Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 04/11/2022)

Evropa je dom paleto kulturne zgodovine in dih arhitektura, večina, ki je zaobjeta celine obsežno zbirko verskih objektov. Zato danes, smo zaokrožena 3 katere menimo, da je nujno potreben, vidi, pokriva svetovno znane stavbe čez nekaj večini evropskih znanih mest.

 

1. St Petra Bazilika, Vatikan

Nahaja se znotraj obzidja najmanjši narod na svetu, Vatikan, St Peter Bazilika je nedvomno eden od civilizacije največjih podvigi arhitekture in umetnosti. Zdaj a glavna atrakcija risanje 10 milijon obiskovalcev na leto, To omamljanje struktura gleda Trgu svetega Petra in se ponaša z kombinacijo bogate zgodovinske umetnosti, marmorni stebri, in ikonično kupolo, obloženo z mozaikom, ki jo je zasnoval Michelangelo (ki se lahko povzpnete na vrh, naj bi si upaš, da se na 491 korakov na poti!).

Čeprav je to tako priljubljeno mesto med turisti, je še vedno stroga pravila oblačenja izvršiti, da bi morali biti seznanjeni pred obiskom. Ti morajo nositi dolge hlače (pomeni nobenih hlače, ne glede na to, kako vroče, da je italijanska sonce), z ženskami dovoljeno nositi krila daljša od dolžine kolena. Ramena morajo biti zajeti tudi vsi spolov na vseh časov.

St Petra Bazilika je odprt vsak dan od 7. am-7pm aprila do septembra in 7. am-6pm od oktobra do marca. Vstop je prost (čeprav obstajajo Vstopnina za prodane vozovnice oddelkih, kot svetega Petra zakladnico in svetega Petra Dome), vendarle, se zaveda, da se lahko čakalne vrste dolgo, zaradi skenerjev na letališču slogu in varnost moraš skozi prvo.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Pisa, da Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Modra mošeja (Modra mošeja), Istanbul

Nahaja se v medcelinskih mestu Turčije, Istanbul, Modra mošeja je ponavadi naveden kot The Blue Mosque zaradi svoje edinstvene modre notranjosti. Zgradil otomanski sultan Ahmed I. med 1609 in 1616, Ta impresivna struktura deluje hkrati kot glavna turistična atrakcija in aktivno kraj čaščenja, kar pomeni, mošejo je zaprta za ne-vernikov v petih dnevnih molitev – čas molitve lahko preverite tukaj Preden obiščete.

Obstaja stroga pravila oblačenja, da morajo vsi obiskovalci držati pred vstopom v mošejo. Prvič, čevlje je treba odstraniti in postavi v jasen plastično vrečko, ki jo mošeje brezplačno – potem boste morali možnost, da zapusti svoje čevlje v cubby luknjo ali nositi vrečko z vami. Ko gre za obleko, moški naj se odločijo za ohlapnimi oblačili in zagotovitev njihove noge so zajeti, izogibanje predmetom kot so brezrokavniki in kratke hlače. Ženske naj nosijo tudi ohlapna oblačila, pri tem pa poskrbijo za roke, noge, in lasje so zajeti v vseh točkah. To pomeni, da se pričakuje, ženske nositi rute, ko v notranjosti in, ker je to lahko nov koncept za mnoge nemuslimanskih zahodnih obiskovalcev, priporočamo učenje Kako pravilno nositi to skromno oblačila Eterična Pred potovanjem.

Vstop je prost (čeprav majhno donacijo prispevati k splošni vzdrževanje stavbe se spodbuja po izstopu) in, enkrat notranjosti, fotografiranje z bliskavico je dovoljeno, kar pomeni, da si prost, da se veliko posnetkov z impresivno notranjosti mošeje. seveda, je samoumevno, da, kot je Modra mošeja še vedno aktivna kraj čaščenja, je treba zagotoviti, da ostane tiho in spoštljivo tako stavbe in vseh vernikov v času vašega obiska.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Sagrada Familia Bazilika, Barcelona

La Sagrada Familia Bazilika je postala ikona španski mejnik, kljub dejstvu, stavba je še vedno v gradnji – čeprav delo je začel leta 1882, to je trenutno ne pričakuje, da bo končan do 2026! Kljub temu, To semi-popolna Rimskokatoliška cerkev je že arhitekturno mojstrovino, zaradi česar je neizpodbitno, mora videti atrakcija za obiskovalce z vsega sveta.

Odprto za v cerkev in obiskovalcem, saj v 19. stoletju, Sagrada Familia Bazilika si sprejel 4.5 milijon obiskovalcev na leto in zdaj deluje vozovnici vstopni sistem, kot rezultat – ti so na voljo za nakup na spletu do dva meseca pred datumom vašega obiska. Te karte delajo na določenih časih vstopnih kot sredstvo za zmanjševanje prenapolnjenosti, vendarle, ko si enkrat notri ste prosti preživeti tako dolgo, kot bi radi občudovali impresivno notranjost. Priporočamo, da omogoča najmanj 2 ur pravilno sprejeti v tem arhitekturno čudo. Za obiskovalce je videti, da se udeležijo iz cerkve, masa je potekala 9. vsako nedeljo in 8PM vsako soboto, trajno 1 uro in poteka v več jezikih.

La Sagrada Familia Bazilika uradno izvaja standardne oblačenja za rimsko katoliške cerkve, vendarle, To ni običajno, da se strogo izvrševati, saj je na Modra mošeja ali svetega Petra baziliko. To bitje je dejal, je še vedno naše priporočilo, da sledijo temu oblačenja kadar je to mogoče, kar pomeni, da je treba odstraniti vse pokrivala ob vstopu, nositi primerno ramen oblačila, ki prekrivajo ramena, nazaj, in midriff in obrabo legwear ki pokriva pod stegna.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Evropa je dom mnogih lepih krajev čaščenja, ki resnično zajame neprimerljivo moč arhitekture in verski navdih. Če si želite ogledati te pike iz prve roke, potovanje na celino z vlakom in naročati pri Shrani vlak da ne pusti kamna na kamnu čez številne evropske znamenitosti in zanimivosti.

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “3 Evropskih mora videti obredne” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)