Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 08/10/2021)

Obstaja nešteto vodnikov z nasveti in priporočili za kakršno koli potovanje po Evropi, in vse vrste popotnikov. Ti vodniki so odlični za spoznavanje zgodovine in kulture, vendar vam ne bodo povedali o evropskih nasvetih o notranjih informacijah. Brezplačni sprehajalni ogledi so fantastičen način za odkrivanje Evrope, in v vsakem evropskem mestu boste našli brezplačen ogled mesta.

Nosite udobne čevlje, ker odhajamo na pot do 7 najboljše brezplačne sprehajalne ture v Evropi.

 

1. Najboljša brezplačna mestna sprehajalna tura v Pragi

Angleško govoreči vodič vas bo pričakal na Ananasov hostel v starem mestnem jedru za 2.5 urni sprehod po Pragi. Pohod boste začeli v znameniti stari mestni trg, nadaljujte do znamenitega Karlovega mostu. Od turističnega središča do najboljših mestnih mest za kosilo in pijačo, Praga dela in ne dela, potovanje boste zaključili s številnimi priporočili in zgodbami, o katerih v vodnikih ne boste nikoli prebrali.

Brezplačna mestna pešpot v Pragi je ena izmed 7 najboljše sprehajalne ture v Evropi, zaradi posebnega vodnika. S turneje boste odšli navdušeni nad odkrivanjem Prage, in z odličnim seznamom restavracij, ki ponujajo cenovno ugodne menije za kosilo. Poleg tega, spoznali boste skok za najboljše češko obrtno pivo, in najboljši razgledi na osupljivo Prago.

Cene vlakov od Nürnberga do Prage

Cene vlakov Munchen - Praga

Cene vlakov Berlin - Praga

Cene vlakov Dunaj - Praga

 

Prague city view is the start of the Best free walking tours Europe

 

2. Amsterdam, Nizozemska

Brezplačna pešpot po Amsterdamu, znan tudi kot FreeDam mestna sprehajalna tura, je odkrivanje in uživanje najbolj liberalnega mesta v Evropi. Ogled vsak dan odpelje od mesta srečanja na borzi delnic na 3-urni sprehod, od starih amsterdamskih legend do sodobnih in trendovskih amsterdamskih zgodb.

Med temi 3 zabavne ure, srečali boste popotnike z vsega sveta in spoznali amsterdamsko liberalno politiko na področju drog, rdeče luči okrožje, politiko, in zgodovino iz vodnikov’ zabavne zgodbe. Poleg tega, na brezplačnih sprehodih, nasvete o notranjih informacijah lahko dobite v nadaljevanju najboljši enodnevni izleti iz Amsterdama in po Evropi.

 

 

Cene vlakov Bruselj - Amsterdam

Cene vlakov London - Amsterdam

Cene vlakov Berlin - Amsterdam

Cene vlakov od Pariza do Amsterdama

 

3. Najboljša brezplačna mestna sprehajalna tura v Berlinu

Prvotni brezplačni ogled mesta v Berlinu je najboljši način za odkrivanje zgodovine mesta, mejniki, in poudarki v nekaj urah. To je odlična uvodna sprehajalna tura v eno najlepših mest v Nemčiji, z bogato zgodovino, in politiko.

Poleg zgodovinskih utrinkov, Berlin ponuja različne ture, ki bodo Berlin prikazale z različnih zornih kotov; umetniški, gurman, ali pijače v središču. v originalni brezplačni mestni pešpoti po Berlinu, obiskali boste 6 glavnih znamenitosti v Berlinu, in slišati o zgodbah za berlinskim zidom in kulturo.

Prvotna brezplačna mestna pešpoti v Berlinu zapustijo dvakrat na dan, od mesta srečanja na “Popek”. Vodnik vas bo čakal v originalni brezplačni majici s sprehodom po Berlinu in z veseljem vam bo priporočil najboljša prizorišča za zabave v mestu, in kako potovanje iz Berlina v druga velika mesta v Nemčiji in nacionalne rezerve.

Cene vlakov od Frankfurta do Berlina

Leipzig do Berlina cene vlakov

Cene vlakov iz Hannovra do Berlina

Cene vlakov od Hamburga do Berlina

 

Berlin City view from the street

 

4. Benetke, Italija

Benetke so eno najmanjših mest v Italiji. Kljub temu, zelo se lahko izgubite, ko se potepate po njegovih ozkih uličicah in dih arhitektura. Brezplačni sprehod po mestu v Benetkah vas bo popeljal skozi zgodovino, kultura, umetnost, in arhitektura na a 2.5 urni ogled. Strastna vodnica Simona vam bo povedala vse o mestu, kuhinja, in mesta za romantiko.

Vrhunec brezplačne pešpoti po Benetkah je Simona, vodnik, in zabavno vzdušje. Ne glede na dež, število ljudi, imeli se boste čudovito in dobili veliko priporočil za italijanska hrana in pijače Eprol v Benetkah.

Cene vlakov Milano do Benetk

Cene vlakov od Firenc do Benetk

Cene vlakov od Bologne do Benetk

Cene vlakov od Trevisa do Benetk

 

Venice Canals are the Best free walking tours Europe

 

5. Najboljša brezplačna mestna sprehajalna tura v Parizu

Pariz je eno najbolj turističnih mest v Evropi, da ne omenjam v svetu. Ko sta Eifflov stolp in avenija Champs-Elysees polna turistov, težko je uživati ​​v čarobnosti znamenitih mestnih znamenitosti. Toda, na brezplačni sprehajalni turi, vaš vodnik bo zagotovil, da boste najbolje izkoristili te znamenitosti, in še veliko več v edinstveni stilski turneji.

Pariz je dom številnih skritih draguljev, tako je število brezplačnih sprehodov neskončno. Obstajajo dnevne in nočne ture, ogledi za vsako sosesko, kulinarične in umetniške ture. Vendar, najboljša brezplačna mestna sprehajalna tura v Parizu je skriti dragulji in tajna turneja po Parizu. Vodnik vas bo vodil skozi skrite prehode v Louvru, stavbe do skrivnih fotografij, stran od množice in v srce Parisien-a.

Cene vlakov Amsterdam - Pariz

London - cene vlakov v Parizu

Cene vlakov od Rotterdama do Pariza

Cene vlakov od Bruslja do Pariza

 

Paris louvre museum

 

6. Ogled mesta v Zürichu brez čokolade

Poleg odličnega in zabavnega vodnika, Najboljša brezplačna mestna pešpot v Zürichu je kulinarična nebesa. Zakaj bi se sprehodili po starem mestnem jedru in poudarkih Züricha v tradicionalnem slogu, ko jo lahko začinite z božansko švicarsko čokolado. Okusite tartufe, spoznavanje pridobivanja kakava, in obiščite najboljše čokolade v Evropi ko občudujete cerkev Lindenhof in Grossmunster.

Brezplačen sprehod po Zürichu je 2 ure in odhaja vsako soboto s Paradeplatza, in se ni treba registrirati.

Cene vlakov Interlaken do Züricha

Cene vlakov Luzern - Zürich

Cene vlakov od Lugana do Züricha

Cene vlakov Ženeva - Zürich

 

Zurich canal is one of the Best free walking tours Europe

 

7. Dunaj, Avstrija

Najboljši način za začetek raziskovanje Dunaja je na brezplačnem sprehodu po mestu Dobrodošli na Dunaju. V približno 2 ure boste dobili kratko zgodovino Dunaja in njegovih glavnih znamenitosti, kjer lahko za kosilo iz Marine poskusite dunajske jedi, eden najboljših vodnikov na Dunaju.

Dvakrat na dan, Vodnik vas bo pričakal na trgu Albertina na zgodovinskem ogledu Dunaja.

Cene vlakov od Salzburga do Dunaja

Cene vlakov od Münchna do Dunaja

Cene vlakov od Gradca do Dunaja

Cene vlakov od Prage do Dunaja

 

Vienna, Austria view from above

Zaključek

Najboljša stvar pri brezplačnih sprehodih je vodnik. Medtem ko je večina ogledov v angleščini, vodič vam bo v odličnem angleškem jeziku ponudil vse, kar morate vedeti o mestu. Na vsako vprašanje boste dobili odgovor in ogled boste zaključili z neverjetnimi priporočili, anekdote, in informacije o mestu. Druga najboljša stvar je, da 7 najboljše mestne sprehajalne ture v Evropi, so, da so brezplačni, kratko in bistveno, in privlačno.

 

Brezplačni sprehodi po mestu v Evropi Pogosta vprašanja

Ali so te brezplačne sprehajalne ture res brezplačne?

Brezplačni sprehodi po mestu temeljijo na namigih. Pomen, vam ni treba rezervirati mesta na turneji za plačilo, ampak na koncu ture, zahvalili bi se odličnemu vodniku z napotki.

Koliko moram dati napitnine?

Napotje se razlikuje od mesta do mesta, v povprečju pa napitnina znaša od 5 do 15 EUR.

Kako najdem vodnika?

Na osrednjih zbirališčih vas bodo pričakali brezplačni vodniki mestnih sprehodov, in prepoznali jih boste po majici. Poleg tega, najverjetneje bodo prišli gor in vas pozdravili.

Ali obstajajo sprehajalne ture v drugih jezikih, razen v angleščini?

Večina brezplačnih sprehodov po Evropi ponuja ture v angleščini in lokalnem jeziku, z malo ogledi v drugih jezikih. To se razlikuje od mesta do mesta, in organizatorji potovanj.

 

tukaj na Shrani vlak, z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju potovanja po najboljših evropskih mestih in pešpoti z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »7 najboljših brezplačnih sprehodov po Evropi«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-free-walking-tours-europe/?lang=sl Сігналы абмеркавання– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)