(Last Updated On: 19/10/2019)

Éropa teh tujuan pangalusna pikeun getaway kotana romantis. Sanajan, eta mangrupakeun tempat badag, anjeun bisa jadi hoyong ngahususkeun eta handap. untungna, aya loba resep ngeunaan Germany, utamana na Kota layeut jeung kacamatan. Naha teu nyandak anjeun dipikacinta salah dina lalampahan hiji aranjeunna moal poho? Pikeun mantuan mutuskeun dimana buka, didieu aya 10 Kota romantis mun didatangan di Jerman:

 

A Romantic Kota: Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg nyaeta mimiti urang dina daptar Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman, Ieu mangrupakeun kota fairytale sampurna nu metot jutaan nu datang taunan. Sanajan, mun anjeun didatangan, anjeun bakal nempo naha éta jadi populér. Diadegkeun dina kali abad pertengahan, mereun nu imagery of countless kartun jeung pilem, Rothenburg nyaéta hiji kota sarta kota Romantic anjeun moal poho.

Berlin mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Stuttgart mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Munich ka Rothenburg ob der Tauber Kareta

Frankfurt mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

 

A Romantic Kota: Bamberg

Bamberg teh kota Jerman tujuh pasir, teuing kawas Roma di Italia. Na kawas Roma, kota romantis ieu pinuh anca arsitéktur bersejarah jeung pintonan anu bakal nyapu anjeun kaluar suku anjeun. Naon deui, Bamberg boga sorangan "Little Venice" kabupaten na, nu nawarkeun kasempetan pikeun nyandak hiji numpak gondola.

Nuremberg kana Kareta Bamberg

Frankfurt kana Kareta Bamberg

Stuttgart kana Kareta Bamberg

Dresden kana Kareta Bamberg

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Hiji Kota Romantic Di Jerman: Monschau

Tutup jeung kota di Aachen, Monschau boga eta sadayana: pintonan picturesque, a pungkal, walungan a, sarta puri megah, jeung roman. Naon ngajadikeun hiji sampurna Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman tujuan pikeun pecinta alam téh multitude miboga hiking trails di pasir. Saterusna, lamun didatangan dina mangsa, Anjeun bakal tiasa ngarasakeun na pasar Natal tradisional.

Munich ka Kareta Salzburg

Salzburg mun Passau

Wina ka Kareta Salzburg

Salzburg kana Kareta Wina

 

 

A Romance Story – Meissen

Meissen sits dina walungan Elbe, tur eta teh kota pangkolotna di sakabéh Saxony sarta A Romantic Kota. Lebak Elbe téh naon lends Meissen misalna hiji banding romantis. Sanajan, aya leuwih ningali, kayaning roofs beureum geulis na anu reminiscent tina Iraha. Saterusna, pencinta arsitektur bisa ngarasakeun Ngalanglang hiji katedral Gothic megah ku kenténg abad ka-16.

Berlin kana Kareta Meissen

Freiberg kana Kareta Meissen

Cottbus kana Kareta Meissen

Chemnitz kana Kareta Meissen

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Badag Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman: Heidelberg

Heidelberg teh tujuan sampurna lamun hayang ngarasakeun sumanget romantika sarta ngarasakeun pesona sahiji kota ieu. Naon deui, anjeun bisa ngajajah ruruntuhan istana dina pasir jeung nyandak hiji stroll sapanjang walungan Neckar kalayan salah anjeun dipikacinta.

Frankfurt kana Kareta Heidelberg

Stuttgart kana Kareta Heidelberg

Nuremberg kana Kareta Heidelberg

Bonn kana Kareta Heidelberg

Heidelberg

 

Dayeuh Nu Caket romantis Pikeun Tingali Di JermanFreiburg

Lamun Anjeun keur pilari waktu cerah nalika pilari Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman, kasampak aya salajengna ti Freiburg, dina ujung kawentar hideung Leuweung. Nu deukeut ka wates of Swiss, Anjeun bisa ngaharepkeun pintonan anca sarta éndah aliran luar kota teh. Freiburg sampurna nganjang sagala babak sataun.

Offenburg kana Kareta Freiburg

Stuttgart kana Kareta Freiburg

Leipzig kana Kareta Freiburg

Nuremberg kana Kareta Freiburg

 

Lindau

cai laut-bulao tina Bodensee Lake na Alps Sakuliling Lindau. Di dieu anjeun bisa ngarasakeun éndah pintonan, kitu ogé olahraga cai béda jeung perjalanan kapal, jeung sababaraha Romance. Saterusna, Lindau téh geulis dina mangsa, utamana lamun anu Bodensee freezes.

Konstanz kana Kareta Lindau

Memmingen kana Kareta Lindau

Biberach kana Kareta Lindau

Ulm kana Kareta Lindau

Lindau

 

Trier

Trier teh kota pangkolotna di Jerman, Ieu dina daptar Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman, Tapi ngan kitu anjeun terang eta pisan deukeut Luksemburg, sanggeus ngadeg di tepi ka walungan Moselle pikeun leuwih dua rebu taun. Pikeun ngagambarkeun salon deui nya, Trier boasts arsitéktur Romawi, kitu ogé wangunan abad pertengahan jeung Gothic. Istilah sanésna, adun unik ieu ngajadikeun Trier a heran leres.

Koblenz kana Kareta Trier

Frankfurt kana Kareta Trier

Mainz kana Kareta Trier

Stuttgart kana Kareta Trier

 

A Romantic Kota ngaranna: Cochem

Lamun Anjeun bade dina pesiar walungan di Jerman, pastikeun pikeun ngawengku Cochem salaku salah sahiji titik Anjeun. kebon anggur and a breathtaking 11th century castle are the main features of this river town and a very romantic city.

Frankfurt mun Cochem Kareta

Bonn mun Cochem Kareta

Cologne mun Cochem Kareta

Stuttgart mun Cochem Kareta

Cochem

 

Panungtungan Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman – Quedlinburg

kota abad pertengahan leutik kieu ogé bisa diitung dina daptar Lokasi Romantic Pikeun Tingali Di Jerman, kota ieu bakal butuh napas anjeun jauh jeung jalan cobblestone menawan sarta imah quaint. Saterusna, pencinta sajarah bakal ngarasakeun Ngalanglang sajarah unik na. Salaku tempat istirahat Raja Heinrich I, Quedlinburg mangrupakeun kota signifikan.

Berlin ka Kareta Quedlinburg

Hanover jeung Kareta Quedlinburg

Magdeburg ka Kareta Quedlinburg

Bielefeld ka Kareta Quedlinburg

Quedlinburg

 

Dupi anjeun mutuskeun nu Dayeuh Nu keur Tingali di Jerman Romantic rék nyokot sakumaha getaway Anjeun salajengna? Rencanana lalampahan ka salah sahiji 10 Kota paling romantis di Jerman sarta Buku Anjeun Tiket Kareta on waktos sareng Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Dayeuh Nu Caket romantis Pikeun Tingali Di Jerman” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/romantic-cities-visit-germany/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)