Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 19/06/2020)

Obstajajo številne zanimive in aktivne železniške postaje v Španiji. Boste našli visoka hitrost, srednje razdalje, regionalno, velemest in Hotel-vlak potujejo po vsej državi. Od velikih sodobnih postaj do manjših obdana z narava, to so 10 Španija najbolj Očarljivo železniških postaj.

 

Barcelona, Španija (Železniška postaja Sants)

Ta sodobna postaja je ena izmed najprometnejša železniška postaja v Barceloni. To je glavna železniška postaja za oba nacionalni in mednarodni železniške povezave. Ta postaja je precej velik in se nahaja v središču mesta. Uporablja se ga tako domačini in turisti in vas bo povezal z večino železniških postajah po vsej Španiji.

 

Madrid (Železniška postaja Puerta de Atocha)

Ta postaja je največji v Madridu in je bila približno za več let. Je lepa postaja in eden izmed najbolj fascinantnih železniških postaj, da hiše lep tropski vrt in želvje zatočišče znotraj. na marec 11, 2004, dan zdaj znana v Španiji kot 11-M, 191 ljudi je bilo ubitih v seriji bombnih napadov. Ti je prišlo v štirih vlakih tako v te postaje in bližnje.

 

Fascinantno Železniške postaje v Španiji, Madrid

Sevilla (Železniška postaja Santa Justa)

Santa Justa je tretji najbolj obremenjenih postaj v Španiji, s skupno dvanajstih platform. To se imenuje po enem od priljubljenih svetnikov Sevilje (sestra Santa Rufina). Objekt se nahaja v vzhodnem delu središča mesta Seville. Čisto izdelave in oblikovanja so primer mesta za posodobitev načrtov 1991.

 

Železniška postaja Ronda

Ronda je dejal, da je eden od najlepših mest v Španiji. Španski izbira Očarljivo železniških postaj kaže na to, in vsekakor morate videti. Postaja je bila zgrajena že leta 1892, vendar, je bil posodobljen in čudovito vzdrževana v preteklih letih. Postaja ima še vedno "Anglo" ali kolonialno indijski videz, čeprav. The-les obrobljena krošnjami je podprt na kovanega železa stebrih, ki segajo v sosednji platformo.

 

Železniška postaja Puebla de Sanabria

Ta postaja se nahaja v čudovitem starem mestu Zamora. To je ena izmed najbolj znanih železniških postaj v Španiji zaradi svoje lepote, ki je zaradi regionalne in tradicionalne arhitekture, z skrilavca streh, Tesanik kamni in velik osrednji predsedujoča lok. Ta postaja je znan tudi po pomembnosti je imela na Ruta de la Plata kot povezava mesto.

 

Železniška postaja Zamora

Ta postaja se nahaja v mestu Zamora v Kastilji in Leonu in velja za eno izmed najbolj fascinantnih železniške časov. imel Njena gradnja se ustavili v 1929 in je bilo dokončano 1958. Ima privlačno renesančno navdih z nekaterimi podrobnostmi, ki so spomin pozne gotike. Res je, jemljejo dih.

 

del železniška postaja Estacion Norte

Ta železniška postaja se nahaja v mestu San Sebastian, lep kraj, ki ponujajo tako neverjetno morje in pogledi gorskih. Ta postaja je atrakcija sama po sebi, saj je bil krošnjami zajema platforme, ki ga je zasnoval Gustave Eiffel, ki je zelo ista oseba, ki je zasnovan na Eifflov stolp v Franciji.

 

Železniška postaja Canfranc Estacion

Ta zapuščena izbira Očarljivo železniških postaj je mogoče najti na meji med Španijo in France. To je bil odprt leta 1928 in poimenovan "Titanik od gore."Zgrajena je bila za povečanje trgovine med obema državama, ampak ko ni bil vzdrževan in je bil opuščen leta 1970. Postaja je padla na koščke danes. Turisti še vedno lahko videli spominja, kako velika je bila v svojem dnevu. Več španski turisti so obiskali spletno mesto, saj 2013. Več od števila ljudi, ki so že kdaj obiskali postajo, medtem ko je bila odprta.

 

del železniška postaja Estacio Nord

To je v mestu Valencia glavna železniška postaja. Zgrajena je bila leta 1917 in je postal simbol evropske modernistične arhitekture. To je velika stavba z veliko uro in orel skulptura v centru, ki so nekaj najbolj reprezentativnih elementov postaje danes. Ta izbira Očarljivo železniških postaj se šteje tudi gradnja kulturnega pomena.

 

Železniška postaja Algeciras

Ta postaja se nahaja v zgornjem delu Algeciras in nekaj kilometrov od pristanišča zaradi zgodovinskega zahtevo, da je pomenilo, da je moral biti izven dosega Gibraltarja 100 ton topovi. Ta vlak se uporabljajo ljudje, ki bi radi, da obiščete Rock of Gibraltar. Prvič je bil odprt leta 1982 in še vedno ima staro šolo videz in občutek, da je.

 

Medtem ko so številni med njimi delujejo v Španiji danes, to so 10 Španija najbolj zanimivih železniških postaj na obisk. potovanje vlak je velik del od javni prevoz sistem v državi in ​​gladko teče čez krov. Obstajajo številne lepi izleti tako dobro, kot čez noč, avanture ki se je z vlakom in je vredno svojega časa, da izkoristijo železnic, ko boste obiskali Španijo.

 

Fascinantno Železniške postaje v Španiji, VALENCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najdi najboljše in najcenejše vstopnice v Evropi Shrani vlaku, Vzame 3 minut, zdaj rezervirate vozovnico na Shranjevanje Train. najbolj Očarljivo železniških postaj v Španiji, Plačajte uporabo vseh priljubljenih načinov plačevanja, vključno, kreditne kartice in Paypal.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-fascinating-train-stations-spain%2F%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku