Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 04/06/2021)

Evropske države ljubezen praznuje svojo državni prazniki — še posebej tiste, ki vidijo veliko turisti. Ali ste načrtovanje da, videl eno od teh držav v njihovem nacionalnem prazniki? Če je tako, obstaja veliko načinov, da pridružite se svečanosti!

Boste imeli tudi odlično priložnost, da se naučite nekaj več o tej državi je zgodovina. Doživlja lokalni ponos lahko vodi vas, da cenim, da državo in njene ljudi še bolj. Poglejmo si oglejte na 5 najboljši državni prazniki v Evropi:

 

Kraljica je Uradni Rojstni dan, Združeno kraljestvo

Kralj George II je bil vladar, ki so ustanovljene tradicije čaščenja monarh rojstni dan v 1748. Od takrat, Združeno Kraljestvo je praznoval rojstni dan svojega monarha. Vendar, so spremenili datum nekajkrat. Zdaj so praznovanje Queen's Uradni rojstni dan na drugo soboto v juniju. Če ste v Angliji v tem času., ste morda opazili, da je Kraljica Rojstni dan Parade. Slovesnost je znana tudi kot Trooping Barvo.

Amsterdam V London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

* Slika v Blog funkcija slika za Kraljica’s Uradni Rojstni dan Praznovanja

 

Dan Republike, Italija

Italijani praznujejo dan Republike na 2. junij, kar je tradicija, ki jo je začel v 1946. Glasovanje v prid ukinitvi monarhije, Italijani so utrli pot svoji republiki. Vendar, preselila sta se na praznovanje dan, na prvo soboto v juniju v 1977. Bili so zaskrbljeni, da izvirni datum odrazilo na njihovo gospodarstvo. So le znova predložiti staro datum v 2001. obstajajo veliko praznovanje priča vsej Italiji na Dan Republike. Najbolj spektakularen pogled je prelet s strani Italijansko letalstvo.

Florence v Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

Firence Pisa vlakih

Rim Benetke vlakih

 

 

Državni Praznik, Švedska

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Švedi praznujejo svoje Nacionalne Dan na 6. junij. To je vesel priložnosti za vso državo. Ustanovili svojo Zastavo Dan praznovanje v 1916, in zdaj je dan zabave in sprostitve. obstajajo glasbeni koncerti, festivali, in različne dejavnosti, ki jih lahko udeležijo. To je tudi dan, ko se novi Švedi uradno dobili svoje državljanstvo. Švedska poskrbi, da se na dan zastave vsi počutijo dobrodošle!

 

Nacionalni Praznik, Francija

Bastille Day in France celebrations

 

Ko gre za francoski, svoj dan, nacionalni ponos je na 14. julij. To obeležuje obletnico burje na Bastille. To je bil pomemben dogodek v francoski Revoluciji v 1789. Tam je bil vojaški paradi praznujejo ga skoraj vsako leto od leta 1880. To’s čudovit pogled na evo! Vendar, obstaja veliko drugih praznovanja za glej tudi. Nacionalni praznik je dober čas, da se v Franciji, in bolje, v Pariz.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

Državni Praznik, Švica

Švicarski Nacionalni Dan je 1. avgust. Praznuje dan, ko so trije ustanovni kantoni Švica združeni v 1291. Švicarski upoštevajo njihove Nacionalne Dan resno. Eden od glavni dogodki je govor iz kancler ali drugi visoki uradniki. Ni’s tudi parada v Zürichu. Lahko se udeležijo svečanosti v drugih mestih, kot tudi. na primer:, Švicarsko ljubezen njihovih podeželje praznik duhovne vaje. Smučišč so še v prvem razredu mesto, ki se med Nacionalnimi Dan.

Državni prazniki v Evrope so odlična priložnost, da izveste več o zgodovini naroda, ki ste ga obiskali,. To je tudi vedno na dan, ki je napolnjena z zabavno dejavnosti in parade.

München za Zurich vlakih

Berlin za Zurich vlakih

Basel na Zurich vlakih

Dunaj za Zurich vlakih

 

 

Načrtujete Počitnice v Evropi na eno od teh Državni Prazniki? Rezervirajte Vozovnice Za Vlak in uživajte!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post 5 Najboljši Državni Prazniki v Evropi na vaše spletno mesto? lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)