Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 20/08/2021)

Bujne zelene doline in hribi, prostrani travniki, na najbolj slikovitih mestih v Evropi, ti 10 najbolj slikovitih igrišč za golf v Evropi, so nekateri izmed najboljših golf klubov na svetu. Vsako igrišče za golf je zasnovano do popolnosti, čudovita kombinacija objektov in naravnih lepot.

 

1. Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre v Bretanji

S čudovitim razgledom na angleški kanal, igrišče za golf Bluegreen Pleneuf Val Andre je neverjetno. Igrišče za golf Bluegreen v Bretanji je eno najbolj slikovitih igrišč za golf v Evropi.

Bujna zelena smer gleda na bretonsko obalo, in kombinacija zelene zemlje z modrim morjem je čudovita. Poleg tega, boste igrali v eni izmed 500 najboljša igrišča za golf na svetu.

 

Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre In Brittany by the sea

 

2. Skandinavski novi tečaj: Kopenhagen

25 km od Kopenhagna, igrišče za golf New Course se uvršča v 50 vrhunska igrišča za golf v Evropi vsako leto. Novo igrišče s 36 luknjami je eno najbolj slikovitih igrišč za golf v Evropi 25 hektarjev gozda okoli njega.

Potoki, ki vodijo do naravnih ribnikov, mirna slikovita okolica, in nagrajeno leseno palico za golf, vas bo navdušil od vhoda do prve luknje. Pokrajina je res čudovita in je očarala številne igralce golfa z vsega sveta.

Hamburg do Kopenhagna z vlakom

Zürich do Hamburga z vlakom

Hamburg do Berlina z vlakom

Rotterdam do Hamburga z vlakom

 

3. Castletown golf povezave: otok Man

Morski vetrič, divje rože, in epski pogledi na otok Man, igranje golfa na golf igrišču Castletown je nepozabno doživetje. Otok Man je eno najbolj dih jemajočih krajev v Evropi, in igrišče za golf je eno najbolj slikovitih igrišč za golf v Evropi.

Morje vas obdaja od vseh 3 straneh, ko igrate tečaj na čudovitem polotoku Langness. Skalnata obala, odsek plaž, veličastni sončni zahodi, mesto Castletown Golf Links 8. mesto na najbolj spektakularnih igriščih za golf v Veliki Britaniji in na Irskem. 17. luknja gleda na Irsko morje, in pogled iz 18. luknje, zgodovinski St.. Otok Michaels, 12stoletja, pogledi, ki bi lahko odvrnili izkušenega igralca golfa.

 

4. Golf klub Tralee: Irska

Postavljen na naravnem terenu, s pogledom na Atlantski ocean in plažo, igrišče za golf Tralee na Irskem je eno najbolj edinstvenih in slikovitih igrišč za golf v Evropi. Pred vami boste lovili luknje po zelenih hribih s pogledom na temno modro.

Slikovito igrišče za golf z 18 luknjami je v okrožju Kerry, dom polotoka Dingle, in krasen Killarney nacionalni park. Igrišče za golf je postavljeno na robovih osupljiva obala, z zelenim barjem in znamenito jugozahodno Irsko.

 

Gorgeous Green fields in Tralee Golf Club In Ireland

 

5. Golf klub Crans-Sur-Sierre: Švica

Eden najstarejših, vendar moderno in opremljeno, golf igrišča v Evropi, igrišče za golf Crans-sur-Sierre v Švici je eno najbolj slikovitih golf klubov v Evropi. Naravni ribniki, gore, in zelena bujna švicarska dolina sta čudoviti in poživljajoči znamenitosti.

To slikovito igrišče za golf je v švicarskih Alpah, zato pokrajina diha. S pogledom na Mont Blanc in Matterhorn, najvišje in najbolj slikovite gore v Evropi, zagotovo boste presenečeni nad tem igriščem za golf. Igrišče za golf Crans-sur-Sierre je a lepo potovanje z vlakom stran od Ženevi, in Bern.

Zürich do Wengena z vlakom

Ženeva do Wengna z vlakom

Bern v Wengen z vlakom

Basel do Wengena z vlakom

 

6. Najbolj slikovito igrišče za golf na Irskem: Old Head Golf Links

Sedi na vrhu Old Head Kinsale, obdan z oceanom, ponuja igrišče za golf Kinsale scenski razgledi, najbolj slikoviti razgledi na celotnem Irskem in v Veliki Britaniji.

Z zelenimi pašniki, razgibanih deželah, in pogled na morje, ikonična irska pokrajina ne preneha presenetiti. Torej, presenečeni boste nad neverjetnimi dvorišči na golf igrišču Old Head Kinsale. Igrali boste golf na a 350 milijon starih kamnin iz peščenjaka, sčasoma se premakne proti severu. To izjemno igrišče za golf je v okrožju Cork, z jadranjem, ribolov, potapljanje, in še veliko več aktivnosti na prostem za ljubitelje vode v tem varnem pristanišču.

 

Lighthouse & Old Head Golf Links

 

7. Najbolj slikovito igrišče za golf: Golf klub Passier Meran Južno Tirolsko

Panoramski pogled na najbolj slikovite gore v Evropi, Golf klub Passier v Meranu ponuja naprednim igralcem golfa nepozabno doživetje. Poleg tega, z pokrajinami Južne Tirolske, ribniki, bunkerji, in zeleni hribi, golf klub Passier ima neverjetno lokacijo in obliko.

Poleg tega, igrišča za golf 18 luknje se razprostirajo po terasastem terenu, in zelene pašnike, privabiti igralce golfa z vsega sveta za vikend golfa, ali dolg pobeg v tirolsko naravo.

Trento do Bolzana z vlakom

Milan do Bolzana z vlakom

Od Bologne do Bolzana z vlakom

Benetke do Bolzana z vlakom

 

8. Golf Eichenheim: Avstrija

Med debelimi alpskimi gozdovi, lesene kabine naokoli, in travniki, igrišče za golf Eichenheim je eno najlepših igrišč za golf v Evropi. Svež alpski zrak, dišave narave, in naravni sijaj sta navdihnila najboljše igralce golfa na svetu. Igrišče za golf Eichenheim ima 18 luknje, se razprostira na več kot 6000 metrov.

Slikovito igrišče za golf je eno najboljših golf klubov v Avstriji, z vrhunsko opremo: savna, notranji in zunanji bazeni za sprostitev po fantastičnem golf turnirju. Nič ni kot alpska pokrajina skupaj z odličnimi pogoji za izvajanje vaše strasti.

Salzburg na Dunaj z vlakom

München na Dunaj z vlakom

Gradec na Dunaj z vlakom

Praga na Dunaj z vlakom

 

Golf cart in Eichenheim Austria

 

9. Podeželski klub Gardagolf: Italija

Od utrdbe Manerba iz palače Soianoto hribi Polpenazze in grad, klub Gardagolf ponuja slikovit razgled na oljke in Gardsko jezero. Tečaj Gardagolf ima 27 luknje, razširiti 110 ha, v osupljivi regiji Lombardija.

Slikovito igrišče za golf je obdano z griči Valtenesi, zagotavljanje razburljivih in očarljivih pogledov najbolj naprednim in resnim igralcem golfa. Rdeči tečaj je najlepši tečaj v Gardagolfu, s cvetjem in visokimi drevesi naokoli.

Trento do Gardskega jezera Peschiera z vlakom

Bolzano Bozen do Gardskega jezera Peschiera z vlakom

Bologna do Gardskega jezera Peschiera z vlakom

Benetke do Gardskega jezera Peschiera z vlakom

Sunshine & Clouds view in Gardagolf Country Club, Italy

 

10. Igrišče za golf Andermatt: Švica

Še en švicarski dragulj, igrišče za golf Andermatt zapira naše 10 seznam najbolj slikovitih igrišč za golf v Evropi. Igrišče za golf Andermatt je v čudoviti švicarski dolini. Gorski vrhovi poljubljajo nebo, zeleni bujni hribi, in pokrajino, podobno razglednici.

Lokacija je tako osupljiva, da lahko tudi najbolj osredotočene igralce moti čudovita dolina Ursern. Igrišče za golf Andermatt je bilo lepo zasnovano tako, da je del narave in je okolju prijazno. Videli boste vodne tokove in cvetlične travnike, ki so neverjetno vključeni v igrišča za golf. obstajajo 18 luknje na izbiro. Poleg tega, močan gorski veter navdušuje igralca golfa, da popestrijo svojo igro.

Basel v Interlaken z vlakom

Bern v Interlaken z vlakom

Luzern do vlaka Interlaken

Zürich do Interlakena z vlakom

 

Scenic Andermatt In Switzerland

 

Mi pri Shrani vlak vam bo z veseljem pomagal pri načrtovanju enkratnega življenja v teh 10 večina slikovitih igrišč za golf v Evropi z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »1o najbolj slikovitih igrišč za golf v Evropi«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-scenic-golf-courses-europe/?lang=sl< – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)