Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 14/01/2022)

Festival Köln je vsekakor vredno dodati na seznam vedro. 1.5 Milijon, ki se jih udeleži skoraj vsako leto, se strinjam! Znan tudi kot peti sezone, Ta svetovno znani festivalu zagotovo bo izkušnja v življenju. V Kölnu karneval ni le zabavno, temveč tudi super enostavno priti z vlakom, s pomočjo Shrani Na Vlak, Tu so naši nasveti The Köln Festival 2019 in kako do tja z vlakom.

 

Cologne Festival Costumes

Kaj paket za Köln Festival:

To je čas, da gredo kostum nakupovanje. Kdo ne mara oblačenja? Slog je precej drugačen od brazilskih karnevalov. Pomislite več "prusko Soldier" s težkim odmerkom ličila in bleščicami!

Köln Carnival je predvsem festival modno obleko, zato uporabite svojo domišljijo! Svetlejši bolje.

Za kroglice in drugih zaprtih dogodkov, tanke kostumi so priporočljivi. Če res želite, da izkušnje ta festival, potem morate iti izven! Zapomnite si, da nosijo nekaj toplega pod! Pravi Kölnu karneval fan je ne izključite vreme! Gostje, ki pridejo v zadnjem trenutku našli maske, kostumi, in make-up v mnogih trgovinah v središču mesta. Kot skrajni ukrep, preprost rdeč papir nos je vse, kar potrebujete. Hočeš malo info obleka.

München za Köln vlakih

Bruselj Köln vlakih

Dunaj za Köln vlakih

Hannover za Köln vlakih

 

Kako priti do Kölnu festival:

Vi boste želeli ujeti vlak za Köln je glavna postaja. To je tudi eden izmed evropskih najpomembnejših železniških vozlišč, tako da ne bodo zavzemali, da bi našli čas, ki vam ustreza z SaveATrain.

Lahko potujejo na festivalu v Kölnu hitro in udobno iz večjih mest v Nemčiji in drugih evropskih državah: Vsak dan, več kot 1,300 vlakov med Kölnom in destinacije po vsej Nemčiji in v tujini. Poudarki storitve vključujejo mednarodne vlake za visoke hitrosti, ki povezujejo Köln z London, Pariz, Amsterdam, in Bruselj. z železniških storitev visoke hitrosti Frankfurt, železniška postaja Koln-Deutz - drugi terminal za hitri vlaki ICE v Kölnu - in Köln / Bonn Letališče postajo, Köln je še dodatno okrepila svojo ključno vlogo osrednjega vozlišča za železnice promet.

Lokalne javne prevozne storitve v Kölnu in okolici je tudi odlična, vključuje podzemlje, tramvaj, in avtobusni promet ki vam bo z optimalno mobilnost v času svojega bivanja v Kölnu.

Informacije, ki jih je predložil Nemški Železnice železniški Družba vključuje ne samo urnike vlakov, ampak povezuje tudi s tramvajem in avtobusnih voznih redov plus čas, potreben za dosego najbližjega postajališča ali postaje peš.

Amsterdam za Köln vlakih

Rotterdam, da Kölnu Vlaki

Antwerpen Köln Vlaki

Pariz za Köln vlakih

 

Nemški železniški vlaki HbF z železniške postaje

 

Kölsch narečje v Kölnu Carnival

Da bi razumeli “čudno” Köln karneval kultura, boste morali naučiti nekaj tipičnih izrazov iz Kölsch narečju. Če so novi na vas, ne začnejo dvom svoje nemške spretnosti – večina Nemcev jih ne poznam.

Lent, oz: Lent

karneval, znan tudi kot “peta sezona,” ima tako posebno mesto v srcih večine Kölnu prebivalci da imajo veliko besed za njo. Čeprav je pust, oz “Lent,” je dejal, da se začne novembra 11 vsako leto, res “veliki dnevi” začeti z Ladies’ noč, oz “Ženski pustni praznik” v četrtek pred in traja vse do zore pepelnično sredo.

Luksemburg Köln Vlaki

Liege Köln Vlaki

Zürich Köln Vlaki

Ženeva Köln Vlaki

 

 

Kölsch

Kölsch: To je edini jezik, ki ga lahko pijete. To je tekmovanje v teku gag v Kölnu, kjer narečje in rojstni pivo delijo isto ime. Običajno služil v visok, vitke očala, v Kölnu karnevala je plastični kozarci le ni lomljiva steklo dovoljene na ulici. Če ste zgrabi Kölsch na Brauhaus, čeprav, zapomni si: Prinesite denar. To je edini način za nakup pijače vstopnic v pakirani gostilne.

Berlin, Köln Vlaki

Nürnberg v Köln Vlaki

Bonn Köln Vlaki

Stuttgart za Köln vlakih

 

Mesar

A “Mesar” je velik smooch. Med svečanosti Köln Carnival, Pričakujemo, da se poljubila (“brušena,” ali pa, da je pravilna: “jebutz”) več kot običajno. Dokončano tujci distribucijo neškodljive pecks na neznanci’ lica, čeprav nekaterih mokri Butzcher (V standardni Kölsch, “Butz”) lahko packa tudi karneval ličila po vsem obrazu.

Frankfurt na Köln vlakih

Dresden za Köln vlakih

Aachen za Köln vlakih

 

Weetschaff

Ta beseda se nanaša na lokalih, palice, oz restavracije. Skoraj vsi izmed njih sodelujejo v praznovanju Cologne Carnival. So jasno, pohištvo ustvariti veliko plesišče in jih okrasite vse, kar je pisano za šest dni praznovanje zapored. V mnogih lokalnih lokalih, samo Kölsche glasba je igral (pesmi v Kölsch narečju). Boste pogosto našli do 300 metrov dolge čakalne vrste pred od tradicionalni pubi.

 

Kaj je Weiberfastnacht?

Zgodaj zjutraj, ulice napolnili s Köln Festival norcev v kostume. na točno 11:11 h zjutraj, ulica karneval se je uradno odprl župan Kölna in Kölnu je pustno trojke.

zanimivo dejstvo: ženske (ženske)

leta 1824 v Beuel, del Bonn, skupina pralnic je ustanovila svoj odbor Karneval. Zdi se, da so bili utrujeni, pranje perila, medtem ko vsi drugi je bil praznuje karneval. So vdrli v mestno hišo in prevzel mestne vlade. (Zdaj pa ne pozabite ... Karneval je čas, ko so vladni uradniki odkrito karikiral, in mock vlada je izvoljena. danes, ta "napad na Beuel Mestno hišo", ki ga ženske, ki je prikazan v živo na televiziji. dekle moč!

 

 

Köln Carnival Urnik:

 • marec 1: Pustni petek

  • Ta dan je pravzaprav dan počitka. Ampak mi ne bi tega preveč resno. Številni sestanki in žoge potekal v večernih urah na ta dan. Torej, če ste želeli zabava, boste zagotovo našli enega.
 • marec 2: pustna sobota

  • Po pustno malico s Kölsch pivo, je predstava, v bivaku na pustnih družb z vojaško tradicijo na Neumarkt. V večernih urah lahko greš Duh Parada.
 • marec 3: pustna nedelja

  • Začetek ob 11:11 h zjutraj, šola in soseska parade marec skozi center mesta, vključuje maskirane šolske skupine in izvirnih mask s sosednjih klubov uprizorjene.
 • marec 4: Rose ponedeljek

  • Vrhunec seje je velika parada v Rose ponedeljek. V boje začeli parada skozi mesto na 10 zjutraj. Udeleženci udarec poljubi na kostumih množice oblog parada pot.
 • marec 5: Pustni torek

  • Opoldne so parade s skupinami kostumih revelers v predmestju. Potem, praznovanja naprej do polnoči, ko je slama številka imenuje "Nubbel" zakopati ali sežgati.
 • marec 6: Pepelnična sreda

  • Zjutraj, Katoličani, ki gredo v cerkev za prejemanje križ pepel na svoje foreheads kot znamenje spokorjenja. Tisti večer, na letošnji karneval sezona se tradicionalno sklenjena na ribjo večerjo.

 

Smo prepričani ste, da se udeležijo Kölnu Festival 2019, še? Zgrabi svoje karte za vlak iz Sava vlaku v minutah z nobeno dodatno, nadležen pristojbine! To pomeni več denarja za Weetschaff ?

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)