(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

Eropah iku panggonan paling apik kanggo plesiran kutha romantis. Nanging, iku panggonan amba, lan sampeyan bisa uga pengin panah mudhun. Begjanipun, ana akèh kanggo kaya babagan Jerman, utamané sawijining cities romantis lan kutha. Apa ora njupuk siji tresna ing trip padha ora bakal lali? Kanggo bantuan arep ngendi kanggo mbukak, ning kene 10 cities romantis kanggo ngunjungi ing Jerman:

 

A Romantic City: Langkawi ob der Tauber

Langkawi pisanan kita ing dhaftar Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman, Iku kutha dongeng sampurna sing nengsemake mayuta-yuta pengunjung tahunan. Nanging, nalika visit, sampeyan bakal weruh apa iku dadi populer. Founded in abad tengahan, maringi inspirasi lan perumpamaan saka kaetung kartun lan film, Langkawi iku kutha lan kutha Romantic sampeyan ora bakal lali.

Berlin kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Stuttgart kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Munich kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Frankfurt to Langkawi ob der Tauber Trains

 

A Romantic City: Bamberg

Bamberg punika kutha Jerman saka pitu bukit, akeh kaya Roma ing Italia. Lan kaya Roma, kutha romantis iki kebak nggantheng arsitektur sajarah lan views sing bakal Sapuan sampeyan sikilmu. Apa liyane, Bamberg wis dhewe "Little Venice" distrik sawijining, kang nawakake kasempatan kanggo njupuk kulo gondola.

Nuremberg menyang Sepur Bamberg

Frankfurt kanggo Trains Bamberg

Stuttgart kanggo Trains Bamberg

Dresden to Trains Bamberg

Romantic Cities to Visit in Germany

 

A City Romantic Ing Jerman: Monschau

Cedhak kutha Aachen, Monschau wis dadi kabeh: views picturesque, nduwurke tumpukan, kali, lan Bèntèng nggumunake, lan Roman. Apa ndadekake sampurna Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman panggonan kanggo pecinta alam iku sawijining akeh saka tilase ing bukit. Salajengipun, yen sampeyan ngunjungi ing mangsa, sampeyan bakal bisa kanggo seneng sawijining pasar Natal tradisional.

Munich kanggo Trains Salzburg

Salzburg menyang Passau

Wina kanggo Trains Salzburg

Salzburg kanggo Trains Vienna

 

 

A Roman Story – Meissen

Meissen lenggah ing kali Elbe, lan iku kutha paling tuwa ing kabeh Saxony lan A Romantic City. Lebak Elbe apa ngutangi Meissen kuwi mréntahaké romantis. Nanging, ana liyane kanggo ndeleng, kayata atap abang sing ana kaya Prague. Salajengipun, penyayang arsitektur bisa seneng Njelajah katedral Gotik nggumunake karo kraton abad kaping-16.

Berlin kanggo Trains Meissen

Freiberg kanggo Trains Meissen

Cottbus kanggo Trains Meissen

Chemnitz kanggo Trains Meissen

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Big Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman: Heidelberg

Heidelberg iku panggonan sampurna yen sampeyan pengin aran semangat romantika lan seneng Pesona kutha iki. Apa liyane, sampeyan bisa disinau reruntuhan kraton ing gunung lan njupuk stroll sadawane kali Neckar karo tresna siji.

Frankfurt kanggo Trains Heidelberg

Stuttgart kanggo Trains Heidelberg

Nuremberg menyang Sepur Heidelberg

Bonn kanggo Trains Heidelberg

Heidelberg

 

Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing JermanFreiburg

Yen sampeyan are looking for wektu panas nalika looking for Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman, katon ora luwih saka Freiburg, ing pojok sing misuwur Black Forest. Sing cedhak tapel wates Swiss, sampeyan bisa nyana views nggantheng lan apik lepen njaba kutha. Freiburg sampurna kanggo ngunjungi kabeh babak taun.

Offenburg kanggo Trains Freiburg

Stuttgart kanggo Trains Freiburg

Leipzig kanggo Trains Freiburg

Nuremberg menyang Sepur Freiburg

 

Lindau

banyu segara biru saka Bodensee Lake lan Alpen surround Lindau. Kene sampeyan bisa seneng apik views, uga banyu olahraga beda lan prau lelungan, lan sawetara Romance. Salajengipun, Lindau ayu ing mangsa, utamané nalika Bodensee freezes.

Konstanz kanggo Trains Lindau

Memmingen kanggo Trains Lindau

Biberach kanggo Trains Lindau

Ulm kanggo Trains Lindau

Lindau

 

Trier

Trier iku kutha paling tuwa ing Jerman, Iku ing dhaftar Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman, nanging mung supaya ngerti banget cedhak Luxembourg, Duwe jumeneng ing bank-bank ing kali Moselle kanggo liwat rong ewu taun. Kanggo ilustrasi menehi kaendahan, Trier pamer arsitektur Romawi, uga bangunan abad tengah lan Gothic. Ing tembung liyane, gabungan unik iki ndadekake Trier a wonder bener.

Koblenz kanggo Trains Trier

Frankfurt kanggo Trains Trier

Mainz kanggo Trains Trier

Stuttgart kanggo Trains Trier

 

A Romantic City jenenge: Cochem

Yen arep ana ing layaran kali ing Jerman, nggawe manawa kanggo kalebu Cochem minangka salah siji saka titik Panjenengan. Vineyards and a breathtaking 11th century castle are the main features of this river town and a very romantic city.

Frankfurt kanggo Cochem Trains

Bonn kanggo Cochem Trains

Cologne to Cochem Trains

Stuttgart kanggo Cochem Trains

Cochem

 

Last Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman – Quedlinburg

abad tengah kutha cilik iki uga bisa diitung dhaptar Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman, kutha iki bakal njupuk ambegan adoh karo dalan cobblestone nengsemake lan omahé quaint. Salajengipun, penyayang Sajarah bakal seneng Njelajah Sajarah unik. Minangka papan ngaso Prabu Heinrich I, Quedlinburg iku sawijining kutha wujud.

Berlin kanggo Trains Quedlinburg

Hanover kanggo Trains Quedlinburg

Magdeburg kanggo Trains Quedlinburg

Bielefeld kanggo Trains Quedlinburg

Quedlinburg

 

Apa kowe mutusaké kang Kutha kanggo Dolan maring ing Jerman Romantic pengin Pick minangka plesiran sabanjure? Rencana trip kanggo siji saka 10 kutha paling romantis ing Jerman lan Book Tiket Train Panjenengan ing wektu karo Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Kutha Romantic Kanggo Dolan Ing Jerman” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/romantic-cities-visit-germany/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)