Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/02/2021)

Orodju za načrtovanje Evropa pot je bistvenega pomena pri organizaciji vašega vožnja z vlakom po Evropi. Najprej, obstaja več 10,000 destinacije lahko obiščete v Evropi. Zaradi številnih destinacij, je pomembno, da raziskave, kako na zemljevid vaše potovanje. Verjetno želite imeti svojo edinstveno pot za potovanje po Evropi. In da bi načrt pred časom, boste morda želeli rezervirati vstopnice vnaprej. Najbolj izstopajoč je, da bi morali imeti možnost, da knjiga vlak potovanja, ki vključuje storitev za stranke v svoj jezik in omogočajo prilagodljivost, kot so Shrani Vlaka omogoča.

 

Planner Evropa pot dejavniki pomembno načrtovanje

Vse načrtovanje se začne s tako da imate vse potrebne potovalne dokumente. podobno, Pred načrtuje svojo pot, boste morda želeli razmisliti letenje prvi cilj če živite zunaj Evrope in vlak, ki potujejo če živite znotraj Evrope, saj je to najboljši način za potovanje v Evropi. Nekateri dejavniki, ki se zdi pomembno, da trenutno potniki, ki so; zgodovinski strani, narava, nočno življenje, plaže, hrana, in dejavnosti.

London, da Paris vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

München za Berlin vlakih

Rim Milan vlakih

 

 

Načrtovalec Evropa pot po državah

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Avstrija

Prvič, Rezervacije so potrebne za nočni vlaki in mednarodne vlake, in lahko to storite na Shrani Vlak. Rezervacije so možne tudi za intercity hitri vlaki (Z EuroCity in InterCity). Glavni medkrajevne poti so Dunaj & Linz, Salzburg, Gradec & okrožje Koroška. Načrtovalec Avstrija Evropa pot ponuja zelo dobre mednarodne vlakovne povezave. Poleg tega, pijače in prigrizki so na voljo na večini vlakov in jedilnico možnosti so na voljo na mednarodni vlaki. Lahko bi kolo na avstrijskih vlakov. Imate tudi vstopnice za Avstrijo, ki vam omogoča, da vlak potovanje v Lihtenštajnu.

Gradec za Innsbruck vlakih

Dunaj Gradec vlakih

Dunaj Salzburg vlakih

 

Evropa Route Planner Avstrija

Belgija

Večina vlakov v Belgiji zahtevajo rezervacije, torej ne veliko novega za naše Evrope Poti Načrtovalec tukaj. To je zelo priporočljivo, še posebej, da je za letališki vlaki, mednarodni vlaki, in vlaki za visoke hitrosti boste imeli rezervacije dovolj časa vnaprej. Poleg tega, vlaki v Belgiji imajo 1. in 2. razred sedežev. Nekateri vlaki ponujajo mini bar in tople in hladne prigrizke. Čas na poti v Belgijo, so hitro s potovanja med, velika mesta, ki jemljejo 20 minut do ene ure.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Belgium gardens

Bosna

Podobno Planner Belgija Europe poti, vam ni treba rezervirati za večino vlakov v Bosni. To ni mogoče, da bi zadržke za domači vlaki v Bosni. To vključuje Brzi voz hitre vlake in
potnik lokalna vlaki. V nasprotju z drugimi evropskimi državami, kolesa niso dovoljeni na vlakih v Bosni. Poleg tega, mednarodne povezave iz Bosne skozi Sarajevo postaje.

 

Europe Route Planner Bosnia

Načrtovalec Evropa pot za Bolgarijo

Vi ne potrebujete veliko Planner Evropa poti glede na rezervacije za Barz Vlak lokalni "hitro’ vlaki in tudi Patnicheski lokalni vlaki. Vendar, Rezervacije so potrebne za Expresen vlak hitre vlake in mednarodnih vlakov. Mednarodni vlaki so na voljo v Bolgariji vključujejo Bolgarija Express, V Črno morje vlak, V Bukarešti Istanbul Express, in prav tako tudi nekateri drugi vlaki odhajajo iz Sofije. Glavne poti Bolgarije sprejeti 6-8 ure (prenočitve vlaki so možne) Sofija, seveda, glavna postaja za mednarodne povezave. Kolesa so dovoljene na vlakih pa boste morali dodatno plačati za njih.

 

Bulgaria skyline

 

Načrtovalec Evropa poti s Shrani vlaku

Ker obstaja milijon razlogov, da potujejo po Evropi, smo ugotovili, vam najcenejše vstopnice. Evropa ima najbolj lepe železniške postaje. Čeprav ima tudi najlepšo pokrajino, Z mostovi in plaže. Torej, ko vam je uspelo državo potujete v Planner Europe poti, Vzemi 3 minut, zdaj rezervirati poceni karte za vlak v Evropi na Shranjevanje Train. Plačajte uporabo vseh priljubljenih plačilnih metod.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku