(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/10/2019)

Nyandak karéta mangrupa salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngalaman wewengkon Éropa urang paling endah. Ngarasakeun gunung spektakuler, situ, walungan landscapes na feats luar biasa tina rékayasa - Di handap ieu mangrupakeun The Paling perjalanan Train endah di Éropa.

 

The glacier express mangrupakeun diantara Nu Maha perjalanan Train endah di Éropa

West Highland Line endah Train lalampahan, Skotlandia

Kabéh numpak teh Hogwarts Express! Kalolobaan lalampahan 264km nyaeta dina jalur tunggal nu mere hiji glimpse tina moors stunning, lochs, sababaraha stasion paling jauh di Britania na - nambahkeun hiji dash of Harry Potter magic - nu viaduct Glenfinnan dipaké ku Hogwarts Express.

 

rute: Paris ka Alus

desa cue liat-kotak-roofed, kebon anggur beberes, sarta cai biru anca!

Hiji daptar Nu Maha perjalanan Train endah di Éropa teu bakal réngsé tanpa Selatan-of-Perancis. Éta kasohor salon deui nya, kitu éta henteu heran eta dijieun daftar urang. Dimimitian di Paris, anjeun di sunflower jeung Widang lavender of Provence ngan dua jam engké. Pastikeun Anjeun pak costume Anjeun, 'Ngabalukarkeun Perancis Riviera henteu hal rék lulus nepi di Summer.

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

 

Rhine Valley endah Train lalampahan, Jérman

Turutan ngagambarkeun kurva Walungan Rhine sakumaha ngajadikeun jalan na ti Koblenz mun Mainz. Ieu ukur lima puluh menit numpak, Tapi sapanjang rute nu, Anjeun gé ningali istana jeung kebon anggur clinging ka lamping ka walungan urang. Bener Sigana mah hal kaluar tina fairytale a!

Berlin kana Kareta Koblenz

Frankfurt kana Kareta Koblenz

Wina ka Kareta Koblenz

Stuttgart kana Kareta Koblenz

 

sarapan di Munich jeung dinner di Venice

3 nagara, 3 x pamadegan. Luncat dina karéta ti Munich ka Venice tur dibere inuman di 3 Nagara patut pintonan spektakuler. garis ieu ngalir ngaliwatan sababaraha gunung paling geulis, walungan, jeung desa alpine di Austria, Jérman, sarta Italia. 3-in1 of The Paling perjalanan Train endah di Éropa.

Milan ka Venice Kareta

Munich ka Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Norwégia

Lamun ditéang hal éta moal sakumaha rame sarta leuwih di sisi liar, lajeng lalampahan ieu keur anjeun. Dimimitian di tingkat laut, nu megah fjordland gancang masihan jalan ka rupa gawir lungkawing tur jukut subur. Pastikeun pak hiking sapatu, sabab karéta eureun di sababaraha tujuan hiking trails.

 

panungtungan kami pikeun pos ieu perjalanan Train endah di Éropa nyaéta, Kosan di express glacier!

st. Moritz ka Zermatt. 8 jam Bliss endah murni. Hayu urang moal disebut glacier Express keur nganggur. Ngarambat ngaliwatan hiji bentang jadi suci pikeun urang Éropa nu karéta api (babarengan jeung Bernina) nyaeta Situs Warisan Dunya UNESCO; éta ogé ngarep kana headwaters tina perkasa Rhône na Rhine Walungan.

Zurich ka Kareta Zermatt

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Bern kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

 

Ku kituna ayeuna nu rengse maca, anjeun siap nyieun karéta endah sorangan lalampahan di Éropa, di Simpen A Train kami boga pangalusna tiket perjalanan karéta, di ongkos cheapest, sarta loba pilihan pamayaran.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/scenic-train-trips-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih