Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 02/07/2021)

Letos imate priložnost raziskati svetovne čudeže, saj so pravila o potovanjih še naprej ugodna. Počitniške destinacije, ki so bile prej zaprte, se počasi odpirajo, ko se svet prilagaja življenju s pandemijo. Tu so 8 Najboljše ideje za rojstni dan v 2021 da bi morali razmisliti.

 

1. Cape Cod

Ta regija se nahaja v vzhodnem Massachusettsu in je ena najbolj obiskanih regij na vzhodni obali. leta 2021, še vedno je na vrhu lestvice kot ena najboljših destinacij za rojstni dan. Na tem področju lahko veliko vidite lepe plaže, parki, zgodovinski svetilniki, in veliko naravne rekreacije. Med ogledom tega mesta, pomembno je, da iščete varno nastanitev. Počitniške najeme so pri tem najboljša izbira. Namesto da bi ostal v utesnjeni hotelski sobi, lahko se odločite za bivanje v enem izmed številnih in razkošnih Cape Codov počitniške najemnine. To vam bo dalo občutek po domače, saj boste imeli dostop do udobja, kot sta kuhinja in pralnica, ter naprave, kot je HVAC oprema. To je še posebej koristno potujete z družino saj boste imeli med bivanjem priložnost za obilne obroke in čiščenje. Poleg tega, v počitniškem najemu obstaja določena stopnja zasebnosti v primerjavi s hotelom.

Amsterdam do Pariza z vlakom

London do Pariza z vlakom

Rotterdam do Pariza z vlakom

Bruselj v Pariz z vlakom

 

Cape Cod

 

2. Najboljše ideje za rojstni dan v 2021: Aljaska

Kljub temu, da je geografsko ločen od ZDA, Aljaska je eno najbolj fascinantnih in najbolj slikovitih krajev za obisk. To je odlična destinacija za rojstni dan za smučarske počitnice z otroki. Ko greš v ta del države, videli boste oddaljene ledenike, vzpenjajoče se gore, veličasten los, 12ft-visoki medvedi, in veliko zapuščenih obal. Med najboljšimi kraji, ki jih lahko obiščete na Aljaski, je narodni park Denali, kjer boste lahko videli medvede, volkovi, in losa. Prav tako boste imeli priložnost sprehoditi se ob reki Savage, ko boste občudovali mirne vode. Če radi lovite, lahko obiščete ribiško središče Aljaske, Homer. Poleg tega, lahko zapustite divjino in se odpravite v Anchorage, ki je največje mesto na Aljaski. Ko z družino obiščete Aljasko, poskrbite, da boste obiskali Arctic Circle Day Tour iz Fairbanksa in celodnevni ogled Matanuska Glacier. Ta dva ogleda bosta dopolnila aljaški dopust.

Milano do Neaplja z vlakom

Firence do Neaplja z vlakom

Benetke do Neaplja z vlakom

Pisa do Neaplja z vlakom

 

Najboljše turistične destinacije v Ljubljani 2021: Aljaske gore

3. Veliki kanjon v Arizoni

Kljub temu, da letno obišče približno pet milijonov obiskovalcev, Veliki kanjon je še vedno med najboljšimi kraji za obisk 2021. Je najbolj priljubljena znamenitost v Združenih državah Amerike in se zdi čudovita z vseh strani. V tej regiji se lahko odpravite na pohodništvo ali pa se s helikopterjem popeljete do pokrajine z letalskega pogleda. Do severnega in južnega obroča lahko pridete z nasprotnih strani kanjona. Večina ljudi raje obišče Grand Canyon National Park's South Rim, ker je vedno odprt tudi pozimi. Na tem območju se lahko vozite po cesti bodisi zasebno bodisi z avtobusi s turističnimi avtobusi, da uživate v pogledu na puščavo. V Velikem kanjonu, lahko vidiš več kot 447 vrste ptic, ki so tam, kampirati čez noč v divjini, in se udeležite zabavnih dejavnosti, kot je rafting. V tej regiji, priložnosti za zabavo je neskončno!

Luzern do Lauterbrunnena z vlakom

Ženeva do vlaka v Lauterbrunnen

Luzern do vlaka Interlaken

Zürich do Interlakena z vlakom

 

Veliki kanjon v Arizoni

 

4. Najboljša ideja za rojstni dan v 2021: Narodni park Crater Lake

Nahaja se v Oregonu, Jezero Crater zavzema triinpetdeset kvadratnih kilometrov. Jezero leži znotraj gore Mazama, ki je nastala čez 7000 pred leti z eksplozijo. Ima modre vode, ki zagotavljajo osupljiv odsev, ki vas bo pustil v strahu. Lepota tega jezera je v tem lahko se potapljate za približno 2000 ft, če želite takšno zabavo. Za uživanje v potovanju na tem območju, tri dni morate raziskati vse čudeže, ki jih ponuja jezero.

Lyon do Nice z vlakom

Pariz do Nice z vlakom

Cannes v Pariz z vlakom

Cannes v Lyon z vlakom

 

Najboljše turistične destinacije v Ljubljani 2021: Narodni park Crater Lake

5. Disneyjev svet

Zadnji na seznamu je Disney zabaviščni parki in letovišča v Orlandu. To očarljivo mesto je najboljše mesto za rojstne dneve za ljudi, ki so popolnoma brez svojih vsakdanjih dejavnosti. To še posebej velja za certificirane medicinske sestre, ki so pravkar zaključile NCLEX RN izpit in potrebujejo zabavne počitnice. Sreča zanje, od začetka leta, večina parkov se je ponovno odprla in je pripravljena za poslovanje. Glede na to, kako priljubljen je, na tem mestu je pogosto gneča, zato boste morali svoj obisk pametno načrtovati. Da uživate v bivanju, boste morali ostati približno 6-7 dnevi. Nekatere zanimivosti, ki jih vzklikateld nameravamo videti tudi s pirati s Karibov, Let Petra Petra med drugim.

Bruselj do Amsterdama z vlakom

London do Amsterdama z vlakom

Berlin do Amsterdama z vlakom

Pariz do Amsterdama z vlakom

 

Disneyjev svet

 

6. Najboljša mesta za rojstnodnevna potovanja v Ljubljani 2021: Benetke v Italiji, Europe

Nahaja se v severovzhodni Italiji, Benetke so znamenitost za popotnike. To je glavno mesto regije Veneto in je sestavljeno iz 118 majhni otoki, ločeni s kanali. Te otoke povezuje več kot 400 mostovi. Ceste ni, kar pomeni, da ni hrupnega prometa. Ljudje potujejo na ladjah po kanalih, ki obiskovalcem postrežejo z impresivnimi prikazi, ki jih drugje ni mogoče videti. Benetke veljajo za eno najbolj edinstvenih mest na svetu, uvrstitev med najpomembnejše destinacije za popotnike in fotografe v 2021. Poleg tega, Benetke so znane po svoji naravi neverjetno romantične. Benetke so tudi na mnogih seznamih najbolj lepa mesta na svetu. To je posledica njegove edinstvene necestne ponudbe, impresivne vintage stavbe, in zgodovinskih elementov, ki jih najdemo povsod v njegovi gradnji.

Milano do Benetk z vlakom

Firence do Benetk z vlakom

Bologna do Benetk z vlakom

Treviso do Benetk z vlakom

 

Najboljše turistične destinacije v Ljubljani 2021: Benetke v Italiji, Europe

 

7. Najboljša destinacija za rojstni dan v Ljubljani 2021: Bajkalsko jezero, Rusija

Biti največja država na svetu, Rusija lahko veliko ponudi vključno s plažami, gore, in zgodovinske stavbe. Vendar, Bajkalsko jezero je najboljša izbira za številne popotnike in fotografe. Je eno najstarejših znanih jezer na svetu, z mnogimi poročili trdi, da je več kot 25 star milijon let. Je tudi najgloblje jezero na svetu, doseže največjo globino 1642 metrov. Kaj je več? Bajkal je največje sladkovodno jezero na svetu. Več kot 20% svetovne naravne vode prebiva v tem jezeru. Za okrog 5 mesecev na leto, jezero ostane pokrito pod debelo plastjo ledu. Vendar, še vedno je mogoče videti tako globoko kot 40 metrov pod njim. Za okrog 10 mesecev na leto, njegova voda ostane pri ledeni temperaturi 5 stopinj Celzija. Vendar, okoli meseca avgusta, njegova temperatura naraste do 16 stopinj Celzija, zaradi česar je odlična za hitra plavanja in padce.

 

 

8. Kitajski zid

Čeprav je Kitajska danes zrasla v tehnološko napredno državo, še vedno ni izgubil čar in očaranosti, kot jo je imel ob prvem odkritju. Na Kitajskem je veliko modnega in skrivnostnega, toda Veliki zid je na vrhu vseh ocen in lestvic. Po priljubljenem kitajskem pregovoru, "Nihče ne more biti pravi junak, če ni bil na Velikem zidu". Razširitev nad dolžino 6000 kilometrov, ta masiven spomenik je eden te vrste, in ga je treba obiskati za vsakega popotnika. Njegova povprečna višina je približno 6 za 8 metrov, vendar, presega več kot 16 metrov na najvišji višini. Dovolj je širok, da več kot 10 sprehajalci lahko hodijo po njem drug ob drugem. Stena ima veliko impresivnih utrdb, vendar, najstarejši so iz okoli 7. stoletja pr. Veliki zid je enkratna izkušnja, ki je nikakor ne smete zamuditi.

Amsterdam v London z vlakom

Pariz do Londona z vlakom

Berlin do Londona z vlakom

Bruselj do Londona z vlakom

 

Kitajski zid

 

8 Najboljše ideje za rojstni dan v 2021: Zaključek

Čeprav ste morda odpovedali dopust leta 2020 zaradi pandemije, še letos se lahko odpravite na to pot. Vendar, poskrbite, da boste izvedli vse korake, da prihranite na svojem stroški prevoza. Morali bi si prizadevati, da vsaj obiščete Cape Cod, Aljaska, Veliki kanjon, Kratersko jezero, in Disneyworld. Danes začnite načrtovati potovanje, da boste uživali v potovanjih. Raje potujemo z vlakom, kolikor je le mogoče, da boste lahko tudi najbolje uživali v razgledih.

 

tukaj na Shrani vlaku, z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju enega od teh 8 Najboljše ideje za rojstni dan v 2021 z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »8 najboljših destinacij za potovanje v letu 2021«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsl%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)