Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 18/03/2022)

Najdaljša potovanja z vlakom na svetu so zelo dolga! Ta potovanja lahko traja več dni, in zajema več tisoč kilometrov.

Torej, Tu so potovanja, ki traja najdlje v Evrope, Azija, Avstralija, in ZDA.

 

najdaljših voženj vlakov na svetu

 

1: Trans-Siberian Express je najdaljša vožnja z vlakom

Razdalja: 5,722 milje

Trajanje: 6 dnevi +

Najdaljši železniški potovanje na svetu se začne v Moskvi in ​​konča v Vladivostok. Najprej, da prevzame 6 dni za dokončanje. Potniki na to Evropska pot iti skozi več časovnih pasov. Pokrajine na tej poti vključujejo Urala in Bajkalsko jezero. Vlaki za to potovanje odstopiti vsak 48 ure.

 

kulise na dolgih vožnjah vlakov
Bajkalsko jezero: Na svetu najgloblje jezero

2: vzhodno & Oriental Express

Razdalja: 1,200 milje

Trajanje: 3+ dnevi

tole potovanja potovanje skozi jugovzhodni Aziji od Bangkoka do Singapurja. Vlak se ustavi pri reki Kwai in Kuala Kangsar. Trajanje potovanja je bodisi 3 oz 4 dnevi. Poleg tega, potovanja običajno trajajo mest ob vikendih. Poleg tega, nastanitev je zasebna in lepo urejena. Ker je namestitev je kompakten je najbolj primeren za solo potnike.

Bruselj Lille vlakih

Antwerpen za Lille vlakih

Pariz za Lille vlakih

Lyon do Lille vlakih

 

3: Kanadski najdaljši vlak

Razdalja: 2,700 milje

Trajanje: 3 dnevi

Najprej, ne obstaja WIFI na medcelinskih poti. Torej, biti pripravljeni preživeti nekaj časa videti v pokrajino. Zaradi gore, gozdovi, in druga kanadska pokrajina boste videli, je dih. Potovanje se začne v Vancouver in se konča v Torontu. Uživajte v udobnih spalnik vozila, medtem ko dobiš utrinki losa, jelen, in celo medvedi.

 

4: California Zephyr najdaljši vlak

Razdalja: 2,348 milje

Trajanje: 51 ure

To potovanje je najbolj pomembna, ker je najdaljša v ZDA. Potovanje zajema pionirji, Rockies, in kanjoni. Ključne ustavi na tej poti so Denver, Salt Lake City, Reno, in Sacramento.

 

 

5: indijski Pacific: Sydney do Perth (Avstralija)

Razdalja: 2,704 milje

Trajanje: 65 ure

Ta najdaljša vožnja z vlakom ima najdaljši odsek ravne železniške proge na svetu. Prvič, Potniki priti do izkušnje širina Avstralija. Poleg tega, pokrajina vključuje slapove, gozdovi, in modre gore. Zaradi svoje dolžine, obstaja veliko ključnih postankov na to pot. Postanki vključujejo Broken Hill, Adelaide, dolina Barossa, Kalgoorlie, kuhaj, in Rawlinna. vlak Vstopnice za to potovanje so drage s cenami, ki se začne na več $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh na Kanyakumari (Indija)

Razdalja: 2,633 milje

Trajanje: 82 ure

Podobno kot indijski Pacifiku, ta vlak je najdaljša vožnja z vlakom v Indiji. Ker pa potuje po celotni dolžini Indiji in ima Povprečna hitrost od 32 KM na uro. V nasprotju z drugimi dolga potovanja z vlakom vstopnic za ta začetek vlaka v $10.

 

 

7: Pariz-Moskva najdaljši vlak Express

Razdalja: 1,998 milje

Trajanje: 48 ure

Čeprav ta vlak je najdaljša Vseevropski Pot je samo 2 dni za dokončanje. Vlak zapusti iz francoski kapital in prispe v rusko prestolnico. Ker to potovanje poteka skozi Belorusijo, boste za potovanje potrebovali beloruski vizum. Poleg tega, za vstop potrebujete vizum Rusija.

Lyon do Marseilla vlakih

Pariz, da Marseilla vlakih

Lepo, da Marseilla vlakih

Bordeaux do Marseilla vlakih

 

Rezervirajte svojo najdaljšo pot z vlakom s Shrani vlaku

Rezervaciji dolgo potovanje z vlakom, ne smejo jemati dolgo časa. To je razlog, zakaj na Shrani vlaka, imamo Postopek nakup hitra vstopnica.

 

Prijava na naši spletni strani zdaj in sprejeti 3 minut, da bi našli Najcenejši železniška vozovnica za na pot. Vstopnice je mogoče kupiti z uporabo kreditnih kartic in bančnih plačil v realnem času in še veliko več možnosti za Shrani vlak Spletna stran.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)