Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 21/05/2021)

Kaj vas bo navdihnilo za potovanje z vlakom bolj kot ogled zanimivih filmov z vlaki? Oglejte si naš seznam najboljših filmov Featuring Vlaki, in nas tweet na @saveatrain in nam povejte, katere ste videli, in če jih ljubil toliko, kot smo.

 

Na vrhu našega kramp v Filmi Poleg vlakov – Filmi o Harryju Potterju 1 do 8 (2001-2011)

harry potter film pokaže v Filmi Featuring Vlaki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na podlagi znamenite serije knjige s J.K. Rowling, teh osem filmi Featuring Vlaki prikazati čarobno fantazijo o mladem čarovniku, Harry Potter. Uči ga ima magično moč in obiskuje Bradavičarka, kam je pahnila v novo življenje, napolnjeno z veliko izzivi, lopovi, in zmaga.

Toda kje so vlaki prihajajo v? Na prvi dan Harry šole, ima za vkrcanje na Bradavičarki Express, vlak leži na platformi 9 ⅓. To je le dostopno s tekom – hitro- proti zid med platformami 9 in 10. Ko je na krovu vlaka, spozna Ron Weasley in Hermione Granger, ki na koncu pa mu vseživljenjskega prijateljev.

Skozi vseh filmov, Hogwarts Express vlak še vedno simbolizira začetek in konec vsakega šolskega leta in zagotavlja platno za nekaj zelo presenetljivih zgodbah. Še posebej, da je čas, Harry in Ron zamudil vlak in je letenje je začaran avto v šolo!

Poskrbite, da boste prenos vsaj enega od teh filmov Featuring vlakov, ki si telefon ali tablični računalnik Preden rezervirate vaš naslednji potovanje z vlakom.

Amsterdam do Londona z vlaki

Rotterdam v London z vlaki

Pariz do Londona z vlaki

Bruselj do Londona z vlaki

 

Darjeeling Limited (2007)

 

Oglejte si to objavo na Instagram

 

Objava, ki jo je delil Sinefil (@ city.of.cinema)

Domiseln in ganljivo, ta izbira, Filmi Featuring Vlaki, ima vse značilnosti njegovega pisatelja-direktorja, Wes Anderson. Po njihov oče izpolnjuje naključne smrti, Trije bratje potovanje po Indiji z vlakom v poskusu, da lepljenje.

Igrano Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, vsak brat trpi zaradi depresije, in veliko sulking in bojev sledilo. Seveda, pri čemer je Wes Anderson film – obstajajo številne komične preobrati. Eden od bratov je zapustil svojega noseča žena doma, druga pa je odtujena od svojega dekleta in najde romantiko z enim od spremljevalcev vlaka.

Na voljo je tudi strupenjača, pogreb, meditacija, in ... no, ne bo več stran. Naj vas ta kultna klasika navdihne, da naročite svoje vlak pustolovščina.

Do Nürnberga do Berlina z vlaki

Aachen do Berlina z vlaki

Hannover do Berlina z vlaki

Hamburg do Berlina z vlaki

 

Umor na Orient Expressu (2017)

 

Oglejte si to objavo na Instagram

 

Objava, ki jo je delil Steve (@grushkov)

Temelji na slavni Agatha Christie romana, ta sodobna predelava ima Zvezdniško zasedbo, vključno z Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp, in Willem Dafoe. Kenneth Branagh je vodilna vloga Hercule Poirot, in on je film tudi režiral in to je del našega filmi Featuring Vlaki.

Poleg uvedbe in nekaterimi prebliski, celotna zgodba je nastavljena na luksuzni vlak. Poirot se vkrca na Orient Express in si privošči zaslužene počitnice. V prvovrstnem luksuznem baru in jedilnico, sreča skupino na videz nepovezanih potnikov. Eden od njih trdi, je njegovo življenje v nevarnosti in skuša zaposliti Poirot – cenjenega detektiv – ga varuje.

noče, in potniki vsi gredo v posteljo. Naslednje jutro, potnik je umorjen. Da bi stvari bolj dramatično, vlakovne derails v sneg. Poirot se zaposli rešiti zločin, preden je vlak nazaj na pravo pot in policija začeli zavedati umora.

V lepo povedal, dramatično skrivnost triler, zgodba se odvija, ko Poirot zasliši vsakega potnika in ugotovi, da vsak od njih ima skrivnost in ni vse tako, kot se zdi.

To je treba videti med, Filmi Featuring Vlaki, ne le za briljantno zgodbo in prvovrstne deluje, ampak tudi krasen kulise in pogled na samem vlaku.

Bruselj do Amsterdam z vlaki

London do Amsterdama z vlaki

Vlak iz Bonna v Amsterdam

Pariz do Amsterdam z vlaki

 

Zadnja na seznamu filmov Featuring Vlaki:

Mala podjetja, ki bi lahko (2011)

Če imate malo pustolovce potovanja s tabo, se jim navdušen za vožnjo s tem otrokom prijazno filma. Klasična otroška zgodba zaživi v film celovečerni z zvezd polni zasedbi. Zvezdnice pokaže vključujejo Jamie Lee Curtis in Whoopi Goldberg.

Film sledi malo Engine – igrača vlak – skozi njene dogodivščine v Dreamland, kot je v interakciji z drugimi vlakov znakov in igrače. Tam je vzporedna zgodba v resničnem svetu, kjer je protagonist majhen deček z imenom Richard. Vendar, ta dva svetova trčila, ko je Richard konča znotraj Dreamland. Njegova prisotnost pa povzroča težave, zato je potrebno, da se vrnete. Avantura in Hijinks nastale, medtem ko on in igrače skušajo spraviti nazaj v resnični svet.

Kako odličen način za navdih pri filmih z vlaki za potovanje z vlaki!

Bruselj do Pariz z vlaki

London do Pariza z vlaki

Marseille v Pariz z vlaki

Amsterdam do Pariza z vlaki

 

 

Pripravljen, da napišete svoje filme Featuring Vlaki povezano zgodbo? Obiščite www.saveatrain.com in dobiti najcenejše karte za vlak za vašo naslednjo avanturo z vlakom.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-movies-featuring-trains%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)