Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 10/09/2021)

Klicanje vseh pustolovskih odvisnikov in iskalcev! Ali želite vedeti, katere so najboljše izhodiščne točke za pohodništvo in kako do tja z vlakom? Potem ste na pravem mestu!

 

BEST POHODNIŠTVO START TOČKE: FIVE TERRE OBALNO TRAIL - ITALIJA

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Pohodništvo v Cinque Terre je eden izmed najboljših stvari za početi v Italiji, in eden izmed najboljših pohodništvo začetnih točk. Njegove pohodniške poti so med najlepše v Evropi, in če ste na prostem ljubimec ali pa samo nekdo, ki želi nekaj vajo med dekadentni Italijanski obroki, to je eden najbolj koristnih načinov uživanja v Italiji spektakularna obala.

Toda, ko pohod Cinque Terre morate priti pripravljen. Od razumevanje težav Steza za pakiranje prave stvari in bo ob pravem letnem času, da so dobro obveščeni, bo razliko med življenjsko spreminjajoče pohod in wearying slog.

Kako do tja z vlakom:

Ko v Italiji, s pomočjo Save vlaku, vlak je še vedno najboljši način za dosego Cinque Terre. Tam je lokalni vlak, the Cinque Terre Express vlak, ki poteka vzdolž obale med postaje Centrale La Spezia in Levanto. Se ne ustavi na vseh petih mestih (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), in boste morali vzeti za premikanje med njimi, ko ste v območju (če ste se odločili za pohod na večkrat zahtevnih prog). Od poletja 2016, stroški Cinque Terre Express je 4 € na potovanje. V času izven sezone, običajno od novembra do marca, stroškov pade na € 1.80. Ta vlak ne ponujajo rezervirane sedeže.

• Prihod iz Firenc ali Rim: Obstaja nekaj direktnimi vlaki na dan iz Firenze Santa Maria Novella postaje La Spezia Centrale; drugi zahtevajo, da prestopiti v Pisi. Cene se začnejo pri 13,50 €. V La Spezia, spremenijo Cinque Terre Express.

Firence za Levanto vlakih

Firence La Spezia vlakih

Rim La Spezia vlakih

Rim Levanto vlakih

 

BEST POHODNIŠTVO START TOČKE: EAGLES WALK - Avstrija

V Orlov sprehod je sestavljena iz 23 povezane faze, ki sledijo jemljejo dih pot skozi Tirol. Najboljše pohodništvo start točk v regiji, številni odseki lahko dostopne z gondolo in zaključi v polno- ali poldnevni tura. Radi bi vam predstavil naš najljubši del tega bloga.

Ali ste za načrtovanje dnevno pohod ali več tedensko avanturo v gore, boste našli Eagle Walk, da je velik prostem izkušnje. Ponuja enkratnih priložnosti za raziskovanje, izkušnje, in povezati z naravo.

Naša Top Pick: Jezero Zireiner See

Poldnevni sprehod za občasne pohodnike. Iz Kramsach v Spodnji dolini reke Inn, vzeti sedežnico na Sonnwendjoch hišo. Kratek sprehod vodi v idiličnem Zireiner jezeru, ki se nahaja v dolini skoraj 1.800-metrov nadmorske višine - odličen kraj, da se ohladi na vroč poletje mesecev. Pot naprej Zireiner Alm pašnik (1,698m) pred vrnitvijo na vrhu sedežnice, vam omogoča, da vožnja nazaj v dolini reke Inn.

Kako do tja z vlakom:

To je enostavno potovanje iz Velike Britanije Avstrija z vlakom. Lahko greš iz London na Dunaj, Salzburg ali Innsbruck v enem dnevu do hitri vlak. Ali si za kosilo Eurostar iz Londona v Bruselj, Thalys visoke hitrosti vlak do Köln, in odlično Nightjet spalni vlak v Innsbruck, Linz, ali Dunaj čez noč. nekoč je, pridobivanje Tirol je enostavno s svojo obsežno mrežo javne promet. To je enostavno, da potujejo po regiji z uporabo vlakov. Pohodniki, ki želi prevzeti del ali vse Eagle Walk lahko dostopate začetno in končno točk vsako fazo z uporabo lokalnega javnega prevoza.

London, da Bruselj vlakih

Bruselj Köln vlakih

Köln na Dunaju vlakih

Köln za Innsbruck vlakih

 

BEST POHODNIŠTVO START TOČKE: Jakobova pot - ŠPANIJA

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

Camino je znan v angleščini kot poti svetega Jakoba. Vse Camino romarske poti Santiago de Compostela, kot je to, če ostanki svetega Jakoba, (Santiago), so odkrili v devetem stoletju. Romanje je bila priljubljena v 10., 11th, in 12. stoletja, nato pa priljubljenost počasi upadala.

Do 20. stoletja, skoraj nihče hodil koli od poti. Potem je v poznih 1970-ih in zgodnjih 1980 je pot postala zanimiva za nekaj. So začeli pisati in zemljevid poti ponovno.

V 21. stoletju, zamisel o romanju je morda Zabaven. Vendar, napor hoje en mesec in odklopa od sodobnih naprav neizmerno osvobaja.

Camino poti:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria je mesto, ki ga romarji so točke, prednost, če se podata na Camino de Santiago. Od več kot 300,000 Romarji, ki potovali Santiago de Compostela v 2017, nekaj 60% se je odločil, da sledijo Camino Frances. In več kot 80,000 izmed njih izbral Sarria kot izhodišče. Glavni razlog za izbiro Sarrie je ta, da ponuja najmanjšo razdaljo, potrebno romarjem, da dobijo kompostelo (certifikat romarska). Oddaljenost Santiago je mogoče zajeti v samo petih fazah in ima veliko število nastanitvene možnosti in storitve za romarje. Sarria je enostavno priti do na javni prevoz iz različnih delov Španije.

Kako priti do Sarria z vlakom:

Vlak je ena izmed najbolj udobno možnosti, če potujejo iz Madrida do Sarria. Obstaja neposredna povezava da zapusti Madrid je Chamartin železniško postajo dvakrat na dan, z potovanje čas približno šest ur. Poleg tega, obstajajo različni vlaki, ki povezujejo Madrid s Santiago de Compostela in Lugo, Galicijski mesta, iz katerih je zelo enostavno priti do Sarria, z več neposrednih povezav vsak dan. Lahko vse čase in frekvence posvetuje s kontaktiranjem RENFE, Španska nacionalna družba vlak.

Vlak je tudi najboljša izbira, če potujete iz Barcelone. Obstajajo dnevne neposredne povezave z Barcelono (ali lahko spremenite v Monforte de Lemos), z vlaki čez dan (Če združite AVE ali visoke hitrosti vlaka z Dolga razdalja opcije) in vlaki prenočitve. Povprečni čas vožnje iz Barcelone 12 ure. Vlak iz Barcelone v Sarria povezuje tudi z drugih večjih mestih, vključno Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, Leon.

Santiago de Compostela, Renfe ponuja dve dnevnih vlakov na Sarria: ena na 5 popoldan (Čas potovanja dve uri); in na 6.07 popoldan (s časom potovanja skoraj štiri ure).

od Lugo, the vlak je tudi najbolj udobna možnost. Renfe ponuja številne dnevne povezave, ki vas bodo dobili na Sarria je Lugo v 30 minut.

 

BEST POHODNIŠTVO START TOČKE: WESTWEG TRAIL - NEMČIJA

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Lahko bi rekli, da je Westweg pot izvor vseh nemških daljinskih pohodniških poti. To je postal prvi imenovani pot vrste nazaj v 1900. Od takrat, pot je zrasla za kritje razdaljo 177 milje (285 kilometrov) - z začetkom v Pforzheim na severu in konča v Baslu na jugu.

V nasprotju z Mittelweg in Ostweg, Westweg vas popelje predvsem z zahodno od gore. In kot greš, boste priča naravno raznolikost največjega nemškega sredogorju. Gosto jelka in smrekovi gozdovi. To je tisto, kar daje gorovje svoje ime, se treeless prostranost v severni Črn gozd. Mirna gorskih jezer, panoramsko skalne grebene, ledeniških dolin, in gore.

Vmes, boste znova in znova povzpeti najvišje vrhove. Ti pohod po planoti Hornisgrinde in obiščite Belchen in Hochblauen. Uživajte v pogledu na Schliffkopf in pohajkovanje visoko barje okoli Hohloh. Pravi vrhunec vašega pohod, seveda, bo vzpon na Feldberg. Najvišja gora v Schwarzwaldu.

Kako priti do Westweg z vlakom:

Večino pohodniških odsekov lahko razdelimo na obvladljive razdalje. To je zato, ker je večina vasi ob pohodniških poteh se dosežena tudi z vlakom. Veliko pomoč pri načrtovanju pohod je karta brezplačno za Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrasse 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com). Prikazuje vse železniške in avtobusne poti za KONUS v regiji in širše.

Poleg tega, veliko skupnosti imajo posebne nasvete za pohodništvo in izleti za svoje Konus goste. Če načrtujete daljše bivanje bi bilo koristno, da bi dobili SchwarzwaldCard tudi. Ta kartica je dobra naložba, če uporabljate popuste, priključene na kartico intenzivno.

Offenburg do Freiburg vlakih

Stuttgart do Freiburg vlakih

Leipzig do Freiburg vlakih

Nürnberg do Freiburg vlakih

 

 

Pripravljen, da dajo na svoje pohodne čevlje in uživajte nekaj narave pohodništvo? Rezervirajte svoj vlak v nekaj minutah in brez dodatnih stroškov na Shrani vlak!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)