(Last Updated On: 21/09/2019)

Aya henteu rarasaan hadé ti ragrag saré dina karéta pindah gently tur bangun isuk hareup dina tujuan anjeun, mere menit ti lamping. di Éropa, we are spoilt for choice when looking for the Best Ski resorts to visit by train. It’s not just journeys sapeuting anu pilihan alus keur skiers, kumaha oge. Aya hiji Asép Sunandar Sunarya ti resorts bisa ngahontal ti ku perjalanan daytime rail jeung journeys yén, Panto-to-panto, anu ngeunaan sakumaha gancang sakumaha ngapung.

 

Di dieu Éta pick urang tina sababaraha Best ski Resorts nganjang ku karéta.

resorts ski nganjang ku karéta 1 – WENGEN, Swiss

Swiss ski Resorts Pikeun Tingali Ku Train

 

Nu aya dina dasar keuna ka Jungfrau rentang gunung téh Wengen, hiji desa alpine anca dina Bernese Oberland. Lengkah kana naon karasaeun kawas kaliwat mun tinggal di kampung. Ieu teh tempat sampurna mawa kids jeung anak friendly-kulawarga ngarasa jeung low-key nightlife. Teu kana ski? Henteu masalah! kagiatan non-ski kaasup "hiber-manéh" ku helikopter, heli-ski, kitu ogé 20km usum leumpang trails, dalapan rinks curling, sarta mil ti toboggan ngalir.

tilu resorts, Grindelwald, Wengen, sarta Murren, nu ditutupan ku Jungfrau régional angkat pass. Hayu urang ngimpi usum datangna leres!

ku karéta: Bari bisa ngarambat ku karéta ski ti London St. Pancras mun Wengen aya sababaraha parobahan. Lamun nuju iinditan jeung kulawarga anjeun, kami nganjurkeun lalaki hiber ka Bern atanapi Zurich. ti dinya, nyandak sambungan karéta langsung via Bern mun Interlaken Ost jeung saterusna nepi ka Lauterbrunnen. The last bit of the journey is reachable ngan ku rail ti Lauterbrunnen jeung nyokot ngan 15 menit.

resorts ski nganjang ku karéta 2 – bade, Austria

Kumaha bisa urang nyebut ski tanpa kaasup Austria? The wewengkon SkiWelt, khususna, nyaeta breathtaking! Désa Soll boasts 284km of ski ngalir dotted kalawan 77 pondok alpine rustic na apres bar. Mikaresep hiji inuman jeung pintonan leuwih rentang gunung Wilder Kaiser sanggeus ski wengi. nuhun, maca katuhu nu. Ngarasakeun sababaraha ngalir floodlit toboggan pangpanjangna di Eropa di Hexenritt na Mond teuing!

perjalanan

Indit London St Pancras dina 15:04 Eurostar ka Brussel, anjog 18:05; nyokot 18:25 ICE ti Brussel mun Cologne, anjog 20:15; lajeng nyandak kana 21:21 NightJet sleeper karéta keur Worgl, anjog 08:36; ti dinya éta ngeunaan 20 menit ku beus atawa taksi.

Total waktu lalampahan: 16 jam 22 menit.

Graz kana Kareta Worgl

Salzburg mun Worgl Kareta

Wina ka Worgl Kareta

Cologne kana Kareta Worgl

 

gagasan karéta panungtungan kami – Sauze d'Oulx, Itali

Italia ski Resorts Pikeun Tingali Ku Train

 

Mun anjeun ngalaman di ski, saterusna resorts ski pangalusna pikeun didatangan ku karéta bakal Sauze d'Oulx Daérah. Nalika salju ragrag huma bubuk antara tangkal estu datangna kana sorangan. Suasana di kampung nyaeta senang jeung welcoming jeung jampe tina jalan cobbled heubeul bener nambahan touch geulis mun petualangan di.

Kumaha carana meunang aya

mangkat London St Pancras dina 9.24am Eurostar ka Paris-Nord, ngarobah stasiun ku taksi na nyandak 2.41pm nu TGV ti Paris-Lyon mun Oulx, anjog di 7.23pm. Ti dinya éta 15 menit ku beus atawa taksi.

sorot lalampahan

Pintonan nu expanse vast Lac du Bourget, salah sahiji Perancis panggedéna situ.

Milan ka Oulx Kareta

Bekasi mun Oulx Kareta

Genoa mun Oulx Kareta

Parma mun Oulx Kareta

 

 

Gaduh anjeun geus dipak kantong anjeun? alus! sabab éta bagian hardest perjalanan dumasar kaluar. Booking karéta Anjeun bakal butuh menit mere, tanpa waragad admin! Naon pelesir a! nganjang Save A Train ayeuna jeung buku libur anjeun hirupna hiji.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/ski-resorts-visit-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih