(Last Updated On: 13/08/2019)

Usum waktos sampurna mun ngawangun kahuruan crackling, aman pencét lamping, ngawangun snowmen na snuggle up kalawan cangkir nice tèh. lebar, éta moal sagala senang jeung kaulinan. Usum ogé nyiptakeun sababaraha jalan paling khianat kaayaan. Kusabab éta teu mungkin pikeun kalolobaan urang hibernate dugi cinyusu, didieu aya tips anjeun peryogi dina cara tetep aman bari nyetir salila usum tiis.

 

aman nyetir? Angka Ulah bohong

How to stay safe while driving

 

Pikir urang anu keur overly cautious mere Anjeun tips on Kumaha tetep aman bari nyetir mangsa usum? Numutkeun kana AAA, ribut usum, cuaca goréng, jeung kaayaan jalan beca nu faktor di ampir satengah juta ngadat na leuwih ti 2,000 Pati jalan unggal usum.

Paris keur Lille Kareta

Roma pikeun Kareta Milan

Hamburg ka Berlin Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

Pek Up Supplies Darurat pikeun Travel Car Anjeun

 

sakapeung, niat anjeun tetep aman bari nyetir mangsa usum tiris teu cukup. Simkuring resep cicing ku moto, 'Asa keur pangalusna, nyiapkeun 'awon. Pastikeun mobil anjeun outfitted kalawan suplai bisi tina kaayaan darurat. Ngawengku hiji simbut haneut, baju haneut, a kit bantuan munggaran, a senter atawa flare, kabel jumper, hiji scraper és, sekop a, keusik atanapi Kitty litter méré Anjeun traction, jeung salju ranté. Anjeun oge kedah nyandak sabagian cai, suplai kadaharanbar -like énergi atawa jalan satapak campuran-na pangecas telepon!

Florence kana Kareta Levanto

Florence kana Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta Levanto

 

Check for Ice on Your Mirrors To Stay Safe While Driving

How to stay safe while driving

Ieu tip usum nyetir nu profésional damel lami drivers nganggo nangtukeun lamun kondisi jalan anu tiris. Mariksa kaca spion luar anjeun. Mun és geus dimimitian pikeun ngabentuk dina kaca spion, éta hiji indikator alus éta és ogé ngabentuk on roadways. Candak precautions tambahan tetep aman bari nyetir atanapi antosan nepika warms nepi ka ngajalankeun.

Brussel kana Kareta Rotterdam

Antwerp kana Kareta Rotterdam

Berlin kana Kareta Rotterdam

Paris keur Kareta Rotterdam

 

Ngajalankeun Aman jeung Ninggalkeun Awal!

Hal ieu bisa sigana kawas hiji hiji atra, tapi urang nyaho anjeun sibuk na hayang pisan meunang ka tujuan Anjeun salajengna. Simkuring di dieu pikeun ngingetan nyandak eta ngalambatkeun! One of our main tips on Kumaha cicing aman bari nyetir salila usum tiis ngamungkinkeun waktu tambahan pikeun sumping di tujuan anjeun. lalampahan tiasa nyandak deui salila usum tiis ti kali lianna taun, utamana lamun sapatemon kaayaan badai atanapi jalan tiris. Sarta nyetir dina cuaca inclement cukup stres tanpa tekanan ditambahkeun keur telat, nu bisa awan nyetir judgment aman Anjeun.

Bremen kana Kareta Nuremberg

Leipzig kana Kareta Nuremberg

Hanover jeung Kareta Nuremberg

Hamburg kana Kareta Nuremberg

 

Ngajalankeun Aman jeung Leutikan distractions

How to stay safe while driving

Kumaha cicing aman bari nyetir mangsa usum #1 tip: Nempatkeun ka handap telepon anjeun! Tetep telepon anjeun dipareuman atawa dihubungkeun jeung mobil anjeun Bluetooth-na pernah nyandak leungeun Anjeun off kabayang atanapi panon kaluar jalan mariksa yen pesen WhatsApp.

 

Cicing Aman bari nyetir Maksadna Dengekeun Jalan nu!

teu, teu ngadengekeun haté anjeun. Teu waktos atoh. Ngadangukeun jalan. saleresna. Ban nyieun sora béda lamun nyetir on salju jeung és, nu alesan sejen tetep volume radio Anjeun handap pikeun kaamanan usum nyetir. Sireum jalan noise kedah rélatif nyaring alatan salju ditajong nepi. Mun bahana dumadakan eureun, Anjeun bisa geus dipindahkeun tina salju jeung és. Cicing katala ka asup kaakal tina ban anjeun di jalan tetep dina luhureun kaayaan jalan anu mindeng robah gancang, utamana dina mangsa atawa katuhu sanggeus badai a.

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

Anti-Freeze if you want to stay safe while driving

Kumaha Tetep Aman bari nyetir Salila Winter? Pastikeun cairan wiper anjeun ngandung anti freeze, jadi semprot teu freeze up dina cuaca tiis. Mertimbangkeun meuli wilah wiper usum, nu nyegah és jeung salju ti hardening on wiper nu!

Kuring dituturkeun tips anjeun sarta tetep meunang nyangkut

 

 

sakapeung, hal ieu cant dihindari. Lamun perlu nyangkut dina salju dieu sababaraha tips rusuh:

    • Tetep mibanda tutumpakan anjeun: wahana anjeun nyadiakeun panyumputan samentara sarta ngajadikeun eta gampang pikeun rescuers pikeun maluruh Anjeun. Ulah coba leumpang dina badai parna. Ieu gampang keur leungit payuneun wahana anjeun dina niupan salju sarta jadi leungit.
    • Ulah overexert diri: Nalika digging kaluar wahana Anjeun, ngadangukeun awak anjeun jeung ngeureunkeun lamun jadi capé.
    • janten katempo: Dasi kaen warna brightly kana anteneu sahiji wahana anjeun atanapi nempatkeun lawon dina luhureun jandela digulung nepi ka sinyal marabahaya. Wengi, tetep lampu kubah on lamun mungkin. Ieu ngan ngagunakeun jumlah leutik listrik sarta bakal nyieun leuwih gampang pikeun rescuers pikeun manggihan anjeun.
    • Ngabersihan pipe haseup: Pastikeun pipa knalpot teu clogged kalawan salju, és atanapi leutak. A pipe knalpot diblokir bisa ngabalukarkeun gas karbon monoksida deadly mun bocor kana kompartemen panumpang sahiji wahana bari mesin keur ngajalankeun.
    • cicing Kersa: Pamakéan nandakeun naon anu sadia pikeun ngawates awak anjeun tina tiis. Ieu bisa ngawengku lanté Mats, koran atawa peta kertas. Pra-pak blankets jeung pakean beurat ngagunakeun bisi tina kaayaan darurat.
    • Conserve Suluh: Upami mungkin, ukur ngajalankeun mesin sarta manaskeun cukup lila pikeun nyabut chill nu. Ieu bakal mantuan mun conserve suluh.

Travel mobil? Malire sagalana urang ngan nyarios

Kumaha lamun aya cara anu Anjeun bisa nyingkahan sagala repot luhur tina tetep aman bari nyetir? Mun ukur aya mode angkutan nu bisa luncat onto, jeung meunang ka tujuan anjeun gancang tur aman. Oh antosan, aya! Hayu urang disebut karéta a!

Ieu leres yen mobil nawiskeun kabébasan nu sababaraha séjén modus transports ngalakukeun. Anjeun bisa ngarambat sapanjang disebutkeun unreachable jalan basisir, sirah ka desa terpencil, teu salempang ngeunaan jadwal atawa korsi ngajual kaluar. Aranjeunna geus moal tanpa shortcomings maranéhna, kumaha oge. Ningali sababaraha alesan di luhur!

 

Karéta téh aman tur gancang! Ku kituna teu kudu tetep aman bari nyetir lamun karéta perjalanan, ogé Kareta nu leuwih affordable, utamana lamun keur maké Simpen A Train buku tiket karéta Anjeun. Kudu leuwih ngayakinkeun? Simkuring nulis sacara gembleng blog on naha nya lalampahan karéta punjul. Parios éta Ieuh!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/safe-driving-during-winter/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih