Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 14/01/2022)

Ciao! Načrtujete cilj življenja v Italiji! To je rojstni kraj renesanse in mesto, ki obljublja, da Zadržati in vas navdihuje zaradi svojih umetniških del, arhitektura, in ljubezenski odnos s hrano. Italija je res dom gastronomije. Plošče so ne le služil kot obroki, so stvaritve. Medtem ko se raziskuje to tornado mesto sprašujem, kjer lahko najdete levo lokacije prtljage v Italiji?

Hodi po svoje kamnite ulice, namakanje v občutljivem ambientu strasti, zaradi česar je vedro, seznam destinacija. Edina stvar, ki lahko pokvari romantiko ima za vleko vaše prtljage s seboj, saj kdo želi biti obremenjeni povsod greš? Brez prtljage in veselja je potovanje po Italiji in za to lahko uporabite veliko lokacij za prtljago v Italiji.

 

Lokacije levo prtljage na letališčih

Varna in preprosta možnost za shranjevanje prtljage, na layover, je na letališču ali če imate prost dan, ne da bi hotel. Imejte v mislih, da je v glavnih letališč to enostavno možnost, vendar manjša letališča morda težje, da opravljate svoje raziskave, preden prideš na izbranem letališču. Najbolje je, da pred časom preverite tako, da obiščete spletno mesto letališča in poiščete leve prtljage v Italiji.

Vstopnice za Bari za Fasano

Vstopnice za Taranto za Fasano

Karte za Milano za Firence

Vstopnice za Benetke in Milano

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Priljubljene Letališča

Malpensa Airport Milan je levo prtljago se nahaja na ravni prihode terminala 1. To je odprt vsak dan od 6 sem, da 10 popoldan. stroški se razlikujejo, za majhno postavko, boš plačati približno 3,50 €, za večji artikel cca 4€, in vsak za 24 ure.

Fiumicino letališče Rim je levo prtljage je v pritličju terminala 3. To je odprt vsak dan od 6:30 sem, da 11:30 popoldan in bo stalo približno 6 € na kos 24 ure.

Benetke Marco Polo letališče je levo prtljago pisarna je v pritličju, znotraj letališkega terminala pri dostopu 1. Odprti so vsak dan od 5 do 10 popoldan, ampak časi se lahko razlikujejo v zimskem času.

Vozovnice Milano za Neapelj

Vstopnice za Firence in Neapelj

Vozovnice Benetke - Neapelj

Vstopnice Pisa za Neapelj

 

Železniške postaje, kjer lahko shranite levo prtljago

Postaje v Rimu

Rim ima tri glavne železniške postaje, Ostiense, Rim Termini, in Roma Tiburtina. Resnično ste razvajeni pri izbiri ponudnikov za shranjevanje leve prtljažne lokacije v Italiji.

Če ste skozi vlak za dan, potem so omarice prava pot. Vse te postaje imajo storitve preverjanja prtljage, nekaj self-service.

Lahko pričakujemo, da plača med 10 € in 15 € na dan, v povprečju. Kot majhna opomba, železniške postaje so tudi odlične za zaloge hrane in vode za čez dan, izposoja koles, in črpanje denarja.

Postaje v Milanu

Vlaki so najprimernejši način za obhod po Evropi in v Milanu, obstajajo štiri glavne železniške postaje, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, milan Central, in Milan Porta Garibaldi.

Kot smo rekli že prej, ni pomanjkanja ponudnikov storitev, saj je velika potreba, ko ste na poti.

Najdaljši čas in čas skladiščenja za levo prtljažno lokacijo v Italiji se razlikujeta za različne postaje in boste v povprečju plačali od 10 do 15 € na dan. Obstajajo lahko tudi omejitve teže, v nekaterih primerih zato se prepričajte, da dvakrat preverite.

Postaje v Benetkah

Venezia Santa Lucia je osrednja železniška postaja v Benetkah in ima veliko možnosti za leve prtljažne lokacije v Italiji. Enako kot Milano in Rim, Benetke ponujajo levo prtljago po ugodnih cenah.

Nekateri bodo imeli razlike težo in morebitne časovne razlike. Samopostrežne omarico trgovine so priročno nameščena vsem Benetkah.

Vstopnice za Milano za Genovo

Karte za Rim do Genova

Vstopnice za Firence za Genovo

Vstopnice za Benetke in Genovo

 

 

Lokacije leve prtljage Okoli mesta v hotelih

Vaš prvi pristanišče postanka bo vaš hotel, dom, ali Airbnb za levo prtljago. Ko ste odjavil, Ne bojte se vprašati, ker bo veliko obratov vodijo levi prtljage brezplačno. Običajno gre le za določen čas, zato se prepričajte, da dobite ustrezne podrobnosti.

Pozanimajte se na recepciji o možnostih za sefov in omarice. Pustite majhen namig, če daš svojo prtljago za porter.

Vstopnice za Milano v Rim

Vstopnice za Firence in Rim

Vozovnice Pisa za Rim

Vstopnice za Neapelj - Rim

 

luggages in Hotel

 

Leva prtljaga Zasebno Storitve

Pospravijo kovčke

To je priljubljena izbira, in ima Zvezdno ugled. Mi smo osredotočeni na Italije in imajo podružnice v Rimu, Milano, Firence, Neapelj, Pisa, Catania, in Bari, pazite, da pokriva vse Italije in njenih slavnih mestih. Samopostrežna je odlična izbira.

Izogibajte se linije in izkoristite 24-urni nadzor in kar je najpomembneje, torbo je zavarovan do 300 €.

Prtljago pisarne za shranjevanje

To je levi prtljage možnost značilne za Benetke.

Najdete jih v dvorani za prihod letališča Marco Polo v Benetkah, železniške postaje Benetke Santa Lucia, Piazzale Romi, in Beneški križarski terminal. To je bilo pametno postavljeni na območjih prevoza. Zato je izbira idealno za padec in iti.

Vozovnice Milano za Benetke

Vstopnice za Padova in Benetke

Vstopnice Bologna za Benetke

Karte Rim - Benetke

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Zaključek

Ko ste na poti v Italijo in morate levo lokacije prtljage, zato je ključnega pomena, da vnaprej preverimo vaša pot. Preveri krat, preverite omejitve teže, in preverite stroške, Bodi pripravljen! Najpomembneje, uživajte v Italiji, prtljage brezplačno.

 

Drži se Shrani vlak najti najboljše možnosti vozovnic na voljo po najboljših možnih cenah!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Lokacije prtljage v Italiji in kako jih najti” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)