Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 25/01/2021)

Ali ste pivo ljubimec videti, da bi svojo strast na cesta ali že imate potovanje v Evropo na knjige, poglej na Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi z vlakom. Vi ne boste razočarani! Še bolje, vsak od naših predlogov je enostavno dostopna z vlakom. Ne vožnja potrebno, kar pomeni, da ne skrbi. Samo zabava!

 

Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi: Na železniški postaji!

Nekaj ​​se morda ne zavedate, da je dobro pivo Pot z vlakom je mogoče najti v številnih železniške postaje. Sheffield Tap je eden izmed najboljših, vključuje približno 30 Sodi in osnutki - od katerih so nekatere osvetlitev iz lokalnih in relativno nejasna pivovarne. Lahko dobiš na vlak in iti obiskati nekatere od njih ... ali pa ostanejo na in preživijo več časa jih vzorčenja. Kako super?!

 

The Sheffield beer Tap

Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi: Delirij Village v Bruslju, Belgija

Pink Elephant Best Beers in Europe

zdaj, to je tista, ki sem bil osebno preveč, ko sem obiskal Bruselj in moj mož je na misijo, da bi našli Najboljše pivo v Evropi. Nasvet: Sledite roza slona!

Jaz sem po rodu iz Južna Afrika in je bil občutek malo domotožje ob obisku v Bruslju. Torej, Naročil sem sam na grad Lite od doma. Seveda, so ga imeli na zalogi! To ni presenetljivo, saj delirij Cafe je znana po svojih dolgih pivo seznam, žrebec 2,004 različnih blagovnih znamk v januarju 2004 kot je zapisano v Guinnessovo knjigo rekordov. V ponudbi so piva iz več 60 države!

Bar se nahaja v majhni ulici imenovano Impasse de la fidélité / Getrouwheidsgang, le nekaj sto metrov od Grand Place. V Jeanneke Pis Kip je čez cesto od vhoda.

Ime bar prihaja iz piva delirium tremens, katerega roza slon simbolizira tudi vhod v kavarno.

Železniška postaja je a 10 minut hoje od kavarna, zato ni čudno, da je na Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi: Ye Olde Cheshire Cheese v London, Anglija

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Radi imamo zgodovino, ki prihaja s tem pitje odprava. Resnično, ta pub nima največjo izbiro v primerjavi z nekaterimi sosedami. Ampak kaj mu manjka v količini, da predstavlja do z njeno zgodovino kakovosti v zvezi z njo. Legenda pravi, da so menihi varijo na mestu, preden je postala pub. Samuel Johnson in Charles Dickens pil tukaj, tako da bo delitev pivo z zgodovino na tej postaji.

Ustanovitev je trenutno v lasti Stara pivovarna Sam Smith. Njihove gostilne so go-za lepe stavbe, tradicionalni ales, in prijetna notranjost. Ni velikih blagovnih znamk, samo briljantno ponudbe iz lastne pivovarne v Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi: Pilsner Urquell Pivovarna v Pilsen, Češka

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Čeprav je pivovarna posodobili leta 1993, so kilometrov staranja kleti, ki ostajajo podzemlje so del turneje. Podzemni ramba se konča pri odprtem lesenem vrenju in nekaj ogromnih lesenih sodih, ki so bili uporabljeni za staranje vseh Pilsner Urquell.

Pivo iz igrišču podložene super sod je, preprosto, Najbolj lager pivo, ki smo jih kdaj poskusila. In bi jo preizkusite sami! Pilsner Urquell Pivovarna vas vabi na edinstveno potovanje. Ti boš izkušnje avanturo in zabavo v zgodovinskih kleti, spoznajo proces varjenja in okus odlično lager, seveda!

Nürnberg, da Praga vlakih

München na praških vlakih

Berlin, da Praga vlakih

Dunaj, da Praga vlakih

 

Pivo pot z vlakom – Najboljše pivo v Evropi: Nemčija (NE München)

Vam lahko pustil v na skrivaj? Najboljše pivo v Nemčiji ne v München. Nemčija ima ogromno različnih izjemnih piva. Tudi veliko državo vsakdanji zvariti so presenetljivo dobri. Ampak ne vsak pivo lahko odlično, tudi v deželi, kjer je pivo legenda. Če iščete sorte in radi svoje pivo z značajem in Peči, naredi si uslugo in načrtujejo turnejo v bavarsko zaledje, kjer je pivo del od lokalne kulture in se varijo s pravimi ljudmi s zgodbe povedati.

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

Spodnja Bavarska – Spodnja Bavarska

Lower Bavaria - Spodnja Bavarska

 

Ta odsek ozemlje vzhodno od Münchna se razteza prek Bavarski gozd na avstrijskih in čeških obmejnih in je ena od najmanj potoval regijah Nemčije. Da sam naredi Spodnje Bavarske privlačen destinacija, toda zgodovina in kultura piva bi bilo še bolj privlačna.

Enaindvajset majhnih in srednje velikih pivovarn delujejo v tem delu Bavarske. Nekateri od njih segajo v 1400. Enajst jih je bilo bodisi ustanovil cerkev, rok za samostane, ali v lasti plemstva. Tri še vedno upravlja nemški baroni in ena je najstarejši samostan pivovarna na svetu. Spodnja Bavarska je skrit zaklad ko gre za pivo.

 

Želite, da bi dobili najboljše Beers v Evropi? (Odgovorno seveda!) Potem rezervirajte svoje potovanje z Shrani vlak Tam niso peaky skrite provizije, kar pomeni več denarja za pivo!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)