Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 12/11/2021)

Ena od stvari, najbolj zanimivih o potovanju v Evropi je, da lahko prideš tja z vlakom povsod. To je najbolj razširjena sredina promet in najljubši mnogih ljudi, da potujejo celine. Ljudje nekaj vprašanj, preden se odločijo za pojdi z vlakom, pre-trip essentials, kot so kje lahko kupim vstopnice? Kako preverite urnike? Ali lahko prestopiti iz ene države v drugo? Kaj so nočni vlaki všeč?

 

Tu so pre-trip essentials moraš vedeti:

Urniki in Cene evropskih vlakih

Čeprav je vse Evrope povezane z zelo široko mrežo železniške vsaka država ima svojo železniško podjetje in, zato, njena spletna stran z urniki in stopnje. Če želite z vlakom potovati v isti državi, brez prečkanja vsako mejo, je vedno priporočljivo, da gredo neposredno Shrani vlaku, kot bi si naredil z leti v Skyscanner. Če ne veste, kaj je to, Google vam bo dala odgovor. Skoraj vse spletne strani, ki imajo slovenske različice, tako da je enostavna za navigacijo in preverite urnike. Če želite potovati z vlakom iz ene države v drugo (vedno v Evropi) ki jih je treba iskati tudi na poti v Aplikacija kot Save vlaku.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Kako in kdaj kupiti vstopnice?

Eden od pre izlete essentials je vsekakor vstopnice. Nekateri prehodi vlakov (še posebej tistih visoka hitrost in tiste, ki povezujejo prestolnicah ali velika mesta) ponavadi dvig cen, ko datum odhoda pristopi; obstajajo še drugi (local trains and those that link nearby cities) da je vedno isto ceno. Če potujete z kapital v kapital, je najbolje, da kupite vozovnico nekaj tednov vnaprej, da bi dobili najboljšo ceno. Če kupite vstopnice prek aplikacije (veliko Evropska podjetja vlak imajo svojo aplikacijo preveč), boste prejeli elektronsko vozovnico s QR kodo lahko pokaže vozniku na zaslonu telefona, tako da vam ni treba, da jih natisnete.

London za Lille vlakih

London, da Paris vlakih

Lyon na London vlakih

London za Bordeaux vlakih

 

Pre-Trip Essentials MAP

How to Get to the Station is key to Pre-Trip Essentials

Dobra stvar pri potovanju z vlakom, je, da postaje so običajno v središču mesta in so lahko dostopni z metrojem, avtobusom ali peš. Nimate za potovanje eno uro, da gredo na letališču (če ste na obrobju mesta, Čeprav na splošno nikoli ne traja tako dolgo). Če ti potovati z malo prtljage, lahko greš s javni prevoz. Če ste zelo obremenjeno, morda taxi je najboljša možnost. To ne boli reči: nekatera mesta imajo več železniških postaj (na primer, Pariz) zato vedno prepričani, kaj vaš vlak odpelje iz. Včasih se lahko zgodi, da boste morali za prenos iz ene postaje na drugo.

Berlin za Munchen vlakih

Frankfurt v München vlakih

Dunaj Munchen vlakih

Stuttgart, da Munchen vlakih

 

točnost Vlaki v Evropi

Evropski vlaki odhod na točno minuto (razen če je zamuda za nekatere klimatski razlog). Kako do postaje o 15-20 minut, preden je vedno ena od vnaprej izlete bistvenih. Imejte v mislih, da so vlaki, ki so zelo dolgo, in včasih boste morali hoditi veliko, da bi dobili do konca platforme. V ustavi med enim in drugim mestom običajno ne trajajo več kot nekaj minut.

To je bil majhen, a koristen vodnik o osnovnih stvareh pred potovanjem za potovanje z vlakom po Evropi in stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite zanj. Upamo, da bo izkušnje boste pridobili bo neprecenljiv.

Zürich na Zermatt vlakih

Ženeva, da Zermatt vlakih

Bern, da Zermatt vlakih

Luzern na Zermatt vlakih

 

Vnesite Save-A-Train Rezervirajte si vozovnico za vsako destinacijo v 3 minut, na najcenejši stopnjah karte za vlak in razrešuje neprijeten pristojbin za rezervacijo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)