(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2019)

Winter wektu sampurna kanggo mbangun fires crackling, aman kenek lereng, mbangun snowmen lan snuggle munggah karo tuwung becik teh. Sayange, iku ora kabeh fun lan game. Winter uga nggawe sawetara saka dalan paling cidra kahanan. Amarga iku ora bisa kanggo paling kita kanggo hibernate nganti spring, ning kene tips sampeyan kudu carane tetep aman nalika nyopir sak mangsa.

 

aman Driving? Nomer Aja Ngapusi

How to stay safe while driving

 

Mikir kita kang kebacut ngati-ati menehi tips carane tetep aman nalika nyopir sak Winter? miturut AAA, angin gedhe mangsa, ala cuaca, lan kondisi dalan ora apik faktor ing saklawasé setengah yuta tubrukan lan luwih saka 2,000 Pati dalan saben mangsa.

Paris kanggo Lille Trains

Roma kanggo Trains Milan

Hamburg kanggo Berlin Trains

Geneva to Paris Trains

 

Paket Up Supplies darurat kanggo Travel Car Panjenengan

 

Kadhangkala, niat kanggo tetep aman nalika nyopir sak mangsa ora cukup. Kita kaya manggon dening motto, 'Pengarep paling, nyiapake kanggo 'awon. Priksa manawa mobil iku outfitted karo Penyetor ing cilik saka darurat. Kalebu kemul anget, sandhangan anget, kit sepindah, senter utawa suar, kabel jumper, lan scraper es, shovel a, wedhi utawa kitty rereged kanggo menehi doyo tarik, lan salju rentengan. Sampeyan uga kudu nggowo banyu, pangan Penyetorbar -like energi utawa Trail campuran-lan pangisi daya telpon!

Florence kanggo Trains Levanto

Florence kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains Levanto

 

Check for Ice on Your Mirrors To Stay Safe While Driving

How to stay safe while driving

Iki tip mangsa driving sing profesional long-ngusungi pembalap digunakake kanggo nemtokake yen kondisi dalan sing es. Mrekso mirrors njaba Panjenengan. Yen es wis miwiti kanggo mbentuk ing mirrors, sing Indikator apik sing es uga mbentuk ing roadways. Njupuk pancegahan ekstra kanggo tetep aman nalika nyopir utawa ngenteni nganti warms nganti drive.

Brussels kanggo Trains Rotterdam

Antwerp kanggo Trains Rotterdam

Berlin kanggo Trains Rotterdam

Paris kanggo Trains Rotterdam

 

Drive Aman lan Ninggalake Awal!

Iki bisa uga koyone kaya siji ketok, nanging kita ngerti sampeyan sibuk lan semangat kanggo njaluk bantuan kanggo tujuan sabanjuré. Kita lagi kene kanggo ngelingake sampeyan kanggo njupuk alon! One of our main tips on Carane tetep aman nalika nyopir sak mangsa ngidini wektu ekstra kanggo kasedhiya ing tujuan. lelungan bisa njupuk maneh sak mangsa saka kaping liyane saka taun, utamané yen nemokke kahanan badai utawa dalan es. Lan nyopir ing weather inclement cukup ngepenakke tanpa meksa ditambahake kang pungkasan, kang bisa maya driving pangadilan aman Panjenengan.

Bremen to Trains Nürnberg

Leipzig kanggo Trains Nürnberg

Hanover kanggo Trains Nürnberg

Hamburg kanggo Trains Nürnberg

 

Drive Aman lan Nyilikake Distractions

How to stay safe while driving

Carane tetep aman nalika nyopir sak Winter #1 tip: Sijine telpon sampeyan! Jaga supaya telpon tetep dipateni Ngrapèkaken mobil kang Bluetooth-lan tau njupuk tangan mati setir utawa mata mati dalan kanggo mriksa sing pesen Tampilan.

 

Tetep Aman Nalika Driving liya Listen to Road ing!

Ora, ora ngrungokake atimu. Ora wektu iki tho. Listen to dalan. Secara harfiah. Ban nggawe beda swara nalika nyopir ing salju lan es, kang alesan liyane supaya volume radio mudhun kanggo safety mangsa nyopir. Snowy dalan gangguan kudu sora relatif amarga salju kicked munggah. Yen swara sora dumadakan mandheg, sampeyan bisa uga wis dipindhah saka salju es. Tetep dirungokake menyang muni ban ing dalan kanggo njaga ing ndhuwur kahanan dalan sing kerep ngganti cepet, utamané sak utawa tengen sawise badai.

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

Anti-Freeze if you want to stay safe while driving

Carane Tetep Aman Nalika Driving Sajrone Winter? Priksa manawa adi Wisch ngandhut anti-beku, supaya semprotan ora beku ing kadhemen cuaca. Coba tuku glathi Wisch mangsa, kang nyegah es lan salju saka hardening ing Wisch ing!

Aku nganti tips lan isih tak macet

 

 

Kadhangkala, iku mau cant nyingkiri. Yen sampeyan njaluk macet ing salju kene sawetara tips cepet:

    • Tetep karo kendaraan: kendaraan nyedhiyakake papan perlindungan sak wentoro lan nggampangake Zulbi kanggo nemokake sampeyan. Aja nyoba kanggo lumaku ing badai abot. Iku gampang kanggo ilang ngarsane kendaraan ing ndamu salju lan dadi ilang.
    • Aja overexert dhewe: Nalika ngeduk metu kendaraan, listen to awak lan mungkasi yen dadi kesel.
    • dadi katon: Dasi kain colored kerasa kanggo antena saka kendaraan utawa panggonan kain ing ndhuwur jendhela mbalek nganti sinyal kangelan. ing wayah wengi, supaya cahya Dome ing yen bisa. Iku mung migunakake jumlah cilik saka listrik lan bakal wis luwih gampang kanggo tim SAR kanggo nggoleki sampeyan.
    • Mbusak Pipe Exhaust: Priksa manawa pipe exhaust ora clogged karo salju, es utawa lendhut. A pipe exhaust diblokir bisa nimbulaké gas karbon monoksida agawe kanggo bocor menyang kompartemen penumpang kendaraan nalika engine mlaku.
    • tetep Anget: Gunakake apa kasedhiya kanggo insulate awak saka kadhemen. Iki bisa kalebu lantai kloso, koran utawa peta kertas. Pre-pack selimut lan sandhangan abot kanggo nggunakake ing cilik saka darurat.
    • ngreksa bakar: yen bisa, mung mbukak engine lan mesin ingkang ndamel benter cukup dawa kanggo mbusak hawa anyep ing. Iki bakal bantuan kanggo ngreksa bahan bakar.

Travel Car? Nglirwakake kabeh kita mung ngandika

Apa yen ana cara sing bisa supaya kabeh musuhan ndhuwur Tetep aman nalika nyopir? Yen mung ana mode transportasi sing bisa mlumpat dhateng, lan njaluk kanggo tujuan cepet lan aman. Oh ngenteni, ana! Iku disebut Sepur!

Iku bener sing mobil kurban ingatase hak bebas sing sawetara liyane Mode saka transport apa. Sampeyan bisa lelungan bebarengan digunakake dipunjangkau dalan gisik, sirah kanggo desa remot, lan ora padha sumelang ing bab jadwal utawa kursi sade metu. Lagi ora tanpa shortcomings, Nanging. Deleng akeh alasan ndhuwur!

 

Sepur sing luwih aman lan luwih cepet! Dadi ora perlu kanggo tetep aman nalika nyopir yen Olahraga travel, uga Trains sing liyane terjangkau, utamané yen sampeyan nggunakake Simpen A Train Book karcis sepur Panjenengan. Kudu luwih ngyakinake? We wrote kabèh blog ing apa travel Sepur unggul. Priksa metu kene!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/safe-driving-during-winter/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane