Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 11/06/2021)

Težko je reči, kaj je kot najboljši in najslabšem vremenu, tako da, ko smo začeli pisati v Evropi države z najboljšo vremena nismo vedeli, kako se lotiti tega. Konec koncev, da je vse individualno, ni bilo? Zato smo se odločili, da našo tezo o tem 365 dni sonca, svetlobe vetrič in ne plohe, da za idealno podnebje, in začeti tam.

 

Sestavili smo seznam evropskih držav, ki temelji na njihovih vremenskih razmer, in to je do vas, da odloči, če hočeš iti zraven:

Naša 1. država za evropske države z najboljšo Vreme je: Španija

Sredozemsko podnebje, robusten prometna infrastruktura, odlične možnosti za potovanje, kot tudi različne druženje in dejavnosti za prosti čas, da Španija precej državo sanje. Nahaja se v jugozahodnem Evropi, Španija vsekakor šteje za eno od najbolj slikovit vlak potovanja v Evropi. Španija Vremenska napoved z vročim, suha poletja ter blage, deževne zime. Ker Španija je ena izmed največjih evropskih državah, ima več kot eno klimo. Torej, na obsežni osrednji planoti lahko pričakujete podnebje, na katerega vplivajo celine: Pripravite se na vroče, suha poletja in mrzle zime. prevod: Če ste potovanje v Španijo in načrt za bivanje za nekaj mesecev, s seboj prinesite kopalke in jakno.

 

 

Portugalska – 1. na evropskih držav z najboljšo Vreme

Za tiste, ki raje uživajo 22 ° C v povprečju skoraj celo leto, kot je znoj ven pri 35 + ° C stopinj, Portugalska je 1st na evropskih držav z najboljšo Vreme. Portugalska je razvrščen kot CSB klime (ta izraz se nanaša na sredozemsko podnebje); toplo zmerno vlažna gozdna klima, s suhimi poletji, in mokre zime. Če potujete z vlakom, odločijo za Portugalsko v poletnih mesecih. Najbolj vroča meseca na Portugalskem je julij s povprečno temperaturo 24 ° C, in najhladnejši ena januar pri 12 ° C. Boste ujeti večino dnevnih sončnih ur v avgustu. Plus, lahko vedno ogled Zahodno Evropo z vlakom za najboljši vtis, glede podnebnih pogojev v državah, ki jih želite videti.

 

Grčija

Druga mediteranska država, ki vas bo pustil zaljubljen v tem delu Evrope. Grčija je značilno za sredozemsko podnebje. Turisti in domačini ljubezen za svojimi toplimi in suhimi poletji, blago in deževne zime, in podaljšani sonca skozi večji del leta. Grčija je le eden izmed tistih evropskih držav z najboljšo Vreme in moraš iti več kot enkrat v celoti ceniti svojo lepoto. Ko že govorimo o popolni mediteransko klimo, to je edino pošteno, omenimo Italijo preveč, čeprav se lahko njegovi poletni veter prinese zelo vroče, neprijetno vreme ni vsakdo uživa.

 

London ni na evropskih držav z najboljšo Vreme

Britanija – Najslabše na seznamu evropskih držav z najboljšim vremenom

Čeprav absolutno krasen arhitekturno, zgodovinsko gledano, in kulturno, Britanija ni ena od evropskih držav z najboljšo Vreme. dobro, če boste uživali stalno meglo, dež, oblaki in toliko siva, ki ste pozabili, kaj druge barve izgledal. Vlažno zraka in njena skupna nepredvidljivost ne pomagajo niti. Medtem ko je Velika Britanija ima sončno presenečenj tu in tam, vam ne priporočamo, da (kdaj!) iti ven brez dežnika in rezervno majico. Oglejte si te 4 potovalne vlak pre-trip bistvenega pomena v Evropi preden greš na svoje potovanje.

Amsterdam za London vlakih

Lille do London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Islandija

Verjetno eno izmed najlepših evropskih državah, Islandija se ponaša z osupljivimi fjordi, neskončne smaragdno zelene pokrajine, sneg bele vrhove, in slapove. Oh, ne smemo pozabiti svojih velikanskih ledenikov, vrelci in gejzirji, in nekateri najprijaznejši, ljudi na svetu! Vendar, na žalost, ta skandinavska država je znan po svojem nepredvidljivem in grdega vremena. Islandija ima približno 320 dni debelih sivih oblakov, 215 dni dežja, snežne viharje, in snežni meteži. To ni za tiste, ki želijo uživati ​​v sončni vacay.

  • Vendar, Če ste oseba zimske počitnice, Islandija naj bi bil na vrhu seznama evropskih držav z najboljšo Vreme.

 

Poiščite svoje najljubše Evrope države z najboljšo Vreme za vas! in uživajte svoje potovanje! Odločite se za vožnjo z vlakom in rezervirajte vozovnice za vlak z Shranjevanje Train.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)