Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 05/03/2021)

Znani gledališča v Evropi so vtkana v tkanino evropske kulture. Znani gledališča v Evropi, vam obljubim izredne predstave. To bo pustil meša, preselil, in urok! Narava uprizoritvenih umetnosti je minljivo in ustvarjalnost uspeva spektakularno. Te utripa v jasnosti živi samo v našem spominu. Znani gledališča v Evropi ustvariti občutek ekskluzivnosti in redkosti. To je kratek trenutek v času delitve, in boste želeli Uživati ​​v luči njenega sijaj.

To so nekateri od naših najboljših izbirčen od najbolj znanih gledališč v Evropi, preprosto must-vidi za ljubimca kulture:

 

1. La Scala, Italija

Zdi se logično, da bi začeli v Italiji, : kot dominantna vpliv na znanih gledališč v Evropi. V Teatro alla Scalla je svetovno znani domači italijanske opere.

Večina velikih pevcev iz preteklosti, v zadnjih dvesto letih, so tukaj opravili. Veliko znanih oper so imeli svojo prvo proizvodnjo tukaj tako kot Othello, Nabucco Verdija, in Madame Butterfly Giacoma Puccinija.

To gledališče je velika in lepa. To je muzej, kjer se lahko seznanijo z vsebino zasebnih področja, ki jih običajno ni odprta za javnost. Ogromna dvorana je izdelana iz lesa in je zajeta v dekadentni rdeči žamet. To je osvetljena z boemski kristalni lestenec.

Genova, da Milan vlakih

Rim Milan vlakih

Bologna, da Milan vlakih

Firence za Milan vlakih

La Scala Italije je na seznamu Famous gledališč v Evropi

 

2. Globe gledališče, London

Globe gledališče je znan kot Shakespeare Globe. Nenasiten ljubitelji The Bard morate obiskati to znano gledališče v Evropi. William Shakespeare Dela kažejo globoko razumevanje človeške narave. Njegovo delo pritegne občinstvo. Njegovo obvladovanje angleškem jeziku je dosegla svoje pesmi in igre brezčasnih kosov genija.

Če ste ljubitelj Shakespeara, To je vsekakor mesto za obisk! Gospod komorniki Men jo požgali 1613. Sodobna obnova, ki danes stoji na svojem mestu, je na kratki razdalji od prvotne lokacije.

Pridi, da te tri-zgodba, open-air amfiteater, da uživajo igra. Sodelujejo v delavnicah. Sit-in na predavanjih in postopno branja. Na voljo je tudi obiskoval-gledališki program, skozi vse leto, in da je treba na seznamu znanih gledališč v Evropi.

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

 

3. Paradis Latin, Pariz

Paradis Latin je sodobnik prihajajoči kabaret to je naslednik prvotnega Latinskega gledališča. Latinski gledališče je bilo prvotno naročena nihče drug kot Napoleona Bonaparta v 1800.

Veliko strukture pogorela v tem času. To vključuje tole. Znani po svoji glitz in voh, tako da, če ste iskali za teatralnost, jo našli na Bonafide pariški cabaret oddaji. V povezavi z izjemnimi kabaretne predstave, si lahko ogledate tudi izjemne akrobatske in trapeze aktov.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

Paradis Latin gledališče, Pariz

 

4. Volkstheater, Dunaj

Volkstheater na Dunaju je lep pogled da Gle. Najprej je začela leta 1889. Je ena največjih te vrste na svetu v nemško govorečih državah in si jo je treba ogledati.

Zgrajena kot bolj dostopen protiutež Burgtheater, je bil izbran kraj v času za visoko družbo, vendar uprizoritvenih umetnosti, je za vsakogar, da uživajo. Na začetku tega veličastnega gledališča, poudarek je bil na avstrijskih avtorjev. danes, ste lahko priča obsežen repertoar, ki je prejela mednarodno slavo.

Rote Bar je v zgornjem nadstropju gledališča. To je nedvomno bolj formalno mesto. To je tukaj, da lahko poslušate ambienta, uživajo klubske dogodke, kot tudi branje in sodobne razstave.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Gradec na Dunaj vlakih

Praga na Dunaju vlakih

Volkstheater na Dunaju je na seznamu Famous gledališč v Evropi

 

5. Narodno gledališče, Praga

Zato ni presenetljivo, da je Narodno gledališče v Pragi vzdevek, Zlati Kapela. To ponosno stoji v vsej svoji neorenesančno slavo. Počutili se boste, kot da so del plemstva sebi, ko obiščete to znano gledališče v Evropi.

Narodno gledališče je bogato zgodovino vendar Prvotna stavba je pogorela v 1881. Celoten narod zbrali skupaj v podporo uprizoritvenih umetnosti. So prispevali k njej pa obnovili in ga ob točno tako, kot je nekoč bil.

Nürnberg, da Praga vlakih

München na praških vlakih

Berlin, da Praga vlakih

Dunaj, da Praga vlakih

Nacionalno gledališče v Pragi

 

danes, pridi in poglej spektakularen različne baletov, igra, in opere, ki navdihujejo in navdušili, in seveda, ujeti vožnjo z Shrani vlaku priti tja!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “5 Znane gledališč v Evropi” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-theatres-europe%2F%3Flang%3Dsl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)