Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 24/02/2020)

Ko gre za celino kot kulturno raznolika kot Evropa, si lahko stavil gastronomske tradicije so prav tako raznolika! Če ste pripravljeni na izziv svoje sposobnosti, da dol vse vrste zanimivo (smo z uporabo tega pridevnika evfemistično tukaj) fare, potem si oglejte naš seznam najbolj zanimivih lokalne hrane, da bi poskušali v Evropi in kje najti – in morda kopati v, če ste občutek radovedni in pogumni.

 

Najbolj zanimivo lokalno hrano, da bi poskušali v Evropi: Schwarzenauer

KJE: Nemčija

Schwarzsauer je na seznamu najbolj zanimivih lokalne hrane, da poskusite v Evropi

 

Koncept hrane iz krvi nas takoj pomislimo škotskega tradicionalnega obrokom Haggis. A začinjeni puding containing sheep’s pluck (srce, jetra, in pljuča); mleto with onion, ovsena kaša, Salo, začimbe, and salt, mixed with stock, and cooked while traditionally encased in the animal’s stomach. tako, koncept krvi juha ni mogoče povezati z Nemčija, vendar Schwarzsauer, z pikantni okus, je.

Izdelano z veliko svinjske krvi (ali krvavice), gosi drobovine, in kis, kakor tudi cimet, klinčki, poper, in druge začimbe, to posebnost iz severne Nemčije je stvari za veganske nočne more.

Dobra novica je, da bo eden krepko skledo Schwarzsauer poskrbeli za vaše beljakovinskih potreb za preostanek dneva. Slaba novica je, da je močan okus (in aroma) ni nekaj, ki apelira na vse.

To je jed boste našli na lokalnih živilskih trgih ali tradicionalno restavracije. Tukaj je ena kavarna smo ugotovili, da služi, Cafe Črna Sauer tako da preverim!

Berlin Hamburg vlakih

Frankfurt na berlinskih vlakih

Berlin za Munchen vlakih

 

Najbolj zanimivo lokalno hrano, da bi poskušali v Evropi: Filmjolk

KJE: Švedska

Filmjolk hrane na Švedskem

 

Filmjolk znan tudi kot fil, je tradicionalni fermentirani mlečni izdelek iz Švedske, in skupno mlečnih izdelkov v nordijskih državah. Izdelan je s fermentacijo kravje mleko z različnimi bakterijami iz vrste Lactococcus lactis in Leuconostoc mesenteroides. Bakterije prebavi laktoze, sladkor naravno nahajajo v mleku, v mlečno kislino, kar pomeni, da lahko ljudje, ki ne prenašajo laktoze je boljši od drugih mlečnih izdelkov tolerirati. Kislina daje filmjolk kisel okus in povzroča proteinov v mleku, predvsem kazein, koagulira, Tako zgosti končnega izdelka. Bakterije proizvajajo tudi omejeno količino diacetila, spojina z masleno okusom, ki daje filmjolk svoj značilen okus.

Nismo povsem prodajajo na tem, ampak si prosil za najbolj zanimivo lokalno hrano, da poskusite v Evropi, ni okusna 😆

 

Najbolj zanimivo lokalno hrano, da bi poskušali v Evropi: pastir Hove

Ko pomislite na skandinavsko Božič, scrumptious cimet piškotke in gravdlax bi na misel. Kaj vam morda ne misliti je smalahove. (Pripravite se) Zažgali in kuhano Motovilec glavo, da je častno mesto na mizi božični. V spremstvu krompirja, maščobe in pire švedske. Kdor je srečo, da poskusite to jed, je užitek chowing navzdol na fattiest bitov prvih - oči, ušesa, in jezik, če je vključen - pred zajemanje preostanek glave ven z žlico. To je - Merry Christmas!

 

Najbolj zanimivo lokalno hrano, da bi poskušali v Evropi: Sled

KJE: Danska

Sled je ena izmed najbolj zanimivih lokalne hrane, da poskusite v Evropi

 

Naj na koncu to off na okusnejša note, ali bova? Večina ljudi ve o danskih piškotki maslo (smakager), in sladkega (licorice), kaj pa ostale jedi in dobrote?

Sled je zelo priljubljen, je Danska! To se prodaja dimljena, strojeno, marinirana, ali Sol Over Gudhjem. It is a favorite especially on the Danish island of Bornholm. ‘Sol over Gudhjem’. Preveden kot "sonce nad Gudhjem" – mesto na Bornholm. Je maslom kos rženega kruha. Prelito z sled, rdeča čebula, and egg yolk. Other fish such as salmon, morske plošče, in trske jemo s prelivi, kot peteršilja omako in krompirjem.

Hamburg na kopenhagenskih vlakih

Hannover za kopenhagenskih vlakih

Berlin za kopenhagenskih vlakih

 

Je vaša usta zalivanje za najbolj zanimivo lokalno hrano, da poskusite v Evropi? Rezervirajte svojo naslednjo avanturo s pomočjo Shrani vlaku !

 

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vašo spletno stran, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finteresting-local-food-europe%2F%3Flang%3Dsl- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)