Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 05/03/2021)

Profitați din plin de sezonul rece, vizitând Festivalurilor Cel mai bun de iarnă în Europa. Festivalurile implică totul, de la schi și snowboard muzica, comedie, sculpturi din gheață, și parade de carnaval orbitor. Mai jos este topul nostru 5 Roundup a ceea ce veți găsi întâmplă în Europa în ianuarie și februarie.

 

Să începem cu festivalurile de iarnă din Europa, și am plecat în Scoția

Edinburgh Hogmanay este una dintre cele mai bune din lume Festivități Anul Nou, o ocazie de lenjerie de corp cu adevărat sălbatic și wooly. Hogmanay este cuvântul scoțian pentru Anul Nou și festivalul Hogmanay din Edinburgh a devenit una dintre cele mai mari festivitățile de Anul Nou în lume. Edinburgh Hogmanay este un festival de 3 zile plin de evenimente care include o procesiune cu torțe, Trăi concerte muzicale, evenimente de familie, un partid masiv stradă, dans tradițional, focuri de artificii, și chiar și o paradă costumați, care se termină cu un baie rece în râu!

 

Scoția Hogmanay este un foarte unic printre festivaluri de iarnă din Europa

 

Londra

ale Londrei Hyde Park Țara Minunilor de iarnă revine la Hyde Park din 2018 cu patinoar de gheață spumante, piata imensa de Craciun, și plimbări pline de distracție. Asigurați-vă că luați în numerar și ajunge devreme pentru a evita pierderea plimbari uimitoare care se pot vinde repede afară! Winter Wonderland este de notorietate populară, și nu am putut lista noastră de cele mai bune festivaluri de iarnă din Europa, fără a menționa că!

Amsterdam Trenurile Londra

Lille la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Winter Wonderland Hyde Park este una dintre Festivaluri de iarnă din Europa

Luxemburg

Aprinderea zilele întunecate și nopți de Orașul Luxemburg este Winterlights Luxemburg. Dintre numeroasele activități și evenimente oferite pentru întreaga familie, cel pieţe de Crăciun rămâne un favorit firmă! Vă puteți aștepta la produsele lucrate manual, haine, jucării, accesorii, și, desigur (preferatul nostru) o multime de mancare delicioasa așteaptă să fie degustate! Din tradiționale “Kichelchen de cartofi” la arome mai exotice destinații din îndepărtate, acolo este obligat să fie ceva pentru toată lumea.

Koln pentru trenuri Luxemburg

Trier la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

Veneția

Veneția în timpul Carnavalul este o explozie de culoare și de moda creativitatea. Acest lucru face ca pentru un contrast frumos cu zăpadă alb rece. Carnaval (sau „Carnavalul“) este una dintre cele mai mari festivitățile din Italia și de la măști venețiene Masquerade bile, nici un loc face ca Veneția! La fel ca ideea de a vedea orașul cel mai festiv și plin de culoare sale? Apoi, a pus acest lucru pe lista de festivaluri de iarnă Cel mai bun din Europa.

Milano Trenurile Veneția

Florența Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Il Carnevale veneția este una dintre Festivaluri de iarnă din Europa

 

Ultima noastră alegere pentru festivaluri de iarnă în Europa este: Amsterdam

Cauti ceva mai cultivate? Apoi, rezerva biletul la expoziție în aer liber numit Festivalul Light Amsterdam. Evenimentul atrage cei mai buni artiști de lumină naționale și internaționale pentru a prezenta activitatea de-a lungul centrul de la Amsterdam și de-a lungul acesteia celebru canale. Evenimentul din acest an se execută de la 29 noiembrie 2018 pana cand 20 ianuarie 2019. In fiecare an, sute de trimiteri sunt prezentate de către designeri, arhitecți, și artiști din întreaga lume.

Lumina instalații de artă Festivalul Luminii Amsterdam expoziție de apă ilumina în fiecare zi, de la 5 pm până 11 p.m. Festivalul Lumina Amsterdam este în aer liber și gratuit pentru toată lumea. Mare oportunitate de a face fotografii impresionante!

Cel mai bun mod de a experimenta această alegere a Crãciunului în Europa este de a vizita expoziția de apă este cu barca. Companiile de croaziere pe canal oferă croaziere cu ghid special, împreună cu lucrările de artă. The Festivalul Light Amsterdam Cruise ia 75 minute.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Doriți să vizitați oricare dintre aceste festivaluri de iarnă în Europa? Apoi, există o singură cale și un singur loc pentru a face acest lucru. SaveATrain, Fără taxe de rezervare, fara deranj! Rezerva acum!

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-festivals-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)