Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 12/11/2021)

Priti pripravljen se odpihnilo z Italijo z vlakom, ki ga v tem trenutku, ko stopite stopala na svojo veliko zemlje. Dežela zgodovine, Veličastna arhitektura, izjemna kultura, in tako elegantno, sofisticiran, in vzgojeni ljudje bodo nekaj, česar se boste spominjali do zadnjega dne! Želeli vedeti skrivnost? Italija z vlakom je še bolj spektakularno, kot si lahko predstavljate!

zdaj, saj boste dežela Romea in Julije z vlakom, Tukaj je nekaj koristnih nasvetov, boste verjetno želeli slediti (še posebej, če ste nikoli ni bil v Italiji in ne govorijo jezika tekoče):

 

Iskanje Vaša pot okoli Italija z vlakom listi

Za vsak potovanje po Italiji z vlakom, in želijo, da bi dobili svoje dejstva skupaj, izbirajo med:

 • Trenitalia, nacionalni železniški prevoz z vsemi nacionalnimi poteh; je redni hitri vlak.
 • Italo vlak, za visoke hitrosti vlakov / poti.

Najboljša možnost je, da preverite Italija z vlakom, in do biti na varni strani: primerjajo cene, datumi, in časi ter poiščite možnost, ki najbolj ustreza vašemu proračunu in vašemu potovalnemu zemljevidu. Oglejte si, tako za primerjavo urnikov. Ti bodo verjetno zamenjali s terminologijo, tako da tukaj so skrajšane oblike boste našli na Spletna stran Trenitalia:

 • Rim Termini (centralna postaja) –> TE ROME
 • Neapelj Central (centralna postaja) –> NA C.le
 • Firence Santa Maria Novella (centralna postaja) –> Fl.SMN
 • Benetke Santa Lucia železniška postaja
 • Benetke Sveta Lucija (na otoku) –> IN. S.L.
 • Benetke Mestre (na kopnem) –> MASTER
 • Milan Central (centralna postaja) –> MI C.le
 • Piazza Principe (centralna postaja) –> GE P.P.
 • Genova Stazione Brignole -> GE BRIG
 • La Spezia Centrale (centralna postaja) –> SPICE
 • Pisa Central (centralna postaja) –> PISA C.

Tam se bo čas, ko bo Italija z vlakom, boste videli ime ene železniške postaje na vrhu označeno črno, sledijo nekateri drugi v rdeče; To pomeni, da je nekaj železniške postaje v mestu, kamor potujete, z vlakom, do katerega vas pelje ves vlak se ustavi.

Firence Pisa vlakih

Florence v Rim vlakih

Milan do Florence vlakih

Benetke Milano vlakih

Italija z vlakom igrače

Če bi si rezervirajte svoj Italijo z vlakom vstopnice na spletu ali kupili na postaji?

Odlična novica o rezervaciji vozovnice v Italijo z vlakom je, da spletni sistem rezervacij deluje brezhibno in je zelo zanesljiv. postaje povsod lahko gneča - in kdo potrebuje ta vrsta stresa, prav? Ti so imeli možnost, da bodisi knjigo ali neposredno plačilo za svoje vozovnica za vlak na spletu. Vendar, če ste vse o spontanosti - počakati, dokler ne prideš na postajo in kupite vozovnico potem.

Köln za Dortmund vlakih

München za Dortmund vlakih

Hannover za Dortmund vlakih

Frankfurt na Dortmund vlakih

 

 

Kako priti v Italijo z vlakom Ko imaš vstopnice?

Ko prideš v Italiji železniške postaje, vaš naslednji iztočnico je velika viseča svet. Tu boste dobili vse posodobljene informacije potrebujete. Če ne vidite ploščo, poglej za množico ljudi, ki stojijo pod nekaj velikega - in voila! V primeru, da ga ne opazujejo svoj vlak na seznamu takoj, ne zažene paniko. Prepričajte se, da ste iskali na "Partenze" (odhodi) namesto "Arrivi" (prihodi) da bi se izognili zamenjavi. Najmanj zmedo možnost od vseh je, da gredo s številko vlaka in odhoda času. Ko ste našli svoj vlak, poglej za "BIN,"Za" binarno " (platforma). Ko ste dobili, da je urejeno, imaš prav, da gredo!

 

Tam je bila šala sem slišal enkrat: Kadarkoli se počutite grda ali osamljeni, iti v Italijo z vlakom. Ne glede na to, kako nespodobno izgledaš, lokalni ljudje bodo kričati "Bella!" za tabo. čudovit, prav? Ne čakaj več, Rezervirajte si vstopnico na saveatrain.com in začeti pakiranje za Italijo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)