Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 01/04/2021)

Potovanje je najboljša pustolovščina, vendar bi morali to storiti brez prtljage, zlasti za layovers ali če le imajo prost dan, v enem od Nemških zanimiva mesta. Imamo vse informacije, ki jih potrebujete za levičarje lokacijah prtljage v Nemčiji za tri od svojih glavnih mestih, Berlin, München, in Hamburg.

Ali ste obiskuje Oktoberfest v Münchnu, stoji v strahu pred Brandenburškimi vrati v Berlinu, ali uživanje v strankarski vibraciji Reeperbahna v Hamburgu, To so najlažji in najbolj priročno načinov za zagotavljanje, da je vaša prtljaga dobro poskrbljeno, medtem ko razišče.

 

Lokacije levo prtljage v Nemčiji: Berlin

Berlin Letališča

na Tegel Letališče, boste našli na levi lokacijo prtljago na terminal in so odprta vsak dan od 5 sem, da 10:30 popoldan. Cene boste plačali bodo razlikovale od € 7.20 za 9,90 € in je odvisna od velikosti torbi. Čas, za shranjevanje je neomejeno.

Pri Letališče Schonefeld, boste našli tekme lokacijo prtljago na Terminal D Prihod. Njihove ure so od nedelje do petka, od 7:30 sem, da 11:30 pm in ob sobotah od 8 sem, da 6 popoldan. Cene se gibljejo od 4 € do € 6 za ročno prtljago in za normalno prtljagi 7 € do 10 €.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Lokacije levo prtljago Železniške postaje

Udobje železniške postaje za vas je, da so odprte 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Železniška postaja Central (Hauptbahnhof) je, kjer boste našli omarice in se nahaja na parkirišču zunaj glavne stavbe v območju C.

Odvisno od velikosti omarice, ki jih potrebujete, stanejo med 4 € in 6 € na dan in obdobje skladiščenja največja je 72 ure. Če vam je ljubše, ko obiščete levo prtljago urad za, obstaja en odprt vsak dan od 6 sem, da 10 pm in je približno 5 € na kos.

Ostale postaje s shranjevanjem omarico vključujejo Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz in Zoologischer Garten. Enostavno najti levo lokacije prtljage v Nemčiji!

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Lokacije levo prtljage v Nemčiji: München

München Letališča

Letališče München je najboljša možnost, ko obiščete mesto. Center storitev na terminalu 1 je odprt 24 ur in je druga lokacija na terminalu 2 vendar pa obratovalni čas od 5 sem do polnoči na dan.

Boste plačali med 5 € in 10 €, odvisno od velikosti vaše prtljage, kot tudi njegovo vsebino. Preverite letališča’ Spletna stran, preden odpotujete za najnovejše informacije in drugih letališčih po levem lokacijah prtljage v Nemčiji.

 

Luggage inside Munich airport

 

Lokacije levo prtljago v Münchnu Železniške postaje

Shranjevanje prtljage na osrednji postaji v Münchnu bo za vas vetrič. Obstaja obilo omarice in tam so znaki, da jih enostavno poiskati. Standardna omarica bo stalo okoli 4 € na dan, za večje, kovček velika omara približno 6 dnevno €. Obstaja pa 72-urna omejitev omejitev.

Veliko drugih postaj so bili opremljeni z istimi objekti.

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Lokacije levo prtljage v Nemčiji: Hamburg

Hamburg Letališča

Vaša edina možnost je, letališče Hamburg. Urad Left Luggage je na terminalu 2, raven 1 Odhodi in je odprta od ponedeljka do nedelje od 4:30 sem, da 11 popoldan. Boste plačali med 5 € in 25 €, vse odvisno od velikosti. Večji vaša prtljaga, višji vaš pristojbina, letališče pa zaračuna tudi 3 € kot enkratno pristojbino za obdelavo na kos.

Tu lahko shranite svojo prtljago za omejene časovne okvire in najbolje je, da pred prihodom preverite vnaprej. Zbrati čim več podatkov, kot si lahko pred potovanjem.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Lokacije levo prtljago Železniške postaje

Kot pri mnogih izmed železniških postaj v Evropi, ste na srečo z omaricami, ki so lahko dostopni in so odprti 24 ur na dan. Povprečni strošek je 5 € na dan in ni omejitev velikosti.

Berlin Hamburg vlakih

Bremen Hamburg vlakih

Hannover za Hamburg vlakih

Köln za Hamburg vlakih

 

 

zasebni Storitve: V nadaljevanju: Airbnb "Za prtljage

Obstaja nekaj podjetij, ki zaposlujejo sistem zelo podoben tistemu v Airbnb, samo za prtljago. Morate le, da poiščete lokacijo, rezervirati in pustite svoje torbe na pooblaščenega lokaciji, ki je najbolj primerna za vas. To je najboljši način za iskanje levo lokacij prtljage v Nemčiji.

Zavarovanje je vključena v ceno in se razlikujejo od podjetja do podjetja. Prav tako boste imeli mir mislih, da so vaše torbe v varnih rokah.

Stasher

To je zelo ugledna storitev za shranjevanje, ki je enostaven za uporabo in je cena precej razumno. Boste plačati pavšalni znesek v višini 5 € na vrečko na dan. Vaša vrečka je zavarovan tudi za več kot 800 €. To je vse vključeno v ceno.

Vi preprosto iskanje svoje spletne strani za lokacijo blizu vas. Nato boste lahko izbrali svojega specifičnega "StashPoint" in ko odložiš svoje torbe, pokazati vaš gostitelj vaše rezervacije in ste razvrščeni!

Podobne storitve to vključuje Nannybag in BagBnb. Te storitve so dejansko na voljo po vsej Evropi in da se lahko uporablja za Nemčijo.

Če potujete in shranjevanje prtljage je potrebno, je vedno najbolje, da pripravimo. Še enkrat preverite vse podrobnosti in poiščite rešitev, ki je primerna za vas in kam greste. Ali je to letališč, železniške postaje, ali preverite čudovite zasebne storitve na spletu, to je vse na voljo s klikom na gumb. Srečno prtljage in prihranite nekaj denarja na svoje karte za vlak in uporabo Shrani vlak!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Kje najti lokacije Levi prtljage v Nemčiji?” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)