(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2019)

Njupuk Sepur iku salah siji saka cara paling apik kanggo nemu wilayah Eropah kang paling apik. Seneng gunung biasa, lakes, kali mujur nengen lan feats luar biasa saka engineering - Iki The Paling lelungan Train Kangoo ing Eropah.

 

Glacier Express iku antarane Paling lelungan Train Kangoo ing Eropah

West Highland Line Kangoo Train lelungan, Skotlandia

Kabeh kapal Hogwarts Express! Paling lelampahan 264km ing trek siji sing menehi sekilas Moor nggumunke, lochs, sawetara saka stasiun paling terpencil ing Britain lan - nambah mlayu saka Harry Potter tenung - ing viaduct Glenfinnan digunakake dening Hogwarts Express.

 

route: Paris kanggo Nice

desa Cue lempung-kothak-roofed, anggur apik, lan banyu biru nggantheng!

Dhaptar Paling lelungan Train Kangoo ing Eropah ora bakal lengkap tanpa South-of-France. Iki misuwur kanthi kaendahanipun, supaya iku ora surprise iku digawe dhaftar kita. Miwiti ing Paris, sampeyan lagi ing kembang lan kothak Lavender Provence mung rong jam mengko. Priksa manawa sampeyan Paket paketan Panjenengan, 'Nimbulaké French Riviera ora soko sampeyan pengin pass ing Summer.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

 

Rhine Valley Kangoo Train lelungan, Jerman

Jalanake kurva Kali Rhine kang ndadekake sawijining cara saka koblenz kanggo Mainz. Iku mung seket menit kulo, nanging bebarengan rute, sampeyan bakal weruh kedaton lan anggur clinging lereng kali. Iku tenan katon kaya soko metu saka dongeng sing!

Berlin kanggo Trains Koblenz

Frankfurt kanggo Trains Koblenz

Wina kanggo Trains Koblenz

Stuttgart kanggo Trains Koblenz

 

Breakfast in Munich lan nedha bengi ing Venice

3 negara, 3 x sing. Langsung ing Sepur saka Munich kanggo Venice lan ngombe ing 3 negara worth saka views biasa. baris nganggo liwat sawetara saka gunung paling ayu, kali, lan desa alpine ing Austria, Jerman, lan Italia. 3-in1 of ing Paling lelungan Train Kangoo ing Eropah.

Milan to Langkawi Trains

Munich to Langkawi Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Norway

Yen sampeyan lagi looking for soko sing paling ora rame lan liyane ing sisih alam bébas, banjur trip iki kanggo sampeyan. Miwiti ing segara, megah fjordland cepet menehi cara kanggo pasuryan Cliff tajem lan Meadows gembur. Aja manawa kanggo Pack boots, amarga Sepur mandheg ing sawetara panggonan tilase.

 

pungkasan kita kanggo kirim saka lelungan Train Kangoo ing Eropah, Asrama Express Glacier!

St. Moritz kanggo Zermatt. 8 jam Bliss apik murni. Iku ora disebut Glacier Express kanggo apa-apa. Lelungan liwat malang supaya suci kanggo Éropah sing railway (bebarengan karo Bernina) punika Situs Warisan Donya UNESCO; iku uga ngarep kanggo sumber saka kuwoso Rhone lan Rhine Kali.

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

Dadi saiki sing wis rampung maca, sampeyan siap kanggo nggawe Sepur apik dhewe lelungan ing Eropah, ing Simpen A Train kita kudu paling karcis travel Sepur, ing tarif murah, lan akeh pilihan pembayaran.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/scenic-train-trips-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane