Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 02/08/2021)

Velika Britanija je blagoslovil z obilno železniškega omrežja, ki je vplival na njegov socialni zgodovina in gospodarski razvoj generacij.

In če ste železniški navdušenec, tirni UK počitnice omogoča zanimive dejavnosti na lokacijah, vse od Aberdeen da Penzance.

Torej, če svoje srce na videnje Britanijo z vlakom, Tukaj je sedem na in Nasveti za off-track.

 

  1. Centralna postaja Glasgow

Obisk Central Station Glasgow je treba - ne samo, da bo povežete Škotska je scensko užitke, vendar pa ima tudi 91 Stopnja odstotkov odobritev iz čuvaj prometni Focus, postajo Kapitan Paul Lyons traja štiri ture na dan in zvezde v svojem BBC TV serije.

Amsterdam za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

  1. Birmingham New Street

Birmingham New Street je še ena postaja, ki se ponaša z visoko stopnjo zadovoljstva strank. Železniško vozlišče Zahodni Midlands je v celoti sanirana v 2015 in se ponaša z izbiro kul restavracije, vključno z internim hamburgerjem Five Guys-kot nalašč za pit stop.

Lille do London vlakih

Köln za London vlakih

Lyon na London vlakih

Luksemburg za London vlakih

 

  1. Postaja Kings Cross

Ne pravi železniški navdušenec bi zapustil Veliko Britanijo, ne da bi temeljito raziskati Cross Station londonsko kraljevo. To je poleg King Cross Sveti Pancras Podzemna postaja, blizu Regent je parkirati in Britanska knjižnica, in dom mistične platforme 9 ¾, odhod točka za Hogwarts Express - dovolj povedanega.

Antwerpen, da London vlakih

Haag za London vlakih

Bordeaux za London vlakih

Ženeva, da London vlakih

 

4. raildar

Vlak aplikacija Raildar ima v živo zemljevid vsakega vlaka na Veliki Britaniji železniško omrežje - dinamična različica celo kaže vlaki gibljejo. Ta vlak ljubimec fantazije aplikacija vključuje tudi postavitve tirov in razdelilne zemljevidi - kaj je čudovita ideja!

London, da Bruselj vlakih

London, da Paris vlakih

London za Lyon vlakih

London na Amsterdam vlakih

 

5. svetloba branje

Če ste po kovičenje, povezanih z železniškim branje, Vzporednic, meni avtor Ian Marchant si kislim pogled na 175 let obsedenosti britanske z vlaki. Boksih s strastjo in humorjem, to je inspirativno vpogled v Britanski značaj in kultura.

 

6. Branje za prave ljubitelje

Pozno 19th in zgodnje 20th Stoletja, George Bradshaw je železniška vodniki so aplikacije za svoj dan, in pod pogojem, najnovejše informacije o vlakovne poti po Veliki Britaniji in v kontinentalni Evropi. V aprila 1910 vodnik je bil napisan na neprekosljivem vrhuncu britanskega železniškega omrežja in je postal biblija za železničarje - ponatisne izdaje poiščite na spletu pri Amazonu.

 

7. spletno učenje

Brezplačen ali ugoden dostop do interneta je na voljo na številnih železniških progah in v mestnih središčih Združenega kraljestva, tako da če vaš Izlet je del daljše bivanje, študij za spletno stopnjo z enaki Anglia Ruskin učenja na daljavo lahko še naprej nemoteno. In še nekaj življenjsko potrjuje o klepetali s sošolci v različnih državah, medtem ko povaljaj obale in čez clifftops.

 

Sledite tem sedem na in izven tira nasvetov za britanski železniški počitnice nikoli ne boste pozabili - se vidimo na postaji.

 

Ali imate nasvete za potovanje z vlakom? Delite jih v pripombah oddelku in če vas Potrebujemo vlak – Prihranite A vlak.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)