Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Dacă sunteți în căutarea de a scăpa de yoga pentru a se retrage de top în Europa următoarea vacanță, ai noroc. Unele dintre cele mai frumoase țări europene au o multime de oferit atunci când vine vorba de yoga și de relaxare. Chiar dacă India este considerat a fi cel mai yoga loc din lume, Europenii au luat într-adevăr, la practica și l-au îmbrățișat ca propria lor. Aici sunt unele dintre primele retrageri de yoga din Europa, precum și modalități de a ajunge acolo cu trenul:

 

Retreats Yoga în Italia

Frumos, peisaj calmant poate ridica cu siguranta practica yoga - să nu mai vorbim de aer curat și soare. Dacă asta e ceea ce căutați, atunci Italia este locul ideal pentru tine. Dintre toate locurile superbe de yoga de retragere pentru a alege de la, favorizam cei din Toscana. Ai putea lua o plimbare cu trenul pitoresc prin regiune și se termină călătoria pe un refugiu de yoga in Chianti. Bucurându-se de soare, vin, și să rămâi atent și prezent - ce ar putea fi mai bine?

Milano la Trenurile Chianti Castellina

Florența Trenurile Chianti Castellina

Perugia la trenuri Castellina Chianti

Roma Trenurile Chianti Castellina

 

Retreats Yoga în Franța

Retreats Yoga cu saltea

 

Pentru cei dintre voi în dragoste cu munţi, Alpii francezi vor fi o oportunitate pe care nu poate lipsi. Altele decât cele regulate de yoga, în Alpii francezi, yoga se retrage ai putea face drumeții, yoga, white water rafting, și chiar parapantă. Annecy este un oraș minunat pentru a vizita în acest scop, și puteți ajunge cu trenul din Paris. Este cu siguranță o aventură potrivit pentru cei care prefera un stil de viata mai activ.

Paris Trenurile Annecy

Geneva, la trenuri Annecy

 

Retreats Yoga din Marea Britanie

Marea Britanie are o mulțime de peisaje, îți taie răsuflarea locuri să se retragă, cum ar fi Glastonbury, Devon, Kent, Scoţia, si altii. in orice caz, noi încă preferă Londra pentru spiritul său unic și atmosferă. Dacă sunteți în căutarea pentru o retragere mai yoga urbană experienţă, apoi Londra este o alegere bună. Numărul de opțiuni vor face capul de spin - există ceva pentru fiecare gust de yoga. Puteți ajunge cu ușurință orașul cu trenul de la cele mai mari orase din Europa, astfel încât este un alt bonus.

Amsterdam Trenurile Londra

Lyon la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Germania

Germania își ia în serios sănătatea și combină de obicei practica yoga cu o experiență spa completă. Este ideal pentru vacanțe atunci când doriți să vă reîncărcați bateriile și pas departe de stilul de viață agitat. Germania oferă chiar și se retrage complet silențios, cu o mulțime de practica mindfulness meditatie si unele tratamente spa mare. Permiterea tăcerii și a liniștii naturii pentru a spăla stresul este o rețetă excelentă pentru relaxare. Dacă acest lucru suna ca ceva ce ar putea avea nevoie, puteți rezerva un tren la bavarez Alpi.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

Austria

Mod de relaxare în timp ce faci yoga

 

Austria iubește se retrage sale de iarnă yoga, ceea ce face o destinație perfectă în această perioadă a anului. De ce nu experimenta sezon în toată splendoarea sa? Chiar dacă urâți de iarnă, sunteți obligat să aprecieze modul în care se retrage de yoga din Austria fac fericit. Ei iau frigul vreme și transforma într-un mecanism de promovare a sănătății, care încorporează diferite stiluri de yoga, drumeții, și pașnică dormi pentru a stimula sistemul imunitar. Salzburg este unul dintre orașele austriece, unde puteți experimenta acest lucru, și puteți ajunge cu trenul.

Viena Trenurile Salzburg

München la trenuri Salzburg

Graz Trenurile Salzburg

Praga la trenuri Salzburg

 

Gata pentru visul yoga escapada într-una dintre destinațiile de top din Europa? Rezervați direct biletele de tren pentru una dintre primele retrageri de yoga în Europa timpurie pentru cele mai bune oferte de locuri!

 

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fyoga-retreats-europe-train%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)