Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 27/05/2022)

Ljubitelji sodobne umetnosti veliko krajev za obisk v Evropi. S takšno bogastvo izbire, verjetno najbolj zahtevna dela je izbira destinacija. Vendar, če ste iskali, da obiskati Evrope prime žarišča za umetniško raziskovanje, zakaj ne načrt vaše potovanje okoli njega? Z nekaj premišljenega vlak vožnja, boste lahko obiskali vse naše vrh izbirčen sodobnih umetniških galerij v Evropi:

 

Galerija sodobne umetnosti Tate, London, Anglija

Tate Moderna galerija v London je eden izmed najbolj priljubljenih sodobnih galerij sodobne umetnosti v Evropi. To ni edini, ki je obisk v mestu, ki se ponaša z več kot 1,000 galerije. Vendar, to je tisto, ki je najbolj priljubljen turisti. Tate Modern je bil prvotno del Tate Gallery ki je bila ustanovljena leta 1897. Čez čas, Tate je začela širi in 2000 je razdeljen na štiri različne galerije. Od tistih štirih, Tate Modern je tista z večino obiskov, in je v njem več kot samo umetniško delo. Če želite doživeti London umetniško sceno sami, lahko zlahka doseže mesto z vlakom v večini večjih evropska mesta.

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

 

Narodna galerija moderne in sodobne umetnosti, Rim, Italija

Poklican Narodna galerija moderne in sodobne umetnosti v italijanski, Ta umetniška galerija v Rim Ima vse, kar potrebujete. In to je pred kratkim dobila novo, svežo podobo, tako da lahko umetnost izstopajo še bolj na razstavah. Ta galerija je edinstvena na svoj način predstavitve. To se bolj osredotoča na teme, barve in oblike kot podobnosti obdobij in stilov. To omogoča vsakemu obiskovalcu doživeti umetnost v novo, edinstven način, zagotavlja, da bo obisk nepozabno. Rim je mesto za obisk z vlakom. Nekaj ​​jih je scensko poti lahko vzamete pot do doživetja več Italije.

Florence v Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

Firence Pisa vlakih

Rim Benetke vlakih

 

Kunsthalle Zürich, Švica

Kunsthalle Zurich Building

 

Švicar sodobne in moderne umetnosti scena je eden izmed njih in živahno, s številnimi galerije držimo tako, da živi. Tisti, ki je pogosto priporočljivo za obisk je Kunsthalle Zürich. Ima začasne eksponatov, ki nikoli niso v spletke obiskovalca. Te pogoste spremembe pomagajo Kunsthalle preoblikovati svojo identiteto vsakič. Lahko pridete Zurich z vlakom iz München, Dunaj, kot tudi drugih evropskih mest, ki jih obiščete na vašem sodobne umetnosti lovu.

München za Zurich vlakih

Berlin za Zurich vlakih

Basel na Zurich vlakih

Dunaj za Zurich vlakih

 

Pompidou, Pariz, Francija

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Št ogled galerij sodobne umetnosti v Evropi, je popolna brez obisk Pariz, Francija. Vendar, namesto Louvre, priporočamo naslovom na Pompidou. Tam boste našli edinstveno arhitekturno strukturo z vsemi svojimi tekočih stopnic, vodovod, in ogrodje viden na zunanji. Toda izkušnje še ni konec, Kot je Pompidou več 50,000 dela v svoji zbirki. To je ena izmed najpomembnejših zbirk moderne in sodobne umetnosti, ki je vsekakor vredna ogleda. Priti v Pariz z vlakom iz Londona, Amsterdam, Bruselj in druga mesta v Evropi.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

 

Sodobne umetniške galerije v Evropi so zagotovo pogled videti. Najboljši del o načrtovanju-umetniško usmerjene potovanje je, da so vsa ta mesta enostavno dostopna z vlakom. Če ste pripravljeni, da gredo, Rezervirajte Vozovnice Za Vlak zdaj in uživajte v vožnji!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)