Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 30/04/2021)

Z nekaterimi od najhitrejših vlakov in večina evropskih scensko poti, Potovanje najlepših jezer v severni Italiji z vlakom je ekonomična, udobno, in neposredno, ponuja vpogled v lokalno življenje, pogosto z veliko pogledov vrgli v kupčijo.

Z malo zdrava pamet načrtovanje poti in fleksibilen urnik, lahko zlahka kos skupaj je pot, ki bo potovanje prav tako impresivna kot destinacija.

 

Obisk severno Italijo

Tako kot večina držav, Italija je sama med severom in jugom v severnih Italijani ponaša, ki tvorijo gospodarsko hrbtenico v državi in ​​industrijske Elektrarna.

Od očal na način, da hrano, Italije severne regije predstavljajo več kot 50% italijanskega gospodarstva ... kljub temu vsebuje manj kot polovica prebivalcev države!

V 8 regije:

  1. dolina Aoste
  2. Piemont
  3. Ligurija
  4. Lombardija
  5. Emilia Romagna
  6. Benečija
  7. Furlanija-Julijska krajina
  8. Trentino-Alto Adige / Südtirol

Getting Around

Zahvaljujoč dvema gorskih verig, pet sladkovodna jezera, hribi, in živahne pristanišča, obstaja veliko raznolikost v severni Italiji, celo v kratkih razdaljah. Teden smučanja lahko začnete v Dolomitih, Laze približno v jezeru Como in namen potovanje slavja na morske hrane v Pet dežel!

Tisti, ki raje moda in hrana ne bodo razočarani bodisi. Red strehami mesta, kot Bologni so ljubkovalno šteje mesto Italije od gostinska popustljivost pa Parma obrobje proizvajalci svetovnega razreda s pršutom in parmezan.

Potem, seveda, obstajata dve slavni mesti Milan in Benetke odkriti na severu Italije! Verjemi mi, ko sem rekel,, Vsak obiskovalec bo našel nekaj ljubezni tukaj.

Za večino prilagodljivost, bi smeli izposoditi si avto ko potujejo videti različne jezera v severni Italiji. Če želite, da se zanesejo na javni prevoz, je vsekakor izvedljivo.

 

Jezera v severni Italiji – jezero Como

Lake como is so amazing

Omemba jezera Como za vsakogar, in verjetno, njihove oči zasveti in bodo rekli "George Clooney!”

jezero Como, poznan tudi kot Lario, je tretje največje jezero v severni Italiji, z največjo globino približno 410 metrov (448 jardov), je tudi eden izmed najglobljih jezer v Evropi.

hitro Fact: Ali si vedel, Njena značilna oblika, spominja na obrnjenem Y, Rezultati iz taljenja ledenikov v kombinaciji z erozijskega delovanja starodavnega reki Adda. To je pripeljalo do nastanka od dve južni veje, sredi katerega je svet priljubljen Bellagio.

Nahaja se ob vznožju Alpe, Lake Como ponuja eno izmed najbolj slikovito cenzurnega na svetu. Če boste obiskali italijanske jezera, boste presenečeni, da se naučijo o veliko stvari za početi v jezeru Como poleg slave madežev!

 

Jaz sem na ladji!

I am on a boat

 

Poleg dejstva, da je že na severni Italiji z vlakom no-brainer, bomo priznati štop naprej je precej kul preveč čoln. Še posebej, če želite izkušnje Lake Como, zlasti na najboljše.

Ali ste obisk Lake Como za dan ali dlje ostal, skok na krovu čolna, sprostite in dosežete svoje najljubše mesto: Bellagio, Varenna, Kaj, ali morda eden izmed zgodovinske vile na obali jezera.

Milan na jezero Como vlakih

Torino na jezero Como vlakih

Padova na jezero Como vlakih

Benetke na jezero Como vlakih

 

 

Gardsko jezero

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Gardsko jezero je eden izmed največjih jezer v Severna Italija in največji v ledeniško jezero Italija petih jezer, napaja z Alpe na severu. Severno od Verona, Gardsko jezero je najbolj družina – in vodo -športno usmerjeni iz Italija jezer. Je tudi največje italijansko jezero, segajo od strmih alpskih vznožju na severnem robu Padske nižine.

Južna obala je podložena s plažami in podprto z nizkimi griči. Medtem ko na severu, gore in strme pečine fringe jezera, zlasti vzdolž zahodni obala. Njen teren daje jezeru a najrazličnejše zanimivosti za šport, ljubeč turisti. Od stalnih vetrov za jadranje in surfanje v gore za plezanje, spuščanje, in gorsko kolesarjenje, vse s pogledom na jezero.

Še bolje novice. lokacija Gardskega jezera daje vse leto zmerno podnebje, v kateri: olive in limone rastejo tudi severno od svojega običajnega razpona. Idealen za nekaj popoldne G&T! Dodaj dolga peščena plaže in sklopka mest s pogledom na jezeru promenade. Imaš si popolna počitnice destinacija!

Trento na jezero Garda Peschiera vlakih

Bolzano Bozen na Gardsko jezero Peschiera vlakih

Bologna na jezero Garda Peschiera vlakih

Benetke Gardsko jezero Peschiera vlakih

 

Torej, kako se počutiš, kot delaš videli nekaj jezera v severni Italiji? Želite, da prihranite čas in denar, medtem ko Potovanje v severno Italijo z vlakom? Rezervirajte vse svoje karte za vlak z uporabo Shrani vlak v nekaj minutah, brez skritih stroškov!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)