(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Nagara-nagara anu lega di Éropa mangrupikeun asal-usul seueur legenda sareng dongéng, landscap anu ngajentul sareng désa anu nyimpen rusiah kuno. Deukeut ka kota kosmopolitan sentral atanapi ngaleungitkeun gunung batu kapur, jumlah kampung anu pikaresepeun sareng matak pikaresepeun di Éropa teu aya watesna. acan, nyaéta 10 desa-désa anu indah di Éropa anu kageulisan sareng sihir langkung seueur.

  • angkutan rail geus cara paling ramah lingkungan jeung perjalanan. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train na ieu dijieun ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Panginju Murah.

 

1. Neuteup, Swiss

Désa anu paling indah di Swiss, Guarda mangrupikeun désa leutik, ayana di tengah-tengah lapangan jukut héjo. Luhureun bagian handap lebak Engadin, atawa salaku pendudukna nyauran éta, Engiadina aturan pandangan Swiss epik. Hal ieu diwangun dina bérés panonpoé, 300 méter luhureun lebak, ngajagaan sadayana datang sareng anu datang, ogé tradisi kuno sapertos ngudag usum tiris.

Imah bodas dihias ku lukisan tradisional sareng prasasti kuna kuna anu disebut sgraffiti. Romanh, nyaéta basa lokal, anu parantos salamet sareng masih diucapkeun ayeuna.

Basel ka Chur ku Karéta

Bern ka Chur ku Karéta

Turin ka Tirano ku Karéta

Bergamo ka Tirano ku Karéta

 

Guarda, Switzerland Scenic Village

 

2. Kalurahan Scenic Di Éropa: Cochem, Jérman

Désa anu nuju bobo di tegal walungan Moselle. Imah satengah-timbered sareng pondok anu indah sapanjang jalan anu sempit. Geulis di ragrag, nalika jukut héjo sareng tangkal ngagem baju emasna, nambihan pesona sareng setting anu endah tina Cochem anu endah.

Dikubeng ku kebon anggur sareng bukit, Désa Cochem mangrupikeun kartu pos-sampurna. Cara anu pangsaéna pikeun ngalaman désa sareng jepret sadaya pintonan désa anu endah nyaéta ku sapédah.

Frankfurt ka Cochem ku Train

Bonn pikeun Cochem ku Karéta

Cologne ka Cochem ku Karéta

Stuttgart ka Cochem ku Train

 

Scenic Villages in Germany Europe

 

3. Dinant, Bélgia

Antawis gawir terjal, dina tepi walungan Meuse, calik désa éndah di Dinant di daérah Wallonia. Cuaca halimun, usum tiris, atawa cinyusu, kampung sakedik ieu katingali leres pisan dina unggal cuaca sareng waktos poe. Pamandangan anu megah bahkan langkung lovelier ti gawir caket-gawir.

Kubah Collegiale Notre-Dame De Dinant nyaéta fitur anu penting dina latar pagunungan batu kapur hideung. Imah warni sareng kapal di payun, kumplit pandangan spektakuler.

Upami Anjeun gaduh waktos tambahan, didatangan Istana Crevecoeur caket dieu, Kebon of Annevoie, sareng Chateau de Veves pikeun langkung seueur pandangan anu pas.

Brussel ka Dinant ku Train

Antwerp ka Dinant ku Karéta

Ghent ka Dinant ku Karéta

Liege ka Dinant ku Karéta

 

Dinant, Belgium Scenic Village

 

4. Kalurahan Scenic Di Éropa: Norcia, Itali

Balik témbok pertahanan, tengah-tengah pasir héjo, di Payung Wétan, anjeun bakal mendakan desa Norcia anu indah. Désa abad pertengahan leutik ieu éndah tur katingalina leres-leres nggumun nalika musim semi nalika sakuriling mekar dina nada warni.

Garéja, Karaton Itali, nambihan pintonan anu pikaresepeun pikeun Norcia. oge, Walungan Nera mangrupikeun titik anu sanés pikeun ngajalajah nikmati pintonan anu narik ati ti wilayah Umbria anu indah di Italia. Dina jalan, pastikeun katingal pikeun truffles anu kasohor, jeung rasa asakan lokal spaghetti atanapi frittata nganggo truffles. Éta ngan ukur ketuhanan!

Milan ka Roma ku Karéta

Florence ka Roma ku Karéta

Pisa ka Roma ku Karéta

Naples ka Roma ku Karéta

 

Kissing couple in Norcia, Italy

 

5. Lancar, Walanda

Upami anjeun angkat ka Holland pikeun snap sawah tulip epik, teras didatangan Lisse. Kampung imut ieu hungkul 45 menit jauh ti Amsterdam.

Lisse sugan mangrupikeun salah sahiji desa paling leutik di Walanda, tapi betah ka bumi 7 juta juta kembang melak unggal taun di Kebon Keukenhof. Ti tungtung Maret dugi ka pertengahan Mei, bolam ieu mekar jadi tulip anu éndah sareng warni. kituna, Lissouboublyly loveliest pangpanjangna di musim semi sareng anjeun pikeun sababaraha anu nembak sareng pandangan anu henteu pikaresepeun.

Bremen ka Amsterdam ku Karéta

Hannover ka Amsterdam ku Karéta

Bielefeld ka Amsterdam ku Karéta

Hamburg ka Amsterdam ku Karéta

 

 

6. Kalurahan Scenic Di Éropa: st. Gilgen, Austria

Saha anu terang gaib Hallstatt, tapi Austria mangrupikeun tempat anu seueur kampung sareng kota anu indah. Salah sahiji desa paling endah di Éropa perenahna di Austria. st. Désa Gilgen baheulana janten kulawarga kulawarga Mozart, sareng kampung linggih di tebing Tasik Wolfgang.

Anjeun tiasa ngajalajah désa ku sampéan atanapi sapédah, atanapi ti mobil kabel. Upami anjeun henteu sieun jangkung, teras pandangan anu dibuka tina mobil kabel leres-leres bakal ngambekan anjeun. Pamandangan anu endah di kampung ieu parantos janten inspirasi ti seniman Wina.

Munich ka Salzburg ku Karéta

Wina ka Salzburg ku Karéta

Graz ka Salzburg ku Karéta

Linz ka Salzburg ku Train

 

St. Gilgen, Austria Gorgeous Scenic Village in Europe

 

7. st. Geniuses, Perancis

Imah ka Ucing Perancis Foie Gras sareng truffles, kampung leutik di St. Genius nyaéta 2 jam ti Bordeaux. Ieu ngajamin kebon anggur anu saé, dimana anjeun tiasa ngarasakeun sagelas anggur anu saé nalika anjeun kagum desa sareng padésan.

st. Fitur kampung Genies 10 désa anu indah di Éropa berkat bumi anu aya hateup batu. Salaku tambahan, the 12th-century church and 13th-century castle are right in the center of the village. Jalan anu berliku bakal ngaliwat kampung sareng imah batu berwarna hideung ka sudut pandang anu paling pikaresepeun.

st. Genies ngagambarkeun suasana dongéng Perancis diberkahan. Anjeun tiasa resep pamandangan dina perjalanan karéta meuntas Perancis.

Nantes ka Bordeaux ku Karéta

Paris ka Bordeaux ku Karéta

Lyon ka Bordeaux ku Karéta

Marseilles ka Bordeaux ku Train

 

Scenic Villages in Europe and St. Genies

 

8. Kalurahan Scenic Di Éropa: Jembatan, Inggris

Pondok batu sareng hateup anu anjur sareng jamban héjo mangrupikeun naon anu ngajadikeun Bibury salah sahiji desa anu paling endah di Éropa. Pastikeun anjeun leumpang ka Arlington Row, jalur anu paling pikaresepeun sareng jepret anu éndah.

Leumpang bakal nyandak anjeun langsung ka kahirupan abad ka-17 di Bibury. Désa anu paling indah di Inggris calik di tepi Walungan Coln. Ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngagantung wol tina pondok panénja. Tanah-tanah Bibury sampurna pikeun hiji sore piknik atanapi subuh tilas saderék sateuacan seueur turis ngaganggu énggal sareng tunduh.

Amsterdam ka London ku Karéta

Paris ka London ku Karéta

Berlin ka London ku Karéta

Brussel ka London ku Train

 

Bibury, England houses

 

9. Lindau Di Jerman

Désa Lindau perenahna di wates Austria sareng Jerman, dina Jérman Bavarian. Ieu mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling éndah pikeun liburan ragrag di Éropa. Di sisi basisir Danau Constance, ogé katelah Bodensee, kampung ieu sabenerna semenanjung, kalayan jambatan nyambungkeun antara daratan sareng pulau.

Sababaraha pandangan anu indah di kampung nyaeta jalan Maximilianstrasse, mercusuar abad ka-13, sareng tangtosna Old Town, Altstadt.

Lindau téh permata disumputkeun di Jerman sareng hiji désa leres-leres kunjungan anjeun dina lalampahan anjeun salajengna. Aya karéta Eurocity ti Munich, Zurich, sareng Stuttgart.

Berlin ka Lindau ku Karéta

Munich ka Lindau ku Karéta

Stuttgart ka Lindau ku Train

Zurich ka Lindau ku Karéta

 

Lindau In Germany Lake view

 

10. Kalurahan Scenic Di Éropa: Czech Krumlov, Républik Czech

UNESCO situs warisan dunya, Désa Cesky Krumlov di Bohemia mangrupikeun campuran Renaissance, Gothic, sareng arsitéktur Baroque. Disimpang ku Walungan Vltava, Cesky Krumlov mangrupikeun salah sahiji walungan anu paling indah di Éropa. Gambar imah di bank kalayan alam anu indah di latar tukang pasti mangrupikeun pamandangan anu paling luar biasa di Éropa. Éta alesan Cesky Krumlov mangrupikeun kami 10 désa anu indah di daptar Éropa.

Disarankeun pisan pikeun nanjak nepi ka kastil Cesky Krumlov pikeun panorama anu teu pikaresepeun tina Cesky Krumlov, Walungan Vltava, sareng alam megah di sakitar daérah Bohemia.

Nuremberg ka Iraha ku Karéta

Munich ka Prague ku Karéta

Berlin ka Iraha ku Karéta

Wina ka Iraha ku Karéta

 

Scenic Villages in Europe

 

Kalurahan Scenic Di Éropa

Sababaraha kampung anu paling pikaseurieun di Éropa nyumput jauh ti wisatawan turis di pagunungan hébat. Permata ieu disumputkeun tiasa katingali tina jangkauan, tapi ku téknologi ayeuna, aranjeunna langkung deukeut ti kantos. Anjeun tiasa unggal kampung ku angkutan umum, dina perjalanan karéta pondok di Éropah. Dina ngan sababaraha jam anjeun tiasa ngurilingan, admiring sareng snap gambar tina budaya sareng pandangan anu disumputkeun ieu.

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal resep ngabantosan anjeun mendakan tiket karéta pangbasajanna ka kota-kota anu éndah di Éropa.

 

 

Naha anjeun hoyong nampilkeun pos blog urang “10 Kalurahan Scenic Di Éropa"Kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/scenic-villages-europe/ Nyawang– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)