Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 31/07/2020)

Francija je dom za tisoče zanimivosti. Od legendarnega Eifflov stolp v Parizu, na prodnatih plažah Nici, država neskončnih stvari za početi. Toda kaj, če ste na obisku na layover, ali ste že odjavil iz vašega hotela in vaš vlak ne pusti več ur? Namesto vleko vaše prtljage po različnih mestih, znajdete levi lokacijo prtljago okoli Francije, da zapustijo svojo prtljago in uživajte your dnevno obremenitev brez.

Kot smo že dejali, država je napolnjena z lokacijami, da zapustijo svojo prtljago, čeprav ugotoviti, katera je najboljša za vas, je odvisno od vašega položaja.

 

Lokacije levo prtljage na letališčih

Če ste na obisku mesto na layover, imaš veliko možnosti za shranjevanje svoje torbe. Paris ima dva glavna letališča, Charles De Gaulle (CDG) in Paris Orly (ORY), in tako ponujajo prtljago v terminalu. Večina glavne letalske družbe letijo v Charles De Gaulle, zlasti za čezatlantske lete, medtem ko nizkocenovnih letalskih ponavadi letijo v pariški Orly. Ne glede na vašo letališča, lahko poberem svoje torbe po vaši let in jih odložite varno pred naslovom v mesto.

Na letališču Charles de Gaulle, lahko najdete omarice v bližini železniške postaje, zaradi česar je še posebej. Shranjevanje je na voljo 06:00 do 21:30, zato se prepričajte, da pridejo nazaj pred lokacije zapre.

Paris Orly je podobna situacija, z leve možnosti za prtljago na voljo v bližini železniška postaja. Cene so odvisne od več dejavnikov, vključno kosov levo in velikosti, čeprav je smiselno splošno. Ure so enaki kot CDG, od 06:00 do 21:30, tako da, če ste želeli, da zapustijo svojo prtljago čez noč zagotoviti pridete pravočasno.

Druga letališča v Franciji deluje na enak način, z možnostmi za prtljago na voljo na večini letališč, Z Nica, Lyon, in Marseille. Preverite lokalno letališče za možnosti skladiščenja in cene.

Marseille Lyon vlakih

Pariz Lyon z vlakom

Lyon do Paris vlakih

Lyon na Avignon vlakih

left luggage locations in France at airports

 

Lokacije levo prtljage na železniških postajah

Postaje v Pariz

Če se namesto v tranzitu skozi železniško postajo, ste se predstavili s številnimi možnostmi. v Parizu, Severna postaja, Gare de l'Est, Lyonska postaja, gare Montparnasse, in Gare de Marne la Vallee Chessy vse ponudba leve opcije prtljage, z različnih konkurenčnih podjetij, da ponudijo svoje storitve.

Cene za te storitve se razlikujejo, provizija pavšalno za prvo 24 ure, in čas za shranjevanje največ 72 ure. Cene so naslednje: mala omarica 5,50 €; srednja omarica 7,50 €; velika omara 9,50 €. Vsaka dodatna 24 urno obdobje je 5 €.

Ure in lokacije razlikujejo tudi glede na postaji:

  • Za prihode iz vzhoda: Gare de l'Est raven -1 Dvorana Central nasproti sanitarij od 06:00 do 23:45 vsak dan
  • Za prihode iz juga: Lyonska postaja hodnik 3, izhod za rue de Bercy 06:15 do 22:00 vsak dan
  • Nahaja se na levem bregu: gare Montparnasse stopnja ena 07:00 do 23:00 vsak dan
  • Največji v Parizu: Severna postaja raven -1, poleg najem vozil, na taksi izhodu iz 06:15 do 23:15 vsak dan
  • Tisti naslov v Disneyland: Postaja Marne la Vallee Šahovski: raven 1 – 07:00 do 23:00 vsak dan

 

 

Postaje V Franciji

Skozi drugod po državi, številne železniške postaje ponujajo levi prtljago in priročen način za shranjevanje svoje blago. To je še posebej dobro za potnike na Eurail izlet, ki se odločijo za prenočitev na železniških vožnjah ne hoteli. Preverite lokalne oglasi za železniške postaje, da ugotovite, kaj možnosti za prtljago, ki jih ponujajo. Kot država je odlična izbira za potovanje po železnici, z več sto poti, ki povezujejo vse večjih mest in mest, lahko najdete lokacije za oddajo prtljage po vsej Franciji.

Cene so običajno razumno in ure za prtljago lahko razlikujejo od 24 urni dostop do zgodnjega zaprtja. Železniške postaje prav tako predstavljajo odlično možnost za potnike, kot potovanje z vlakom zahteva veliko manj omejitev kot ravninah. Lahko pridete zgolj minut pred odhodom vlaka (namesto ure, rad na letališču), in zgrabi kovčke pred skokov na svoj vlak, vam omogoča, da bi povečali svoj čas v mestu.

Pariz, da Rouen vlakih

Rouen Pariz vlakih

Paris na Calais vlakih

Rouen na Calais vlakih

left luggage locations in France at train stations

 

Lokacije levo prtljage po mestu

Hotel gostov

Če ste že obiskali mesto za nekaj dni in se šele sedaj preverjanje ven, ste morda v srečo. Mnoge evropske hoteli ponujajo brezplačno prtljago, če ste gost, in da se lahko vrnete kadarkoli, da naložite svoje torbe. Enako velja za druge možnosti gostiteljskih, kot Airbnb. Vprašajte svojega gostitelja, če so pripravljeni, da imajo svoje torbe, medtem ko raziskati mesto.

V nasprotnem primeru, Večina mest ponujajo levo možnosti prtljage po mestu, zlasti v bližini velikih turistične atrakcije. Obstajajo nekateri neodvisni storitve, pa tudi nekaj velikih podjetij, ki so na voljo v velikem delu Francije.

zasebni Storitve

  • Stasher: Stasher je prtljago storitev, ki povezuje popotnike s trgovinami in hoteli, ki ponujajo storitve za shranjevanje. To je na voljo v večini večjih francoskih mestih in omogoča spletno rezervacijo, kar je zelo priročno. Njegova spletna stran je tudi zelo funkcionalna in prikaže lokacije ure, cene, in ocene za vsako lokacijo, tako da lahko potniki zaupate svojo prtljago bodo varno shranjeni.
  • ः Olibg: Holibag je še ena velika družba na voljo po vsej Franciji. Podobno Stasher, mesto povezuje kupce s podjetji, kot so restavracije, hoteli, in trgovine, ki za shranjevanje ponudba za prtljago. Z več sto različnih možnosti, boste skoraj zagotovo našli mesto, da spusti svoje torbe, tako da boste lahko uživali svoj dan.
  • Nannybag: Če ste prebivajo v Parizu, vaš Najbolje je, Nannybag. Največji storitev za shranjevanje v mestu, Nanny torba ponudbe sto lokacijah in 24 urni dostop za tiste dodatne poznih noči. Cene so ravno 6 € na vrečko za prvi dan, nato pa 4 €. Ena izmed najboljših stvari približno Nannybag je, da zagotavlja varnost torbo z lastnim zavarovanjem, Kar pomeni, da imajo popoln mir uma.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

Eiffel tower at sunset

Zaključek

Obstaja veliko razlogov, bi si želeli, da zapustijo svojo torbo varno shranjeni, ali ste obiskali mesto na dnevni izlet ali čim si čas, preden je čez noč vlak. Letališča so odlična izbira za layovers, medtem ko železniške postaje ponujajo nekatere od najboljših izbir po vsej državi. V nasprotnem primeru, zasebne storitve, ki povezujejo kraju podjetjem, da spusti svoje torbe priročna in enostavna. Ne glede na primer, se prepričajte, da naredite domačo nalogo o razpoložljivih možnostih, cene, in shranjevanje ur, tako da boste lahko našli najboljše levo prtljage lokacijah v Franciji za vas.

La Rochelle za Nantes vlakih

Toulouse La Rochelle vlakih

Bordeaux La Rochelle vlakih

Paris La Rochelle vlakih

 

Najdeno naš članek “Kje lahko najdem Lokacije Levi prtljage v Franciji?” pomoč? Knjiga z Shrani vlak si francoski vlak karte in začeti svoje potovanje!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Kje lahko najdem Lokacije Levi prtljage v Franciji?” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)