintă 8.5% de orice activitate de călătorie.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

Trenuri sau avioane – de ce aleg să călătorească cu trenul este ecologic

Un element cheie important atunci când compararea trenurilor la avioane este că avioanele trebuie să se folosească o cantitate incredibilă de combustibil atât pentru decolare și aterizare. De asemenea, atunci când oamenii călătoresc cu avionul, acestea au tendința de a ajunge la aeroport cu mașina. Aceasta se adaugă la emisiile de CO2 pentru călătoria lor. Acest lucru face tinand seama de o tren Intercity un nu-brainer pentru mediu.

Au existat unele evoluții recente, în special pentru persoanele călătoresc pentru afaceri care sunt informați de către agenții de voiaj din impactul de carbon al zborurilor lor. De asemenea, în afară de mediul, este foarte greu să ajunge în centrul orașului Cu mașina, întrucât, dacă sunteți pe un tren, aveți acces direct la centrele metropolitane. Acest, cel mai adesea, De asemenea, înseamnă că este mult mai rapid pentru a călători cu trenul decât orice altă metodă.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Verona Trenuri Milano

 

In concluzie, un tren este ecologic și cel mai ecologic mod de a călători și oferă, de asemenea, confort pentru persoanele care călătoresc atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere. Creșterea mașini pe drum înseamnă că congestionarea traficului și poluarea sunt în creștere și trenurile sunt răspunsul de transport pentru a proteja mediul.

 

Sunteți în căutarea de a cumpăra bilete de tren fără taxe de rezervare? Mergi la www.saveatrain.com pentru a obține acces la cele mai ieftine tarife de tren.

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)