Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 24/12/2021)

ples zmajev, samorogi, in plujejo prašiče. Da, prašiči! Praznujte leto Pig, Praznujte Kitajsko novo leto v Evropi!

Kitajsko novo leto, znan tudi kot Pomlad Festival ali Lunarno novo leto, je najpomembnejši dogodek v kitajskem koledarju. To je poseben dogodek v znamenju družina srečanja, rituali hrane, ponudbe na templjev, in - seveda - ognjemet. Za praznovanje kitajskega novega leta v Evropi je nekaj posebnega. To je edinstvena priložnost, da sodelujejo v starodavni kitajski tradiciji, sega 4000 let. Ne zamudite na to, ko boste imeli priložnost!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

No.1 za Praznujte Kitajsko novo leto v Evropi | Madrid, Španija

Število Kitajcev, ki živijo v Španija so se znatno povečale v zadnjih letih, in to povečanje že odražajo v stopnji kitajskih praznovanja novega leta v državi. v 2019, pričakujem nič drugačen.

Za tretje leto zapored, Španska prestolnica je kraj za praznovanje kitajskega novega leta v Evropi v Španiji, s kulturnim in praznični program, ki ga je kitajsko veleposlaništvo organiziranega. Koncerti, delavnice, ulične parade, in gastronomske poti vse bo del praznovanja potekala v okrožju userâ - dom Madrida Chinatown.

 

Pariz, Francija

Pariz ni prvo mesto menite o tem, kdaj razmišljanje o mestu praznujejo kitajsko novo leto v Evropi. Toda to čarobno romantična mesto spremeni v mesto kitajske praznovanja med svečanosti.

Paris ne le o neokusen parade in izdelajo okraski čeprav. Njegova najbolj varovana skrivnost v tem času sta dva budističnih templjev, ki se nahajajo v 13. okrožju. Tu so družine iz Kitajska, Vietnam, in Kambodža pridejo poklonili in dobrodošli v Novo leto. Uživajte predstavitve kitajske umetnosti in obrti, kuhanje, in tradicionalni ples in glasba. Poglej mesto luči res živi do svojega imena v tem letnem času. In najboljše je, da lahko vlak potovanja iz Pariza v Amsterdam in praznovanje v obeh mestih!

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Marseille na Paris vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

Praznujte Kitajsko novo leto v Evropi, Pariz

 

Amsterdam, Nizozemska

Zanimivost: Amsterdam zloglasni bordela je dom pravi budistični tempelj. Vsako leto, Kitajsko novo leto lahko v Evropi praznujete v Amsterdamu in okolici Fo Guang Shan je Hua s posebnim programom.

Ta del mesta je tudi super, če imate željo po pristnem kitajsko hrano. Zgrabi si kosilo v znameniti Glej Palace (Prva plavajoča Evrope kitajski restavraciji) ali na enem od številnih kitajskih restavracij na Geldersekade.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Praznujte Kitajsko novo leto v Evropi, Haag

 

Zadnji Praznujte Kitajsko novo leto v Evropi | Anglija

London Anglija je ponosen na ponaša, da ima največji svetovni način za praznovanje kitajskega novega leta v Evropi, zunaj Azije. Torej, seveda, to je tisto, ki ga boste dosegli, ko boste v Evropi praznovali kitajsko novo leto.

To mesto ima eno dan festivalu zagozdil pakiran z dejavnostmi, vključno s tradicionalno hrano, letna parada, predstave, in tradicionalne obrti. (Imeli ste nam na tradicionalnih jedi!) Count nam!

V Angliji so tri glavna področja, ki prirejajo te svečanosti; Trafalgar Square, Kitajska četrt, in aveniji Shaftesbury. Vsak je edinstven v posebnih dejavnostih in dogodki, ki jih ponujajo; Obiskovalci bodo imeli težko izbiro, ki zveze.

Chinatown ponuja najboljše od najboljših v smislu tradicionalne hrane. Poskrbite, da boste knjigo zgodaj zagotoviti mizo v eni izmed mnogih bajen restavracije. Chinatown postane decked v najbolj čudovito dekoracije z srečen rdeče luči in transparenti. Kitajski plesnih skupin in izvajalcev se najde lahko nastavite na več faz v celotnem. London lahko novinec na kitajsko novo leto scene, ampak vsako leto postaja vse večji in boljši in ne moremo čakati, da vidim, kaj se dogaja v 2019!

Amsterdam za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Kako najbolje praznovati kitajsko novo leto v Evropi in priti v eno od teh mest? Z vlakom, seveda! Uporaba SaveATtrain Rezervirajte najboljšo ponudbo v nekaj minutah!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit z povezava na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)