Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 26/03/2020)

Benetke so eno izmed najbolj navdihujočih in čarobnih mest v Italiji in je lahko dostopna z vlakom. Z obiskom Benetk v času velike noči počitnice, lahko uživajo prijetno spomladansko vreme. To vam omogoča, da preživijo cel dan na prostem. Potovanje v zgodovinskem središču na vodi, bo v čudovito pokrajino ali osnovnega vzorca okusna hrana Benetke za popolno velikonočni počitek. Tukaj je, kako priti do Benetk z vlakom za veliko noč.

 

Benetke z vlakom za veliko noč je mogoč iz kateregakoli italijanskega mesta

Benetke je obdan z vodo vendar pa je dobro povezan s kopnim in drugod po svetu zaradi svoje učinkovite železnice. V preteklih letih Benetke v času velikonočnih praznikov je postala bolj in bolj priljubljena, in letalske družbe pogosto zvišali svoje cene zaradi tega povpraševanja. Vendar, vlaki redno vozijo v Benetke, tako se lahko popotniki z nizkocenovnim poletom odpravijo v Milano ali Treviso in od tam, Pojdi z vlakom v Benetke.

Milan Benetke vlakih

Firence na Benetke vlakih

Bologna, da Benetke vlakih

Treviso Benetke vlakih

 

kako priti do Benetk z vlakom za veliko noč

Venezia Santa Lucia železniška postaja

To je zelo enostavno priti do Benetke Med odmorom velikonočno z vlakom. Glavni železniška postaja, Venezia Santa Lucia omogoča dostop do vsaki točki, od centra mesta peš ali s waterbus. Ta osrednja železniška postaja povezuje mesto s številnimi državami in drugih italijanskih mestih.

Neapelj Benetke vlakih

Rimini na Benetke vlakih

Salerno na Benetke vlakih

Rim Benetke vlakih

 

Benetke-Mestre

Druga dobra možnost je priti z vlakom do postaje Venezia-Mestre. To je prva železniška postaja, ki jo vidite pred vami skozi mostu ki se razteza lepo laguno. Postaja Venezia-Mestre je dostopna iz vseh najbližjih mest z vlakom.

Vicenza na Benetke vlakih

Ferrara na Benetke vlakih

Modena na Benetke vlakih

Bergamo Benetke vlakih

 

 

Knjiga zgodaj – Benetke z vlakom za veliko noč

Dogodki in praznovanja potekajo med velikonočnimi prazniki v Benetkah. Pomembno je, da načrtovati in rezervirajte svoj vlak vnaprej.

Genova, da Benetke vlakih

Siena v Benetke vlakih

Pisa za Benetke vlakih

Arezzo za Benetke vlakih

 

 

Oglejte si naše aktualne ponudbe na našem Facebook in Twitter računov in začnete s pripravami za vaše velikonočne počitnice v Benetkah.

 

Bili ste praznovali veliko noč v Benetkah pred? Sporočite nam svoje izkušnje tako, da nam tvitate na @SaveATtrain! in Obiščite nas na spletu da si ogledate vse naše ekskluzivne cene in začnete načrtovati svojo naslednjo avanturo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)