(Paling Keri Dianyari On: 24/10/2020)

Ing tlatah ing jagad Eropa minangka akeh sumber legenda lan dongeng, Landskap lan desa sing nggumunke sing njaga rahasia kuno. Cedhak karo kutha kosmopolitan tengah utawa adoh saka gunung watu gamping, cacahe desa sing apik banget lan apik banget ing Eropa pancen telas. Nanging, ana 10 desa apik ing Eropa sing kaendahan lan sihir ngungkuli kabeh liyane.

 

1. Lah, Swiss

Kampung sing paling apik ing Swiss, Guarda minangka desa cilik, dumunung ing tengah-tengah lapangan ijo. Ndhuwur ing sisih ngisor lembah Engadin, utawa kaya sing diarani warga, Engiadina aturan tampilan Swiss epik. Iki dibangun ing teras srengenge, 300 meter ing ndhuwur lembah, njaga kabeh sing bakal teka, uga tradhisi kuno minangka nguber musim dingin.

Omah putih dihiasi nganggo lukisan tradisional lan prasasti kuna sing diarani sgraffiti. Romh, basa daerah, sing wis slamet lan isih diucapake saiki.

Basel menyang Chur kanthi Sepur

Bern kanggo Chur kanthi Sepur

Turin menyang Tirano kanthi Sepur

Bergamo menyang Tirano kanthi Sepur

 

Guarda, Switzerland Scenic Village

 

2. Kelainan Scenic Ing Eropa: Cochem, Jerman

Kampung sing turu nang pinggir kali Moselle. Omah sing separo lan pondokan apik ing dalan-dalan sing sempit. Cantik ing musim gugur, nalika mejo lan wit ijo nganggo klambi emase, nambah setelan pesona lan pemandangan Cochem sing ayu.

Diubengi dening kebon anggur lan bukit, Kampung Cochem minangka poskad-sampurna. Cara paling apik kanggo ngalami desa lan nyakot kabeh pemandangan desa sing apik yaiku kanthi bis.

Frankfurt menyang Cochem kanthi Sepur

Bonn ke Cochem kanthi Sepur

Cologne nganti Cochem kanthi Sepur

Stuttgart menyang Cochem kanthi Sepur

 

Scenic Villages in Germany Europe

 

3. Dinant, Belgium

Antarane tebing tebing, ing pinggir kali Meuse, lenggah desa Dinant sing apik ing wilayah Wallonia. Cuaca foggy, mangsa, utawa musim semi, desa cilik iki pancen luar biasa ing sembarang cuaca lan awan. Pemandangan gedhe malah luwih apik saka tebing pucuk sing paling dhuwur.

Kubah Collegiale Notre-Dame De Dinant minangka fitur penting ing latar mburi gunung gamping ireng. Omah lan prau warna-warni ing ngarep, ngrampungake tampilan sing luar biasa.

Yen sampeyan duwe wektu ekstra, riko Kastil Crevecoeur sing cedhak, Kebon saka Annevoie, lan Chateau de Veves kanggo tampilan pos kaya liyane.

Brussels kanggo Dinant dening Sepur

Antwerp kanggo Dinant dening Sepur

Ghent to Dinant nganggo Sepur

Liege menyang Dinant nganggo Sepur

 

Dinant, Belgium Scenic Village

 

4. Kelainan Scenic Ing Eropa: Norcia, Italia

Ing mburi tembok pertahanan, ing tengah bukit ijo, ing Umbria Timur, sampeyan bakal nemokake desa Norcia sing apik. Desa abad pertengahan cilik iki apik banget lan katon nggumun nalika musim semi nalika lingkungane mekar warna-warna.

Gereja, Kraton ing Italia, nambah tampilan apik saka Norcia. uga, Kali Nera minangka papan liya kanggo njelajah lan seneng views sing narik ati saka wilayah Umbria sing apik ing Italia. Ing dalan, kudu dipikirake kanggo truffles sing misuwur, lan rasakna masakan spaghetti utawa frittata lokal kanthi truffles. Iku mung gaib!

Milan ke Roma kanthi Sepur

Florence menyang Roma kanthi Sepur

Pisa menyang Roma kanthi Sepur

Naples menyang Roma kanthi Sepur

 

Kissing couple in Norcia, Italy

 

5. Lancar, Walanda

Yen sampeyan lelungan menyang Holland kanggo snap kothak tulip epik, banjur ngunjungi Lisse sing apik. Desa ayu iki mung 45 menit adoh saka Amsterdam.

Lisse mbok menawa salah sawijining desa paling gedhe ing Walanda, nanging ana omah 7 yuta kembang bolong saben taun ing Keukenhof Gardens. Wiwit pungkasan Maret nganti pertengahan Mei, bolam iki mekar dadi tulip sing ayu lan warni. Mangkono, Liss temenan paling apik ing musim semi lan sampeyan ana ing sawetara nembak lan tampilan sing ora bisa dilupakan.

Bremen menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hannover menyang Amsterdam kanthi Sepur

Bielefeld menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hamburg menyang Amsterdam kanthi Sepur

 

 

6. Kelainan Scenic Ing Eropa: St. Gilgen, Austria

Kabeh wong ngerti ajaib Hallstatt, nanging Austria dadi omah ing pirang-pirang desa lan kutha sing apik banget. Salah sawijining desa sing paling apik ing Eropa yaiku ing Austria. St. Kampung Gilgen biyen dadi omah karo kulawarga Mozart, lan desa kasebut lungguh ing tebing Lake Wolfgang.

Sampeyan bisa njelajah desa kanthi mlaku utawa sepeda, utawa saka mobil kabel. Yen sampeyan ora duwe rasa wedi ing dhuwur, banjur views sing mbukak saka mobil kabel secara harfiah bisa ngilangi ambegan. Pandangan sing apik kanggo desa kasebut mesthi dadi inspirasi saka seniman Wina.

Munich menyang Salzburg kanthi Sepur

Wina menyang Salzburg kanthi Sepur

Graz menyang Salzburg kanthi Sepur

Linz nganti Salzburg kanthi Sepur

 

St. Gilgen, Austria Gorgeous Scenic Village in Europe

 

7. St. Genius, France

Omah kanggo Keju Prancis Foie Gras lan truffles, desa cilik ing St. Genius yaiku 2 jam saka Bordeaux. Iki njamin kebon anggur sing apik, ing ngendi sampeyan bisa nyenengake segelas anggur sing apik amarga ngujo desa lan deso sing apik.

St. Desa Genies nampilake kita 10 desa apik ing Eropa amarga omah omah watu sing tajem. Saliyane, the 12th-century church and 13th-century castle are right in the center of the village. Dalan angin sing nduwurke tumpukan bakal nyabrang desa lan omah watu warna ireng menyang sudut pandang lan situs sing paling nggumunake.

St. Genies nggambarake suasana dongeng Prancis diberkahi. Sampeyan bisa nyenengake pemandangan lelungan sepur tengen Prancis.

Nantes menyang Bordeaux kanthi Sepur

Paris ke Bordeaux kanthi Sepur

Lyon ke Bordeaux kanthi Sepur

Marseilles menyang Bordeaux kanthi Sepur

 

Scenic Villages in Europe and St. Genies

 

8. Kelainan Scenic Ing Eropa: Bibi, Inggris

Pondok watu kanthi gendheng sing dipasang kanthi tegal sing ana ing jambon ijo, apa sing ndadekake Bibury minangka salah sawijining desa sing paling apik ing Eropa. Aja manawa kanggo mlaku mudhun Arlington Row, lorong paling apik lan sworo seru apik.

Lumaku bakal nggawa sampeyan langsung menyang urip abad kaping-17 ing Bibury. Kampung sing paling ayu ing Inggris lungguh ing pinggir Kali Coln. Iki minangka papan paling apik kanggo nggantungake wol saka pondokan penenun. Tanah-tanah Bibury sampurna kanggo piknik sore utawa esuk awal mlaku-mlaku sadurunge para turis ngganggu ketenangan sing sare lan turu.

Amsterdam menyang London kanthi Sepur

Paris menyang London kanthi Sepur

Berlin menyang London kanthi Sepur

Brussels menyang London kanthi Sepur

 

Bibury, England houses

 

9. Lindau Ing Jerman

Desa Lindau dumunung ing wates Austria karo Jerman, ing Bavarian Jerman. Iki minangka salah sawijining wilayah sing paling apik kanggo a plancongan ing Eropa. Ing gisik Lake Constance, uga dikenal kanthi jeneng Bodensee, desa iki bener semenanjung, kanthi jembatan sing nyambung ing antarane daratan lan pulau.

Sawetara tampilan apik ing desa yaiku dalan Maximilianstrasse, Mercusuar abad kaping 13, lan mesthi Old Town, Altstadt.

Lindau yaiku permata sing didhelikake ing Jerman lan desa sing cocog karo kunjungan sampeyan ing perjalanan sampeyan sabanjure. Ana sepur Eurocity saka Munich, Zurich, lan Stuttgart.

Berlin menyang Lindau kanthi Sepur

Munich menyang Lindau kanthi Sepur

Stuttgart menyang Lindau kanthi Sepur

Zurich menyang Lindau kanthi Sepur

 

Lindau In Germany Lake view

 

10. Kelainan Scenic Ing Eropa: Czech Krumlov, Czech Republic

UNESCO Situs warisan donya, Kampung Cesky Krumlov ing Bohemia minangka campuran Renaissance, Gothic, lan arsitektur Baroque. Diselingi Kali Vltava, Cesky Krumlov minangka salah sawijining kali sing paling ayu ing Eropa. Gambar omah ing bank-bank kanthi latar mburi sing apik banget ing latar mburi mesthi salah sawijining pemandangan sing paling nggumunake ing Eropa. Mangkene alesan Cesky Krumlov saiki 10 desa apik ing dhaptar Eropa.

Apike banget kanggo menek munggah menyang kastil Cesky Krumlov kanggo panorama sing ora lali saka Cesky Krumlov, Kali Vava, lan alam sing megah ing sekitar wilayah Bohemia.

Nuremberg menyang Prague kanthi Sepur

Munich menyang Prague kanthi Sepur

Berlin menyang Prague kanthi Sepur

Wina menyang Prague kanthi Sepur

 

Scenic Villages in Europe

 

Kelainan Scenic Ing Eropa

Sawetara desa sing paling apik ing Eropa umume adoh saka turis ing gunung gedhe. Perhiasan sing didhelikake iki bisa uga ora bisa ditemokake, nanging nganggo teknologi saiki, dheweke luwih cedhak tinimbang sadurunge. Sampeyan bisa saben desa liwat Transportasi umum, lelungan sepur sing cendhak ing saindenging Eropa. Mung sajrone sawetara jam, sampeyan bisa ngubengi, nggumunake lan motret gambar budaya lan tampilan sing didhelikake.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah ing desa kasebut ing Eropa.

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake postingan blog kita “10 Kelainan Scenic Ing Eropa”Menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/scenic-villages-europe/ Nyawang– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)