Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 24/12/2021)

Potovanje z vlakom je znana daje potnikom nekaj najlepših mostov vlaka, kinematografski krajine ogledov. Dobili priložnost, da potuje na Vlak Bridges, si lahko ogledate gričevje, podeželje, in oceani vse iz svojega udobnega sedeža, ko prečkajo Evropo po železnici. Včasih je železnica sama je najbolj prezrte lepota. ti štirje Evropska železniška Vlak Bridges bo sapo.

 

Naš prvi izbor vlakovnih mostov je Landwasser Viadukt, Švica

Landwasser Viadukt, Švica
železniški prevozi Švica

 

Ta železniški most je neverjetno arhitekturno čudo. Ogledate si lahko šest apnenca loki počiva na petih visokih stebrih. Most vodi neposredno do 216 metrov dolgega Landwasserja Predor.

Most se razteza čez reko Landwasser med mesti Schmitten in Filisur, v Graubunden območje od Švica. To je bila razglašena tudi na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Deluje danes in deluje od njegovega dokončanja v 1902.

München zahtevam baselskih vlakih

Zürich zahtevam baselskih vlakih

Bern zahtevam baselskih vlakih

Ženeva zahtevam baselskih vlakih

 

Forth Železniški most, Zgornji Vlak Mostovi na Škotskem

Četrti most, Škotska
Škotska Železniški most

 

Ta veličastna škotska znamenitost prečka reko Forth na Queensferry, zahodno od Edinburgha.

Narejena je iz treh jeklenih dvojnih konzol pridružila dolgih nosilcih. Ogromna kovice jih povezati na glavno strukturo železniške Bridges. Granit pomoli podpira konzoli. To je resnično feat viktorijanske inženiring.

Most vlak je bila končana leta 1890 in prenovljen in prebarvali v 2011-2012. Četrti Železniški most je bil Unescov seznam svetovne dediščine stran od 2005. Obstaja med 190 in 200 vlake, ki vozijo po njej vsak dan.

 

Hohenzollernbrucke, Nemčija

Hohenzollernbrücke, Nemčija
Nemčija vlaki most

 

Reka Ren loči nemški mesto Köln. Sedem mostovi prečkajo veličastna reka v Kölnu. V Hohenzollern vlaka Mostovi ni le najlepše, ampak tudi najbolj močno uporablja železniški most v Nemčiji. To vidi več 1200 trenira vsak dan po šestih skladb.

Hohenzollernbrücke je most lok, s tremi železa loki vzdolž njene dolžine. dokončana je bila leta 1911 in prenovljen leta 1940, 1950s, in 1980.

Ker je to le 409 metrov dolge, tam je tudi del mostu za pešce in kolesarje. Obstaja ena na vsaki strani železniški progi. Ljudje so začeli plasirati “ljubezenske ključavnice” na ograji med železniški in območja za pešce od 2008.

Frankfurt na Köln vlakih

Bruselj Köln vlakih

Dunaj za Köln vlakih

München za Köln vlakih

 

Viadukt Chamborigaud, Francija

Viadukt Chamborigaud, Francija
France stari vlaki most

 

Boste našli te spektakularne polkrožne lok Vlak Mostovi v francoski vasi Chamborigaud, zaključena v 1867. To je še danes v uporabi.

Kamen viadukt prečka reko Luech. To je ukrivljen most s skupno dolžino 387 metrov. Vendar, to je zelo ozka na samo 14m širok. Viadukt krivulje Chamborigaud obrnjena navzgor, za razliko od večine drugih mostov te vrste.

Lyon do Marseilla vlakih

Pariz, da Marseilla vlakih

Lepo, da Marseilla vlakih

Bordeaux do Marseilla vlakih

 

Božiček Giustina Železniški most, Italija

Božiček Giustina Železniški most, Italija
Italija zgodovinski most vlak

 

Viadukt vlak je število 31 na seznamu največjih svetovnih mostov železniških. stoji 145 metrov visoko in le 78 metrov dolge. To se nahaja na koncu Santa Giustina jezero v Dermulu, Severna Italija.

Jezero Božiček Giustina je delo človeških rok in voda, ki teče iz izdeluje elektrika. Prav tako je dobro znano, za vodni športi in kanu.

Milan na Dermulo Trento Vlaki

Torino, da Dermulo Trento Vlaki

Padova, da Dermulo Trento Vlaki

Benetke Dermulo Trento Vlaki

 

Pripravljen, da se zapeljete na Vlak Bridges videti teh čudes človekove dejavnosti? Rezervirajte svoj sedež in ne plačujejo pristojbin za rezervacijo pri www.saveatrain.com.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)