Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 31/03/2021)

 

Potovanje z vlakom v Budimpešti železniške postaje

Budimpešta Vsekakor je središče Madžarske. To je osrednja točka, ko gre za potovanje z vlakom v Budimpešti obstaja veliko vlakov prenehali. Medtem ko se z vlakom v Budimpešti in na splošno je razburljivo in pogosto nova izkušnja za mnoge ljudi, je lahko tudi nekoliko živčno-wracking v času, še posebej v novem in tujem mestu. Postavite svoj um na enostavnost in si poglej 10 stvari, ki jih morate vedeti o vlaka potovanja v Budimpešti.

 

Železniške postaje

Obstajajo tri glavne železniške postaje, ki jih lahko z vlakom v Budimpešti in so:

  • vzhod: Nahaja se na vzhodu. To je glavni mednarodni in primestni železniški postaji v Budimpešti.
  • zahodno: Nahaja se na Zahodu.
  • deli: Nahaja se na jugu

 

 

 

Potovanja: Letališče Prenosi

Najbližja železniška postaja Budapest Airport Terminal 2 je Ferihegy, z vlaki, ki obratujejo v in iz postaje Nguyati v Budimpešti.

 

Potovanje z prtljage

Če potujete po mestu s katerim koli nahrbtniki, torbice ali kateri koli drug ročna prtljaga se prepričajte, da je to shraniti na tla med noge, medtem ko potujejo na vlakih, da je na varno stran.

 

Varnost za žensko

Ženske lahko počutijo na enostavnost pri potovanju z vlakom po Budimpešti. Središče mesta je povsem varna za veliko mesto, in tako dolgo, kot potniki uporabljajo svoje pameti in ne bo nepotrebno tveganje, samo zato, ker so na dopustu, potem so lahko prepričani, da ne bo škode prišli do njih.

 

izogibanje Pickpocketing

Turisti so najbolj verjetno, da bi dobili pick-žep na gneča področja javnih transport, kot so železniške postaje, kjer lahko pride do drugih drobnih krajo. Čeprav to ni vzrok za velik problem obiskovalcem svetujemo, da se zavedajo in ostati opozorilo.

 

Getting Around – Potovanje z vlakom v Budimpešti

Obstaja več različnih železniških prog v Budimpešti in potovalnih vlak oblike velik del njihovega javnega prevoza, kar pomeni, da lahko dobite skoraj povsod z vlakom. Bodite prepričani, da preverite čas in različne linije, ki jih bo treba sprejeti, da bi prišli do svojega cilja. To lahko najdete informacije o potovanjih na spletu ali na železniški postaji. Lahko tudi nakup vstopnic na postajah.

 

Get Yourself Budapest kartico za potovanje z vlakom v Budimpešta

Ko ste bili v Budimpešti dan ali dva in so dobili svoje ležaje, se prepričajte, da bi dobili Budimpešta kartice. Kartica ponuja številne dodatke, kot so prost vstop v nekatere muzeji, prost avtobus/vlak / tramvaj / potovanja voda, in vodo križarjenje.

 

Potovanje z vlakom v Budimpešta enodnevne izlete

Obstajajo številne fantastično izleti da bi na ta način potovanja z vlakom v Budimpešti. Ti vam bodo z nekaterimi neverjetno destinacije in ti se kažejo spektakularno pokrajino spotoma. Bodite prepričani, da opravljate svoje raziskave, preden greš. Poskrbite, da boste dobili največ iz vašega časa v tem mestu.

 

lepe postaje

Budimpešta ima nekatere izmed najstarejših in najbolj lepe železniške postaje na Madžarskem. Bodite prepričani, da obiščete železniške postaje vzhodno (Železniška postaja vzhod) in železniška postaja Western (Železniška postaja zahod) in morate priti do njih, ki potujejo z vlakom v Budimpešti, medtem ko so tam in objemu zgodovine in spektakularno arhitekturo, ki ima Budimpešta v ponudbi.

 

Zgodovina na železniških progah

Linija M1 v Budimpešti je drugi najstarejši podzemna železnica linije na svetu. To deluje že od leta 1894 in je celo navedena kot UNESCO Svetovna dediščina. Tam je tako veliko zgodovine v tem mestu in vlakov so bile v uporabi za starost in še teči učinkovito.

Budimpešta res imeti vse in je priljubljena turistična destinacija. Zakaj ne bi bilo tako kot domačini in izkoristiti vlakov kot oblike javnega prevoza? Vi ne boste razočarani!

 

Rezervaciji vozovnica za vlak v za evropsko potovanje? Zakaj ne bi 3 minut na naši spletni strani, da bi našli najcenejše vozovnice za proge. Prijava na naše Shranite spletno stran vlaka zdaj. Vstopnice se lahko plačujejo na več načinov, vse, da bi svoje izkušnje tako enostavno, kot je mogoče.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)