Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 11/04/2021)

Pravilno je prepričanje, da je potovanje ena stvar, ki jo kupiš, da bi bila bogata ali se počutila! In ni vedno nujno, da se morate od svojega težko prisluženega denarja ločiti, da boste lahko uživali v bogastvu. Medtem ko se nameravate odpraviti na tropske otoke, poljubljene s soncem, oz zasneženih smučišč, ali drugače bujne zelene divjine, nenehno sprejemate številne resolucije. Uresničite svoje sanje tako da istega ne naredite preveč zapletenega. Sedite s svojo skupino in načrtujte v okviru svojega proračuna. Naj bo celotno potovanje pametno. Skupinska potovanja so odlično sredstvo za dobro tovarištvo. A ne vsi gladko plujejo, če ni načrtovano dovršeno. Spremljanje stroškov potovanja bi bilo lahko neracionalno, vendar je v njem preveč skritih pomanjkljivosti. Izognite se vsem negativnim lastnostim, povezanim s skupinskimi potovanji, in načrtujte logično. Spodaj si preberite šest nasvetov za brez težav, ki vam pomagajo pri načrtovanju skupinskega potovanja s proračunom.

 

1. Odločite se za potovalni proračun

Da! Prav imaš! Najprej se odločite za destinacijo, če želite pridobiti znanje o skupnih stroških. Toda včasih se zdi težavno, saj sta oba povezana. In tudi to je zelo zapletena afera. Čeprav načrtujete svoje naslednje potovanje s skupino prijateljev, vsi si tega ne morejo privoščiti enako. Tako, dobili skupaj z omejenim proračunom, odločil soglasno. Celotno načrtovanje bo postalo nemoteno, saj večini v skupini ne bo treba pritisniti, da bi porabili precejšen znesek. tudi, odločitev glede izbire cilja postane lažja, zlasti ob upoštevanju fiksnega proračuna. Skladno s tem, vi, skupaj z ostalimi člani skupine, lahko pokličete dodatne stroške, kot so leti, najemnine, hrana, izleti, in veliko več. Potrebno je popolno sodelovanje, medtem ko načrtujete skupinsko potovanje, ohraniti povezanost.

Luksemburg za Bruselj Vlak vozovnice

Antwerpen za Bruselj Vlak vozovnice

Železniške vozovnice Amsterdam - Bruselj

Karte za Pariz do Bruselj Vlak

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Celoten strošek je razdeljen figurativno

Poskusite ugotoviti, kako razdeliti stroške. Odločite se za sredstva in načine razdelitve skupnih stroškov med ostale člane skupine. na primer, boste izključno odgovorni za celotno rezervacijo hotelske sobe, ali bi morali deliti isto na pol? ali, vas zanima prevzem odgovornosti, kot so najem taksijev in vsakodnevni izleti? Na številnih skupinskih izletih, prevzem določenega dela dolžnosti je na splošno pohvalni. Zmanjšuje zaplete in izravnava celotne stroške, povezane s potovanjem.

Če ste kmalu načrtovali potovanje z velikim proračunom, poskusite nastaviti posamezni račun. Vnaprej morate storiti enako. Vsi, ki sodelujejo v skupinskem potovanju, lahko položijo določen znesek, mesečno, da prihranite težave v zadnjem trenutku. Pametnejše dejanje je pridobivanje dobrih hotelov, letalski leti, in odlična kuhinja.

Vlak v München za Zürich

Karte za Berlin za Zürich Vlak

Železniške karte Basel za Zürich

Dunaj - Zurich Vlakne vozovnice

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Verjemite v ekonomične lete in žepne, a vendarle glamurozne destinacije

Medtem ko ste v načrtu za skupinsko potovanje, bodite malo proaktivni s svojim denarjem. Osredotočite se na komercialne prevoznike. Obstaja veliko stroškovno učinkovitih letalskih prevoznikov, gostovanje peščice potovalnih paketov. Načrtujte svoj korak po pogovoru o skritih odtenkih s prijatelji. na primer, lahko si začrtate svoj načrt potovanja v Rim, Atene, in Istanbul prek Malte. Drugače, začetek skupinskega potovanja iz Berlin do Praga, Budimpešta in Riga sta odlična izbira! Kaj pa potovanje ali enotedenski tabor v divjini s svojimi kolegi iz skupine? Večino časa, vreme deluje kot ovira. Ne glede na hudournik, žgoče sonce, ali vetrovne pihe, potovanje v avtomobilu s pomočjo a strešna nosilna streha, je blagoslov! Skrbi za popolno pokritost in senčenje zložene prtljage, hkrati pa celotno potovalne izkušnje sproščeno.

Železniške vozovnice Amsterdam do Londona

Vozovnice Pariz - London

Karte za Berlin do London Vlak

Vozovnice Bruselj do London

 

4. Med naročanjem hrane delujte pametno

Skupinsko potovanje je na splošno uspešno, če ni spora ali prepirov, povezanih s hrano, predvsem. Da! Večina skupinskih potovanj rodi zaničevanje, ko se pojavi vprašanje glede preferenc glede hrane vsakega člana. V takih situacijah, pozitivno razmišljanje in zdrava prehrana naj bosta vaš moto. Razdeljevanje v restavracijskem čeku zagotavlja težave in zmedo med soigralci. na primer, v skupini desetih, ena oseba plača celoten račun a steklenica vina, kasneje pa drugi v skupini plačujejo v intervalu, bo prišlo do velike zmede. Torej, verjemite v delitev čeka vedno. Drugače, lahko to storite prek 'prijateljev parov'. Povežite svoj delež z nekim drugim posameznikom v skupini in nadaljujte s plačilom računa.

Vlak iz Milana za Rim Vlak

Vlakovne karte Firenca za Rim

Pisa - Rim Vlak vozovnice

Neapelj - Rim Vlak vozovnice

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Bodite temeljito izračunani s stroški

Želite biti tehnološko dober, in izstopajo kot pameten posameznik med skupino? Poiščite pomoč različnih spletnih aplikacij, ki poskrbijo za vse vaše potrebe, povezane s stroški. Prisegajte na aplikacije, kot so Razdeljeno oz Google dokument, saj oba dovoljujeta dostop do vseh prisotnih v skupini, ogled in urejanje, kot na njihovo zahtevo. Vendar bodite pozorni na njihove pozitivne in negativne vidike.

V teh aplikacijah ustvarite skupino, kjer se člani skupine lahko hitro prijavijo in lahko celotne stroške razdelijo v odstotke. Opozorila pošiljajo prijazne opomine različnim ljudem, ki jih skrbi obračun računa. Medtem ko načrtujete stroške skupinskega potovanja, izogibajte se sklenitvi dogovora ali ustni poravnavi plačil. Ne pozabite na to, da boste doživeli mir potovanje naprej.

Železniške vozovnice Amsterdam - Pariz

Vozovnice London - Pariz

Karte za Rotterdam Vlak

Vozovnice Bruselj za Pariz

 

 

6. Poravnajte vse dajatve (Če kateri)

Ko enkrat uživate v skupinskem izletu in srečno pristanete domov, čas je, da poravnate svoje stare račune (če kateri)! Bolje je poravnati morebitne stare dolgove, v časovnem okviru, za katerega ste se dogovorili. V nasprotnem primeru, stoji kot prtljaga! Mnogi raje plačujejo preko različne spletne aplikacije, kot se sliši pametno. In nekateri pametnejši ljudje radi plačujejo osebno, v gotovini. Poskrbite, da boste plačali v enem tednu ali več. Drugače, izgubili boste povabilo za naslednje skupinsko potovanje.

Glej tudi: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Karte za Bruselj do Amsterdam

Karte za London do Amsterdam

Karte za Berlin do Amsterdam

Karte za Pariz do Amsterdam

Settle All Dues (If Any)

 

Zaključek

Ni nobenega, a med mnogimi zmotno prepričanje, da potovanje po vsem svetu nikoli ni mogoče brez neomejenega kreditnega kartice ali denarnega toka. Ali če kdo sponzorira celotno potovanje! Bolje pa je, da ne verjamete v isto. Zagotovo ni nobeno potovanje brez stroškov. Zgoraj omenjene smernice vam bodo zagotovo združile številne prihodnje potovanje. Bodite jasni glede svojih odločitev, in sodelujete z drugimi sopotniki, potem skupinsko potovanje ne bo nič manj kot sanjsko!

 

Potujte po celini z vlakom in naročati pri Shrani vlak!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “6 Zmogljivi nasveti za načrtovanje skupinskega potovanja na proračun” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)