Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 25/10/2022)

Evropa je polna nekatere od najlepših ulic. Od najbolj elegantnih in barvito do nenavadnega. Nekateri od najlepših ulic v Evropi so že odkrili in dobro uveljavljena na turistični stezi, drugi pa so pravi skritih draguljev da bodo tisti, v ve le lahko skavt. Sestavili smo seznam naših top!

 

1. Najlepša ulica v Evropi: Cremieux ulice, Pariz, Francija

Nekaj ​​je pisanih hiš in mikaven, tlakovana ulicah Cremieux ulice da make dajanje fotoaparata navzdol nemogoče! Ta krasen pariški ulici je podložena z avte, zelenicah, rumene, in blues, vse barve, da se ujemajo vsako obleko za to obvezno fotografiranje. Ali je za gram, fantje!

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. Via Toledo, Neapelj, Italija

Via Toledo je starodavna ulica in ena najpomembnejših nakupovalnih poti v mestu Neapelj, Italija. tole 1.2 kilometrov ulici je ena izmed najlepših ulic v Evropi. Začne se na Piazza Dante in konča v Piazza Trieste e Trento, bližini Piazza del Plebiscito.

Gradnja ceste je bilo naloženo z podkralja v Neaplju, Pedro Alvarez de Toledo, v 1536. Via Toledo je postal znan kot posledica Grand Tour potovanj v 18. in 19. stoletju in zaradi neapeljskih pesmi, v kateri je bilo pogosto omenjeno.

Milan na Neapelj vlakih

Firence Neapelj vlakih

Benetke Neapelj vlakih

Pisa za Neapelj vlakih

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Najlepša ulica v Evropi: Kynance Mews, London, Anglija

Ivy pokrita hiš in skrivno stopnišče. Kynance Mews v Kensingtonu je daleč najlepši ulic v Evropi. v jeseni, ulica sveti z zeleno in bordo listi, in ko pomlad prihaja, hiše spremeni v vijolično gozd. To področje Londona je koli Blogerjevega ideja nebes!

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Aleja rož, Cordoba, Španija

Calleja de las Flores je eden izmed najbolj priljubljenih turističnih ulicah Cordoba mesto v Andaluziji, Španija. Tudi zato je na našem seznamu najlepših ulic v Evropi. Postavljen kot križišču ulice Velazquez Bosco, je ozka ulica, ki se konča v plaza.

Bele stene so obložene z nešteto, rustikalna cvetlični lončki, napolnjene z geranije in nageljnov, daje slavno pop barve, da te resnično poseben del mesta. Skupaj s svojo ozko, tlakovana tla, kamniti oboki, in seveda čudovit stenski dekor, Mezquita katedrala je v pogledu od med stenama izdelavo za popolno poleg že popolno fotografijo.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Najlepša ulica v Evropi: Chalcot trg, London, Anglija

Spravljen v a mali kvadrat v bližini hriba Primrose, našli boste eno najlepših ulic v Evropi, pa tudi najbolj Instagrammable! Picture vrsto lepih pastelnih hišah, ki stojijo visoko, krivljenje okoli majhne, zeleni park, ki je Chalcot trg. To je kamen vrgel proč od Regents Park in slavni Camden Market.

 

 

6. Rozenhoedkaai, Rabljeni, Belgija

Če ste gledali film, V Bruges s Colinom Farrell. Potem boste vedeli, kaj govorimo o. To je verjetno ena izmed najbolj idiličnih mestih za to razglednico trenutku! Rozenhoedkaai sme biti krajši ulici, kot od drugih mestih na tem seznamu, vendarle, smo mislili, da še vedno zasluži posebno omembo. Ne glede na letni čas, Rozenhoedkaai sveti za svoje obiskovalce. Nekaj ​​je tako očarljivo približno pravljica arhitektura in širokih drevo, ki je skoraj seske v kanalu vodo.

Bruselj Bruges vlakih

Antwerpen, da Bruges vlakih

Halle dve Bruges Vlaki

Gent do Bruges vlakih

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Najlepša ulica v Evropi: Victoria Street, Edinburgh, Škotska

Uživajte v sprehodu navzdol Edinburgh tlakovana Victoria Street napolnjena z zabavo, edinstvene trgovine, in eateries. Victoria Street je trden del zgodovine mesta s svojimi kamnitimi zidovi in ​​starost starih čar privabljanje obiskovalcev iz celega. Poskrbite, da hodite na Grassmarket ki izvira iz 14. stoletja in prodaja vse vrste lokalnih pridelkov in bitov, da poberem.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Novo pristanišče, Kopenhagen, Danska

Nyhavn označi polje, ker je slikovita popolna pristaniška stranska ulica, ki je polna barv, z idiličnih jambore ladjo, sladke kavarne, in elegantne restavracije na obeh straneh. To mesto se ponaša Koebenhavnu domiseln vzdušje in Hipster vibe, kot tudi najbolj slikoviti ulici v mestu. Nobeno potovanje v Kopenhagen ni popolno brez sprehoda in fotografije tukaj.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Najlepša ulica v Evropi: Burano, Benetke, Italija

Sprehod (ali vožnja z ladjico) po tej lepi ulici v Benetkah je kot ob ogled mavrice. Burano je otok sredi Beneški laguni, ampak, če ste kdaj srečo, da obiščete boste oprijemalne vaše kamere (mobitel) takoj. Hiše z lepo kanal teče naravnost skozi njo, da je tako očarljivo. To je vrsta kraja, ki lahko vsakomur dvigne razpoloženje v trenutku.

Milan Benetke vlakih

Padova v Benetke vlakih

Bologna, da Benetke vlakih

Rim Benetke vlakih

Burano, Venice, Italy

 

10. Galerija East Side, Berlin, Nemčija

Sprehodite se svetovno znane East Side Gallery. Ulica z dejanskim galerijo na prostem ometane vse skupaj z ostanki berlinskega zidu. Obstajajo INSTA možnosti izobilju po tej ulici, kot je umetniško delo neverjetno, vendar je tudi srhljiv opomin na zgodovino Berlina in hladno vojno.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Ali ste pripravljeni, da gredo in obisk najlepših ulic v Evropi? Poskrbite, da boste knjigo z Shrani vlak Brez dodatnih stroškov, brez hrepenenja, samo zabava!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “10 Najlepših ulic v Evropi Razišči” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-streets-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)