Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 11/12/2020)

Evropa bi lahko opisali kot enega izmed najbolj vročih turistične atrakcije na tem svetu in je pogosto dejal, da se lahko giblje okoli in uživajte potovanje na poceni tečaj tam. Izjava je popolnoma res, kot je zdaj lahko prihranite denar, če potujete z vlakom po Evropi. Železniške vožnje v Evropi dejansko zabavno, kot si lahko raziskujete lepote narave s polno paro, z bujno zeleno krajine, vasi, gore, in slapovi v času vašega potovanje. Danes lahko izkoristijo donosne popusti zgodnji vlak rumen in če ste veseli, da se vaš poceni vozovnice za vlak Za vašo Evrope tura, ta blog je samo za vas. Tukaj je seznam, kaj morate storiti zdaj;

 

Vlak Potovanje po Evropi čez noč

 

popusti

Obstaja veliko evropskih spletnih mest, ki občasno ponujajo donosne popuste na zgodnje rezervacije. Če imate dovolj sreče, lahko dobite do 50% na priljubljenih poteh, kot je Pariz-Bruselj-Amsterdam. Zato morate zdaj pogosto obiskovati spletno stran Save A Train, da izkoristite donosne ponudbe.

München za Berlin vlakih

Frankfurt na berlinskih vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Zgodnja rezervacija

Mnoge spletne strani zdaj ponujajo presenetljivo popuste za zgodnje rezervacije in, če je verjetno, da bi dobili svoje vstopnice po nižji stopnji, ki jih, moraš pogledati za zgodnje rezervacije. Zgodnje rezervacije lahko prihranite denar na učinkovit način, ki je precej nemogoče času na čas rezervacije.

London, da Paris vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

München za Berlin vlakih

Rim Milan vlakih

 

Razišči

Obstaja veliko ljudi, ki raje obiskujejo najbolj priljubljenih turističnih destinacij med potovanjem. Vendar, vam predlagamo, da mislijo drugače in presegajo tradicionalni poti in krajev. Da, ste slišali. Obstaja toliko stvari za videti in če predčasno rezervirati karte za nekonvencionalnih mestih, lahko dobite donosne popusti enostavno. Torej, če imate, da ga zgodaj načrtovati.

Bruselj v Antwerpen vlakih

Amsterdam, da Antwerp vlakih

Lille do Antwerp vlakih

Pariz, da Antwerp vlakih

 

 

Izkaznice da ali ne

dobro, Če še niste slišali vozovnice za vlak, To je eden od najboljših načinov, da prihranite denar na svoje karte za vlak med potovanjem po Evropi Če potujete za več kot 14 dnevi. Lahko dobite obilo popustov, ki vam lahko pomagajo, da uživajo svoje potovanje na stroškovno učinkovit način, ampak, če potujete manj, nato pa posamezni vlak vstopnice ki se ponujajo na Shrani vlaku so najcenejša rešitev.

Zürich na Zermatt vlakih

Zürich na ženevskih vlakih

Montpellier na Paris vlakih

Lepo, da Paris vlakih

 

Zgoraj navedeni nasveti so nekaj osnovnih načinov, ki vam bo pomagal, da bi dobili, in če želite, da pogled na nekatere od naših neverjetno potovanja z vlakom slik, preveriti Prihranite vlaku Instagram vam ponujamo najcenejše vozovnice za vlak v Evrope!

 

Shranjevanje Vlak je edinstvena pobuda za zgodnjo rezervacijo vaše vozovnice po znižani ceni. Če iščete najbolj stroškovno učinkovit način rezervirati karte za vlak na spletu, vaše iskanje konča tukaj. Kliknite povezavo in si zagotovite dodatne popuste za naslednjo rezervacijo, Shrani vlak.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fessential-tips-to-save-your-money-on-train-tickets-while-going-on-a-europe-tour%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)