Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 02/07/2021)

Želimo videti nekaj najboljših arhitektur na naslednjih počitnicah? Če je tako, pa verjetno ni boljšega kraja kot v Evropi za vas. Ali ste zainteresirani za klasične arhitekture stilov ali v upanju, da našli nekaj manj znanih dragulji, Evropska mesta so si pokril. Oglejmo si oglejte nekaj primerov veličastno arhitekturo in kje vse videti:

 

Magnificent arhitektura: Italija

Italija je polna mestih in manjših krajih, kjer se boste lahko izgubili opazovanje lepih stavb. Ali ste v Rim ali Firence, skoraj vsak kotiček je vredna slika. Za turiste, ki iščejo krasen majhnih mest, Vicenza je pravi cilj. To je v bližini, če ste z vlakom ali iz Benetk, ki je prav tako vredna ogleda. Medtem ko je Vincenza slovi po svojih Renesančna arhitektura slog zasnovan v mislih Andrea Palladio, Beneška arhitektura je pogosto gotska, dodelan, in lepo.

Med drugim italijanskih mest, ki jih ne smete zamuditi, Rim in Firence tudi izkazale kot priljubljene. Rim je v glavnem polna znamenitosti vsi bi morali enkrat videti v svojem življenju. Kolosej, sv. Petra Bazilika, Panteon, in pri vodnjaku Trevi so vse vredne ogleda. Po drugi strani, Firenca ima mešanico različnih slogov, predvsem antični grški in rimski arhitekturi, Gotska in renesančna.

Rimini, da Florence vlakih

Rim Firence vlakih

Florence v Rim vlakih

Benetke Florence vlakih

 

 

Magnificent arhitektura: Francija

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Francija dom na nekaj mestih z različnih stilov, ki bo pustil nobenega Magnificent Architecture ljubimec daha. Med glavnimi kandidati za obisk, Strasbourg, Bordeaux, in Pariz lahko ponudimo najbolj.

Tam je veliko za videti in storiti v Strasbourgu, vključno s pomembnimi primeri gotske arhitekture, prepleta s sodobnimi in postmodernih okolišev in alzaški arhitekture. Bordeaux je tudi edinstvena. Največje mesto v regiji Aquitaine ponaša urbano območje z čudovito 18. stoletja, Palača Bourse, in katedrala Saint Andre. končno, Pariz je znan kot eden od rojstnih gotske arhitekture, vendar je tudi veliko različnih primerov Belle Epoque in Umetnost novo.

Paris na Strasbourg vlakih

Luksemburg za Strasbourg vlakih

Nancy na Strasbourg vlakih

Basel na Strasbourg vlakih

 

Nemčija

Rothenburg germany city image

 

Obstaja veliko arhitekturnih biserov, ki se nahajajo v Nemčija. Vendar, dva izmed najbolj impresivnih njimi so Berlin in Rothenburg. Arhitektura ponavadi gre z roko v roki z zgodovino, in si lahko ogledate to povezavo jasno v Berlinu. Mesto je razdeljeno enkrat, in to je ponekod jasno vidno. To naredi to odličen kraj za izkušnje različni elementi arhitekture in se potopite globoko v zgodovinsko vplivi stroki.

Po drugi strani, Rothenburg je mesto videti, kot da je prišel naravnost iz pravljice. Ta zaspana, srednjeveško videza mesto je Turistična najljubši. To je odličen primer elegantno evropski srednjeveške arhitekture s svojimi obzidja in zabat strehe.

Stuttgart na Rothenburg vlakih

Nürnberg, da Rothenburg vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Evropa je vredno potovanje skozi, in še veliko drugih lepih krajev, ki naj bi si prizadevajo, da obiščete. Veličastna arhitektura je v izobilju Anglija, Belgija, Avstrija, Švedska, in Nizozemska kot tudi.

 

Če ste pripravljeni za rezervacijo svoje karte za vlak za arhitekturo, pogled videnje odpravi vaših sanj, poglej svoje cilje s Shranjevanje Train.

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)