Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/02/2021)

Poceni evropske destinacije so vroča tema. Najprej, turisti v Evropi mogoče videti vse od super kavarne do lepe plaže. Kot rezultat mesta, kot so Benetke, Rim, in Paris milijone turistov potovanja vsako leto Evropi. Ustvarili smo seznam najcenejših evropskih destinacij za naše bralce. Ta seznam vključuje, kako do tja z vlakom.

 

Najcenejši Evropske destinacije

 

Porto, Portugalska je naša prva Poceni Evropske destinacije

Najbolj izstopajoč o Porto je njegova’ neverjetno vina. Ta Poceni evropske destinacije ob morju je evropska mini-metropola. Porto je super za kulturo in prav tako je dobro za ljudi, ki radi na prostem. muzeji in arhitektura tega poceni evropske destinacije so božanski. Vsekakor, kraj za obisk.

Za navodila, kako priti do Porto's São Bento postajo z vlakom začne shrani vlaku.

 

 

Sevilla, Španija

Sevilla je iz-back mesto. Uživajte v popoldanski siesto. Judovska, kristjan, in islamske kulture. Obisk starodavne cerkve in getov čez dan. Hrana je okusna, zlasti tapas. Nepripreman kitara glasba na The ulic ujame sproščenem vzdušju Seviljski. Ta poceni evropske destinacije mesto je verjetno najboljši čar v Evropi in bogato zgodovino.

Za navodila in cene o tem, kako priti do Seville santa Justa železniška postaja glejte Shrani vlaku stran.

 

 

Valencia, Španija

Valencia ima 3 krasen plaže. Kot rezultat, ima odlične dejavnosti na prostem. Poceni Evropski nacionalni park je odličen kraj za pohodništvo. Bližnji narodni park La Albufera je odličen kraj za pohodništvo. Sladokusci tudi ljubezen Valencia za svoje sveže pridelke.

Za navodila o tem, kako priti do Valencia postaja severa železniška postaja vstopite na spletno mesto Save A Train.

 

 

Istanbul, Turčija je naša last poceni evropske destinacije

Še en neverjeten in poceni mesto Istanbul. Ker je turški kapital združuje Evropo in Azijo. Bogata z dediščino, lepa arhitektura, in eksotične pokrajine. Obzorja kupole in čudovito modro morje ob Carigradu. To mesto je super za čute s čudovitimi razgledi, diši, in se sliši po celotni prestolnici. Priljubljena hrana tukaj je doner kebab in turški sladke dobrote, ki jih je mogoče kupljena na ulicah. Vse od naštetega lahko doživeli po zelo ugodnih cenah

Navodila za pot do istanbulske postaje Sirkeci najdete na spletnem mestu Save A Train.

 

 

Rezervirajte svoje naslednje potovanje z vlakom z nami

Načrtujete potovanje na poceni evropske destinacije? Zakaj ne bi 3 minut, da bi našli Najcenejši prevozi vlak. Prijava na naši spletni strani zdaj in dobili najboljše ponudbe, hitro in enostavno. Sprejemamo vse glavne oblike plačil.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcheap-european-destinations%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)