Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 06/11/2020)

Najbolj ocenjeni dnevni izleti iz Berlina so nujni, kljub temu da je Berlin sam kraj za obisk! Obstaja dovolj veliko zanimivosti v Nemčiji kapitala, da ste zasedeni dni. Vendar, izleti iz Berlina na sosednjih mestih in na podeželju lahko ponudi odlično predaha od množice. Iz lepe palače in nedotaknjene parki Potsdam za naravne sijaj rek Havel in Spree, Ponudba okolice Berlina veliko zanimivosti in stvari za početi. Mesto železniški in javni promet omrežja bi bilo enostavno priti ven in o, organizirani izleti po potrebi olajšajo potovanje.

 

Enodnevni izlet iz Berlina: Potsdam

Ne pobeg iz Berlina dobi več pozornosti kot Potsdam. Tako nismo mogli imeti seznam izleti iz Berlina brez njega. Razlog je preprost. znotraj 40 minut, ki jih boste v metropoli zamenjali za en dan sprehoda vrtovi in palače tega nekdanjega pruskega kraljevega mesta.

Začnite svoj dan potovanje v Potsdam tava proti Old Dutch Quarter. Rdeča zazidano nizozemski slog arhitekture Potsdam nizozemskega četrti je edinstven, ne samo v Nemčiji, temveč tudi v Evropi. Tudi na Nizozemskem, iščejo gospodarska poslopja, ki se ujemajo Jan BOUMAN stvaritve 18. stoletja v je Potsdam nemogoče.

Berlin Potsdam vlakih

Dresden, da Potsdam vlakih

Magdeburg, da Potsdam vlakih

Hannover da Potsdam vlakih

 

 

Enodnevni izlet iz Berlina: Muskau

Večina ljudi pride, da preživijo čas visi na Unescov seznam svetovne dediščine spletno mesto, Muskauer Park s svojimi osupljivimi angleških vrtov in gradu neorenesančno obdan z majhno jezero. Nekaj ​​posebnega o tem parku je, da je njegova geografija se razteza na oboje Nemčija in Poljska! Torej sprehod skozi park vključuje obisk dveh državah v eni potezi. Radi učinkovitosti! Ni veliko storiti, poleg tega, zato je obisk Bad Muskau najbolje seznanjena z drugih bližnjih znamenitosti, kot Devils Bridge.

Berlin za Bad Maskau vlakih

Dresden do Bad Maskau vlakih

Potsdam, da Bad Maskau vlakih

Magdeburg do Bad Maskau vlakih

Muskauer Park Germany

 

Enodnevni izlet iz Berlina: Bremen

V redu, v redu! Vem, da je to malo stretch kot enodnevni izlet. Toda, ko ste bili tam, boste razumeli, zakaj nisem mogel pustiti off naše izleti iz seznama Berlin! Stvari za početi v Bremen vključujejo večerjo je z pivo vrt na ladji, visi v krasen Schnoorviertel, hoja na kratki razdalji od 100 metrov dolga Bottcherstrasse, in sproščujoče s kavo in torto ob baza vetrnica. Imate moraš se prepričajte!

Berlin Bremen vlakih

Hamburg Bremen vlakih

Hannover Bremen vlakih

Potsdam, da Bremen vlakih

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

Končna izbira: Dresden

Dresden naredi super enodnevni izlet iz Berlina! Mesto je približno dve uri z vlakom od nemškega kapitala. To se nahaja na pol poti med Berlinom in Prago, in je precej majhen in enostaven za uporabo, kar pomeni, da bo tudi s samo enem dnevu lahko videli zelo malo.

V reke Elbe deli mesto; na eni strani je Altstadt (ali staro mesto), in na drugi strani, tam je Neustadt (novo mesto), ampak veš kaj, Altstadt je pravzaprav novejši!

Dresden je bila bombardirana na tla ob koncu 2. svetovne vojne (poskrbite, da boste prebrali klavnica pet Preden obiščete, Če ste v zgodovino) in območje Altstadt je bila obnovljena točno tako, kot je bilo pred vojno, vendar je nekaj stavb je le končana, ko 2000.

Berlin za Dresden vlakih

Hannover za Dresden vlakih

Potsdam, da Dresden vlakih

Nürnberg, da Dresden vlakih

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Pripravljen, da izbruhne Berlin za nekatere velike enodnevne izlete? Catch vožnjo tam s pomočjo Shrani vlak. Skrite provizije, brez hrepenenja, samo zabava!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Najbolje ocenjeni Izleti Bodite Iz Berlina” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-berlin/?lang=sl ‎– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)