Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Trenurile sunt cel mai bun mod de a călători în Italia, indiferent de sezon. in orice caz, acestea se dovedesc a fi mai sigur și opțiunea mai confortabil, mai ales în timpul iernii. Iarna de călătorie cu trenul în Italia nu este numai în condiții de siguranță, dar este, de asemenea, rapid și eficient.

 

Liniile de tren de mare viteză, cum ar fi Trenitalia rula dreapta jos centrul Italiei. Trenitalia se numește Frecciarossa, Frecciargento sau Frecciabianca în funcție de linia. Trenurile se leagă, practic, în fiecare oraș sau oraș în Italia, ținându-vă la centrul de fiecare destinație. The opriri principale sunt Salerno - Napoli (Napoli) - romi (Roma) - Florence (Florenţa) - Bologna - Milano (Milano) - Torino (Torino). Roma la Veneția este o buna 3 oră și 45 de minute în timp ce o excursie Călătorie de la Florența la Roma este o simplă 1 oră și 32 minute.

Deoarece viteza și comoditatea sunt cheia călătoriei cu trenul de iarnă în Italia, puteți vizita toate țării Top destinații rapid și confortabil. Iată primele cinci orașe pentru a călători cu trenul spre Italia, în această iarnă.

 

Venice Winter Train Travel in Italy

 

1. Napoli – este deschizător noastră pentru iarnă tren de călătorie în Italia

Napoli este ideal pentru cei care doresc să scape de frig. Este întotdeauna soare în Napoli! Cand vine vorba de festivități de Crăciun, Napoli strălucește mai presus de toate celelalte orașe din Italia. Ei au de Crăciun scene Nașterea Domnului, care va lua respiratia. Tu îi vei vedea peste oraș. Mulți vor fi de acord că cel mai frumos este de la Via San Gregorio Armeno.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Bari Trenurile Napoli

Roma Trenurile Napoli

 

 

2. Toscana

Roma pentru Toscana este un traseu de top în iarnă de călătorie cu trenul în Italia, pentru că este o scurtă și o oră și jumătate călătorie cu trenul departe. Ai putea începe ziua în capitala Italiei se bucură de vânzări de vacanță și vizitarea muzeele Vaticanului. Până la prânz, ai putea hop pe un tren și în mai puțin de două ore, găsiți-vă în pitoresc Toscana. Ia-o baie în termică spa-uri de apă până capac ziua.

Milano la Siena Trenuri

Florența Trenurile Siena

Perugia Trenurile Siena

Roma Trenurile Siena

 

3. Palermo

Dacă găsiți iarna mohorata si ura rece vreme; apoi călătoria cu trenul la Palermo. Sicilia este evadarea ta de la rece de Nord Europa deoarece oferă o atmosferă care se simte mai aproape de vară sau primăvară. De asemenea, nu poate ajuta, dar se încadrează în dragoste cu piețele de Crăciun din oraș, scene Nașterea, și medievală farmec.

Messina la trenuri Palermo

Syracuse la trenuri Palermo

Sicilia la Palermo Trenuri

Catania la Palermo Trenuri

 

4. Torino

Capul spre nord în orașul Torino, dacă o răceală schi evadare este ideea ta de distracție de iarnă. Torino este de iarnă tren de călătorie în Italia, poarta de acces la Alpi. Nu ratați Luci d'Artista. Este arta contemporană anual expoziţie care se aprinde orașul cu instalații de lumină spectaculoase.

Milano la Torino Trenuri

Lacul Como la trenuri Torino

Genoa la trenuri Torino

Parma la trenuri Torino

 

5. Veneția

Iarna în Veneția înseamnă curat, aerul proaspăt și mulțimile mai puține pentru a vă distrage atenția de la frumusețea. Bucurați-vă de o plimbare cu gondola sau savurați cafea la patratul. Există întotdeauna posibilitatea de căderi de zăpadă de lumină pentru a face experiența Veneția chiar mai magic.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Winter Train Travel in Italy, no need for airplanes

 

Cum să cumpere bilete pentru iarna tren Travel în Italia

Cumpărarea de bilete în avans face viata mai putin stresanta. Pentru trenuri pe distanțe lungi cum ar fi Frecciarossa, Frecciargento, frecciabianca, locuri rezervate este obligatorie.

Cumpărarea unui bilet în persoană la stația este întotdeauna o opțiune. in orice caz, să fie pregătite pentru linii lungi și inconveniente, și prețuri mai mari. În această zi și vârstă, acesta a devenit norma pentru a rezerva dvs. locuri de tren on-line. Când vine vorba de cât de departe în avans, puteți cumpăra biletele, răspunsul va depinde de tipul de tren italian.

Trenurile Frecce sunt trenuri de mare viteză care rulează între marile orașe din Italia. Poti cumpăra biletele cât mai devreme ca patru luni înainte de data de călătorie. Recent, Trenitalia a anunțat că va crește orizontul său de rezervare a 6 luni înainte.

 

Rezervați-vă locurile în avans, și vă veți bucura chiar și unele reduceri semnificative. Cel mai bine este să cumpere biletele dacă sunteți sigur de datele de călătorie ca preț redus și biletele în avans sunt de obicei non-schimbătoare și non-rambursabile. Contactați pe Salvați A Train pentru orice întrebări cu privire la călătoria cu trenul de iarnă în Italia.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-train-travel-italy%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)