Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 02/09/2022)

Tipičen potovanje potovanje je potovanje v Evropo z vlakom. To je hitro postaja prednostna okolju prijazno potovanje metoda. Potovanja, v bistvu, ne le širi obzorja, ampak širi naš pogled. Pomislite na St. Avguštin je ploden besede, "Svet je knjiga in tisti, ki ne potujejo, prebrati samo eno stran ".

V tem tech-zdrava pamet, povezava digitalne dobe je hitra in drzna. z vse njegove prednosti, smo izgubili povezavo z najbolj pomemben del potovanja in življenja, sedanji trenutek. Vlak je bil ob prek Evrope INSPIRE, so udobne, in romantična.

Za tiste med nami, ki ne živijo v državi, kjer je potovanje vlak vidno, je lahko skrivnostna pustolovščina. Drug velik perk potovanja z vlakom v Evropi je, da, za razliko od letališča, Evropske železniške postaje se nahaja prav v središču mesta. To zmanjša nepotrebne stroške naših fino uglašen potovalnih proračunov.

Z izbiro vlakom po Evropi, smo Izbira prevoznih sredstev, ki nam bodo sodelujejo, ampak nam omogočajo, da vidite veliko več, kot smo običajno ne bi le. Eden od takih poti odpira dvanajst glavnih evropskih vrhuncev in poteka v približno 3 tedna. Preberite o izvedeti, kako potovati evropskega Poudarki z vlakom In 3 tednov.

 

Evropski Poudarki z vlakom dan 1: Dunaj, Avstrija

Vlak skozi evropsko potovanje se začne na Dunaju, glavno mesto Avstrije. Dva slavna dni avanturo čakajo. Baročne streetscapes in cesarske palače, ki tone za predstavitev umetniških, arhitekturna, kulturni, in glasbene mojstrovine. To je poleg svoje zavida kava-house kulture in živahnih oblikovanja prizorov.

MUMOK je treba-storiti, ko na Dunaju. Znano je za svoje avantgarde in včasih šokantno umetniške stvaritve, ki vključujejo dela Pabla Picassa in Andyja Warhola. Zbirka je v celoti sestavljen iz skoraj 10,000 umetniških užitkov.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Gradec na Dunaj vlakih

Praga na Dunaju vlakih

Vienna is a stop on your European Highlights By Train

 

dan 2: Salzburg, Avstrija

Vaš vlakom po Evropi se nadaljuje, porabi na dan v Salzburgu mestu Avstrije. To je na meji med Nemčijo in ima spektakularne poglede vzhodnega Alp. Salzburg slovi po zgodovinskem mestu, v katerem je nekoč živel največji skladatelj na svetu, Mozart.

Hribi so živi v Salzburg. potem ko je bil uporabljen kot lokacije snemanja za zelo cenjenemu, “Zvok glasbe” in opazen je občutek za umetniško ustvarjanje. Prav tako izžareva tiho vedrino.

München Salzburg vlakih

Dunaj Salzburg vlakih

Graz Salzburg vlakih

Linz do Salzburg vlakih

Salzburg, Austria

 

evropski dosežki Dnevi 3: München, Nemčija

na vlak po Evropi v naslednjih dveh ustavi sta München in Stuttgart v Nemčiji. To bi bilo najbolje, da preživijo dan v vsakem od teh znanih destinacij.

München in njegova bavarska dediščina sta pivo in pivovarska tradicija sestavni del njihove kulture, za skoraj sedem stoletij. Oktoberfest je v Münchnu na vrhu seznama. To se praznuje na milijone ljudi, ki obiskom po vsem svetu, k udeležbi na svečanosti.

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

Visit Munich on your European Highlights By Train

 

dan 4: Stuttgart, Nemčija

Stuttgart je eleganten občutek, kjer hitro avtomobili in fancy restavracije ustvarjajo ambient sodobnega življenja, vendar pa je bolj Stuttgart kot le moderna. Stuttgart je vino gostilne in prsih matica senci pivnice, ki kažejo iz-back, udarec noge na glavo.

Nürnberg do Stuttgart vlakih

München do Stuttgart vlakih

Frankfurt Stuttgart

Heidelberg, da Stuttgart vlakih

 

 

evropski dosežki Dnevi 5: Strasbourg, Francija

Skokov nazaj na vlaku, to je off v Francijo! Preživite dan v Strasbourgu.

Strasbourg uravnava med srednjeveško preteklost in postopno prihodnosti. Njena gotska katedrala je arhitekturni čudež in pohajkovanje po vijugastih uličicah starega mesta in uživanje v gostilni je zelo priporočljivo.

Paris na Strasbourg vlakih

Luksemburg za Strasbourg vlakih

Nancy na Strasbourg vlakih

Dijon na Strasbourg vlakih

Strasbourg is on the European Highlights By Train

 

Dnevi 6 – 8: Pariz, Francija

Paris potrebuje malo uvod s svojo ikona arhitekture, vključno z Eifflovega stolpa, Arc de Triomphe, in Katedrala Notre Dame. Beseda pariški je sinonim za stil in za dober razlog. Pričakovati svetovnega razreda kuhinja, nakupovanje, in galerije, ki se nikoli ne konča vir navdiha in blaženosti. Najboljši vlak izlet v Evropi vedno vključuje to ugledno mesto.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

Eiffel Tower Paris, France

 

evropski dosežki Dnevi 9 & 10: Bruselj, Belgija

Ko je Paris wooed z romantiko, preživeli naslednja dva dni v Bruslju, pred naslednjo etapo železniške. Dva dni v Bruslju bo sestavljen iz deco fasad umetnosti in obisk Grand Palace kvadrat. To se nahaja v središču mesta, kje za 17th mimo stoletje zaživi.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

Colorful Brussels, Belgium

 

Dnevi 11 – 13: Amsterdam, Nizozemska

Amsterdam je, če se za križarjenje ob zgodovinskih kanalov, ki je običajno, in sprehod skozi muzeje in -Letnik napolnjena trgovinah. Pitje, jedilnico, in oblikovalski prizori očarajo in zabavajo. Amsterdam je mesto presenečenja in je dom muzeja Van Gogh, kot tudi številne druge zaklade na zaslonu.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

Amsterdam, The Netherlands

 

evropski dosežki Dnevi 14 – 17: Bremen & Berlin, Nemčija

Vodja nazaj v Nemčijo in preživeti pet dni na vlaku po Evropi v Bremen, Berlin, in Dresden. En dan za Bremen (na spodnji sliki), obisk njegove številne muzeje in galerije kot Overseas muzeja Bremen. To je pristaniško mesto, Bremerhaven je, če uživati ​​sveže morske sadeže in spoznali osupljivo zgodovino pristanišče.

Berlin bo treba tri dni potopitvi. Berlin slovi kot “mesto, ki nikoli ne spi”. Izkoristite svoje razgibanosti! Noči so za veseljačenje in dnevi so za kulturno udejstvovanje.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Bremen and Berlin, Germany

 

dan 18: Dresden, Nemčija

Dresden potrebuje le en dan, čudite kot svojo Grand Dome in njegovih Versailles-zgleduje Zwinger palači muzejev. Mesto je bilo ustanovljeno leta 1743 in so ga obnovili po drugi svetovni vojni 2. To je vzdevek "Firence na Labi’ zaradi svoje idilični lokaciji.

Berlin za Dresden vlakih

Hannover za Dresden vlakih

Potsdam, da Dresden vlakih

Nürnberg, da Dresden vlakih

Dresden, Germany stop along European Highlights By Train

 

evropski dosežki Dnevi 19 – 21: Praga, Češka

Izlet vlak v Evropi se konča v Pragi, Po viharju čudnega. Praga je mesto fiale in je pogosto v primerjavi z lepoto Pariza. To je tudi opisal, kot da doma najboljši evropski piva. Uživajte spektakel a 14th kamniti most stoletja, grad na hribu, in lena reka. To je odličen način za konec potovanje z vlakom po Evropi.

Nürnberg, da Praga vlakih

München na praških vlakih

Berlin, da Praga vlakih

Dunaj, da Praga vlakih

Prague, Czech Republic

 

Najboljši vlak izlet v Evropi bodo poskrbeli, da so udobne in spočiti. Cenim pokrajino vzdolž poti, varnost potovanja z vlakom, in stiskanje v čim več znamenitosti. Ni boljšega načina za potovanja. Knjiga z Shrani vlak danes!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Evropski Poudarki z vlakom In 3 tednov” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-highlights-by-train/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)